3 Δεκ 2016

ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΚΙΝΑ ΟΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΕΟΝ !!!


ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣ !! ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΚΙΝΑ ΟΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΕΟΝ !!! 
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΜΕ ΜΠΑΡΑΖ ΕΠΙΘΕΤΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΙΧΕ ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!! ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΞΕΣΑΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ!!!
ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ:
ΘΕΜΑ 1) Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΙΣΣΙΓΚΕΡ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ !! ΘΕΜΑ 2) FACEBOOK ΚΑΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ - ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΙΝΑ 888
http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/…/11/1-2-facebook-888.html


Η ΕΙΔΗΣΗ:


Τι δουλειά είχε στο Πεκίνο με τον πρόεδρο ο Χένρι Κίσιντζερ;


Τεράστιο ενδιαφέρον για πολλές πρωτεύουσες στον κόσμο παρουσιάζει η επίσκεψη του πρώην υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, υπέργηρου πλέον – 93 ετών – Χένρι Κίσινγκερ στην πρωτεύουσα της Κίνας, το Πεκίνο, όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Κίνας, Σι Ζινπίνγκ, καθώς στη μνήμη έρχεται το άνοιγμα που επιχειρήθηκε επί προεδρίας Νίξον στις αρχές τις δεκαετίας του 1970, όταν και είχε επισκεφτεί μυστικά την Κίνα, οδηγώντας στη συνέχεια σε μια μεγάλη ανατροπή στις διεθνείς σχέσεις της εποχής.


Οι δηλώσεις που έγιναν στη συνέχεια από τον Κινέζο πρόεδρο παρουσιάζουν αυτονόητο ενδιαφέρον: «Η εξέλιξη των σινο-αμερικανικών δεσμών μετά τη σύναψη των διπλωματικών σχέσεων έχει αποδείξει ότι τα κοινά συμφέροντά μας υπερβαίνουν κατά πολύ τις διαφορές»!

Ο Κινέζος πρόεδρος δήλωσε ότι Κίνα και ΗΠΑ πρέπει να κατανοούν σωστά τις στρατηγικές προθέσεις της άλλης χώρας και να μη βλέπουν τη διμερή σχέση ως παίγνιο μηδενικού αθροίσματος (zero-sum game), να δώσουν έμφαση στην αποτροπή των συγκρούσεων, να επιδεικνύουν αμοιβαίο σεβασμό και να συνεργάζονται για το κοινό καλό…

Από την πλευρά του, ο Κίσιντζερ που θεωρείται βέβαιο ότι μετέφερε μήνυμα του νέου προέδρου προς τους Κινέζους, δήλωσε ότι πιστεύει πως η νέα αμερικανική κυβέρνηση επιθυμεί μια νέα αρχή στις σχέσεις με την Κίνα, την ανάπτυξη των σχέσεων Πεκίνου – Ουάσινγκτον με βιώσιμο και σταθερό τρόπο.

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου