16 Δεκ 2016

Διοικητές ήρωες στα χρόνια της κρίσης αντί για μπράβο θα εισπράξουν και τιμωρία; Έλεος!

ΚΕΡΒΕΡΟΣ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕΜΠΤΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΔΩΡΕΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΑΠΟ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ!

ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΡΟ ΚΡΙΣΕΩΣ ΜΕ ΜΙΑ ΟΜΩΣ ΔΙΑΦΟΡΑ!

ΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘ-ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙΖΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΑΚΩΣΟΥΝ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ (ΒΛΕΠΕ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΔΙΩΞΙΜΟ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΣΙΤΙΖΟΥΝ, ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΩΝ, ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ, ΕΛΛΕΙΨΗ ΚΑΥΣΙΜΩΝ, ΑΡΝΗΣΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ, ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΖΟΥΡΑΡΙ ΓΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΝΗΣΙΩΝ   ΚΛΠ. ΚΛΠ.) ΩΣΤΕ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ (ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΞΟΝΟΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ") ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΨΥΧΙΚΟ ΑΠΟΘΕΜΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ - ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ !!!

ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ KERBERS-HELLAS ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ, ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΛΑΪ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΟΝ ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΣΤΟ ΕΠΕΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ BAIL IN ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΣΑΣ ΘΑ ΕΞΑΝΕΜΙΣΤΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟΙΒΑΞΕΙ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ!

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙ ΤΟΥΣ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΕΣΕΩΣ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΤΟΥΤΟ ΤΟΠΟ...Ένας διοικητής μονάδας σε ακριτικό νησί του Αιγαίου, για να αντικαταστήσει τα διαλυμένα έπιπλα του στρατοπέδου δέχτηκε την προσφορά ξενοδοχείου του νησιού. Η επιχείρηση -και μπράβο της- αντί να πουλήσει ή να πετάξει στα σκουπίδια τα έπιπλα, τα έδωσε δωρεάν στον διοικητή ο οποίος είχε εκδηλώσει σχετικό ενδιαφέρον.
Για το νόμιμο της παραχώρησης ο διοικητής συνέταξε μια τυπική επιστολή με την οποία αποδεικνυόταν ότι ο επιχειρηματίας έκανε τη δωρεά και ο ίδιος την αποδέχτηκε. Μπράβο και στον διοικητή…
Αυτή την επιστολή την πήραν πολλοί και διάφοροι και χωρίς καμία ντροπή παρουσίασαν το θέμα από τη δική τους …οπτική γωνία. Σύμφωνα με την οποία, ο διοικητής …ζητιάνεψε για τα έπιπλα!!!
Το θέμα ανακυκλώθηκε εύκολα στο διαδίκτυο και όπως ήταν λογικό προκάλεσε πίκρα στον διοικητή και εκνευρισμό στο ΓΕΣ.
Δεν γράψαμε λέξη για το θέμα…Μαθαίνουμε όμως ότι υπάρχουν σκέψεις για να …τιμωρηθεί ο διοικητής!
Δεν είναι ούτε δουλειά μας, ούτε νομιμοποιούμαστε να κάνουμε υποδείξεις στους Αρχηγούς. Μακρυά από εμάς όλα αυτά, τ΄αφήνουμε για άλλους. Επειδή ο Α/ΓΕΣ είναι σοβαρός άνθρωπος ευχόμαστε ότι θα αντιμετωπίσει το ζήτημα με την ψυχραιμία που τον διακρίνει.
Όσο για όσους έσπευσαν να κατηγορήσουν τον διοικητή για την πράξη του, θα πρέπει να ξέρουν ότι στα χρόνια της κρίσης, όλοι οι αξιωματικοί μας που έχουν την ευθύνη διοίκησης μονάδων, δίνουν κάθε μέρα μάχες με την ανέχεια λόγω έλλειψης πόρων. Και παρά τις δυσκολίες και τα εμπόδια, καταφέρνουν να διατηρούν τις μονάδες τους ζωντανές και λειτουργικές. Αντί να τους πούμε ένα μπράβο για την προσπάθεια θα τους κατηγορούμε κιόλας;
Όποιος δεν αισθάνεται καλά με τις “πατέντες” που κάνουν οι διοικητές μας για να κρατήσουν τις μονάδες τους σ΄ ένα επίπεδο, ας πάνε να κάνουν δωρεά από το μισθό τους…
kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου