26 Ιαν 2017

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΟΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΡΟΔΟΥ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΩΝ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ

http://parapona-rodou.blogspot.gr/2017/01/blog-post_735.html




Αναγνώστης: Αγαπητοί κύριοι και κυρίες της Ένωσης Γονέων των μαθητών των Νηπιαγωγείων – Δημοτικών – Γυμνασίων – Εν. Λυκείων και ΕΠ.Α.Λ του Δήμου Ρόδου,



Πρόσφατα έλαβα το ενημερωτικό e-mail του συλλόγου με ημερομηνία 18/01/2017 και θέμα ¨Επίθεση Χρυσαυγιτών σε σχολείο στο Πέραμα¨. .



Επειδή δεν είναι η πρώτη φορά που ο σύλλογος αποφασίζει να τοποθετηθεί σε πολιτικά θέματα, αλλά έχει συμβεί και στο παρελθόν και επειδή απ’ ότι φαίνεται θα συνεχίσετε να το κάνετε και στο μέλλον, αποφάσισα αυτή τη φορά ως γονέας να μην μείνω σιωπηλός καθότι ως φαίνεται η σιωπή εκλαμβάνετε από κάποιους ως συγκατάθεση. Το ύφος και η αλαζονεία πλέον του συλλόγου να τοποθετείται για θέματα πολιτικά για τα οποία ΔΕΝ έχει πάρει καμία έγκριση από τους Γονείς, τους οποίους υποτίθεται ότι εκπροσωπεί, με έχει εξαγριώσει αφάνταστα.



Πότε ακριβώς λάβατε έγκριση από τους λοιπούς συλλόγους να προβείτε σε μια τέτοια ανακοίνωση; Όταν λέτε «η Ένωση Γονέων του Δήμου μας πρωτοστάτησε ώστε να εκφραστεί και να δυναμώσει η αλληλεγγύη απέναντι στους πρόσφυγες» από ποιους ακριβώς πήρατε έγκριση; Υπάρχουν υπογραφές γονέων; Υπάρχουν αποφάσεις των λοιπών συλλόγων; Ποιών;



Ως ελεύθερος νοήμων Έλληνας με λύπη διαπιστώνω ότι οι συμπολίτες μου επιμένουν, ακόμα και μετά την αυταπόδεικτη καταστροφική διαχείριση της χώρας από τα κόμματα της «Αβουλίας των Ελλήνων» όπως τα αποκαλούσε ο Θ. Κολοκοτρώνης, να εγκλωβίζονται σε ξενόφερτες ιδεολογίες Σοσιαλισμού, Καπιταλισμού, Ναζισμού, Κομμουνισμού, Φιλελευθερισμού και κάθε είδους –ισμού αγνοώντας και αδιαφορώντας για το μεγαλύτερο μεγαλείο του πλανήτη, αυτή του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

Ως ελεύθερος λοιπόν Έλληνας του ορθού λόγου - ορθολογισμού, απορρίπτω και καταγγέλω το κείμενο σας ως προβοκατόρικο με διάθεση δημιουργίας «Εμφυλιοπολεμικού» κλίματος και διχασμού των Ελλήνων σε ρατσιστές (όσοι δεν δέχονται τους λαθρομετανάστες) και σε μη ρατσιστές (όσοι τους δέχονται κατόπιν πλύσης εγκεφάλου και συστηματικής προπαγάνδας απο ΜΜΕ και τα τσιράκια τους δια να μην χαρακτηριστούν ως ρατσιστές).



Ο σύλλογος δημιουργήθηκε για να υποβάλει προτάσεις και να συμβάλουμε στην καλύτερη λειτουργία των σχολείων, να επισημανθούν τα κενά σε διδακτικό προσωπικό, βελτίωση των υποδομών κλπ.

Τι έργο έχει να παρουσιάσει ο σύλλογος σας και ποιο θεωρείτε οτι πρέπει να είναι το αντικείμενό του τη στιγμή που στα σχολεία μοιράζονται Βιβλία, άξια όχι να διδάξουν τα παιδιά μας αλλά κατάλληλα μόνο για προσάναμμα στα τζάκια! Με λύπη διαπιστώνω ότι αυτή η αξιόλογη προσπάθεια καπηλεύτηκε από συγκεκριμένο πολιτικό κόμμα μετατρέποντας τον σύλλογο σε ένα άτυπο ¨Πολίτμπιρο¨ εκδίδοντας ανακοινώσεις (με αποκορύφωμα να αποσταλεί e-mail για την επέτειο της δολοφονίας του Π. Φύσσα !) η οποίες ΚΑΜΙΑ σχέση δεν έχουν με θέματα Παιδείας με αποτέλεσμα ο σύλλογος να μετατραπεί σε ένα άτυπο πεδίο ιδεολογικής διαμάχης μεταξύ διαφόρων πολιτικών κομμάτων τα οποία δεν έχουν ΚΑΜΙΑ θέση στον χώρο της Παιδείας.



Στο τελευταίο λοιπόν, ¨ενημερωτικό” σας e-mail καταγγέλετε την παρουσία της Χρυσής Αυγής στο Δημοτικό Σχολείο Ν.Ικονίου σιωπάτε όπως για παρόμοια εισβολή αριστεριστών σε σχολείο του Κερατσινίου (βλέπε: Εδω). Σας ρωτάω λοιπόν ευθέως: Επιθυμείτε να δημιουργήσετε κλίμα διχασμού κάνοντας κατάχρηση του ρόλου που σας ανατέθηκε;



Πάμε τώρα στο ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ

Φοβάμαι, ότι λανθασμένα εκλαμβάνετε την απουσία των γονέων από τις συνελεύσεις ως δικαίωμα σας να εκδίδετε ντιρεκτίβες και ανακοινώσεις. Σας ενημερώνω λοιπόν ότι το κείμενο σας περί φιλοξενίας των ¨προσφυγόπουλων¨ όχι μόνον δεν έχει την έγκρισή μου αλλά και την πλήρη αντίθεσή μου, και σε καμία των περιπτώσεων δεν εκφράζει το σύνολο των γονέων.



Κυρία πρόεδρε και κυρία γραμματέα του συλλόγου, επιτρέψτε με να σας υπενθυμίσω τον ορισμό του πρόσφυγα:



ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΛΟΓΩ ΕΜΠΟΛΕΜΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΟΠΩΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΧΩΡΑ ΕΙΣΔΟΧΗΣ , ΣΤΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ . ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ , ΩΣ ΧΩΡΑ ΠΡΩΤΗΣ ΕΙΣΔΟΧΗΣ , ΠΡΟΩΘΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΤΡΙΤΗ ΧΩΡΑ , ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ , ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ , ΕΙΔΙΚΑ ΕΑΝ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ (ΕΛΛΑΔΑ) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΔΟΧΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ , ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.



Το καταλάβατε κυρίες;

Οι καραμέλες των αριστεριστών, ¨φασίστες¨ και ¨ξενοφοβικοί¨, χρησιμοποιούνται κατά κόρον από σας για να επιρρίψετε μομφή στους Έλληνες ότι τάχα είναι ρατσιστές επειδή δεν θέλουν παιδιά λαθρομεταναστών (και όχι προσφύγων όπως μας λένε συνέχεια ώστε να γίνετε σωστά η πλύση εγκεφάλου της ανθελληνικής κυβέρνησης), για υγειονομικούς λόγους κυρίως.

Οι παππούδες μας κύριοι, ήταν όντως πρόσφυγες από την Μικρά Ασία διότι τους εξεδίωξαν (και κατέσφαξαν) οι Τούρκοι κεμαλιστές το 1922 και άρα εξαναγκάστηκαν να γίνουν πρόσφυγες.

Οι γονείς μας ναι έγιναν μετανάστες αναγκαστικά επειδή μετά τον εμφύλιο, που ξεκίνησαν και επέβαλαν στην Ελλάδα οι ξενοκίνητοι ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΙ σχιζοφρενείς σφαγείς του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος, με διαταγές του κομμουνιστή συμμορίτη Στάλιν, η Ελλάδα είχε καταστραφεί εντελώς και δεν υπήρχε αξιοπρεπής τρόπος διαβίωσης, μιας και οι αριστεροί ληστοσυμμορίτες είχαν φροντίσει να καταστρέψουν όλο τον πρωτογενή τομέα της Ελλάδος μαζί με τις αμέτρητες σφαγές παιδιών, νηπίων, γερόντων και αθώων αγροτών της ελληνικής υπαίθρου, οι οποίοι δήθεν εβαπτίζοντο «Προδότες και δοσίλογοι των Γερμανών» !!! το οποίο φυσικά ήταν μια ελεεινή ανυπόστατη δικαιολογία του φασιστικού Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος «ΚΚΕ» της εποχής για να καλύψει τα εγκλήματά του κατά της ανθρωπότητος τελώντας Γενοκτονία Ελλήνων πολιτών, οι οποίοι απλά ήταν αντιθέτων ιδεολογιών από τις δικές τους και μόνο.

Έτσι κι εσείς τώρα, προσπαθείτε δολίως να επιρρίψετε μομφή στους Έλληνες ονομάζοντάς τους ¨Ρατσιστές¨ επειδή ενδιαφέρονται για την πατρίδα τους και την επιβίωση του ελληνικού έθνους, ώστε να πάψουν να ενδιαφέρονται και να ΜΗΝ αντιστέκονται στον αφελληνισμό τους μέσω της εισβολής ΧΙΛΙΑΔΩΝ (ίσως και ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ) μουσουλμάνων λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, κατά κατάφορη παράβαση του συντάγματος, αντί να κλείσει τα σύνορα του όπως οφείλει βάσει συντάγματος και όπως έκανε η υπόλοιπη Ευρώπη.



Εφόσον λοιπόν η λαθρολάγνα κυβέρνηση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α , μαζί με τον υπόλοιπο συρφετό του Ελληνικού Κ(υ)νοβουλίου, ΔΕΝ έκλεισε τα σύνορα στους χιλιάδες λαθροεισβολείς ως όφειλε, αυτόματα σημαίνει οτι συμφωνούν και θέλουν την σταδιακή αντικατάσταση (ίσως και εξόντωση) των Ελλήνων πολιτών μέσω αφελληνισμού και σταδιακής εξαφάνισης του Ελληνικού έθνους!!

Άλλωστε το έχουν πεί και οι Τούρκοι οτι δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με την Ελλάδα αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια λαθρομετανάστες αλλόθρησκούς, διότι οι μουσουλμάνοι ΟΥΔΕΠΟΤΕ αφομοιώνονται διότι απλά δεν θέλουν να αφομοιωθούν σύμφωνα με τα εκατοντάδες παραδείγματα ανα την Ευρώπη και αλλού όπου Μουσουλμάνοι μονίμως επιτίθενται σε γυναίκες για να τις βιάσουν, είναι προκλητικοί εναντίων τον λευκών Ευρωπαίων, απαιτητικοί, τεμπέληδες, με τάσεις σχιζοφρένειας εναντίων των ¨άπιστων¨ της δύσεως.



Σταματήστε λοιπόν τις ανούσιες, αδικαιολόγητες και ίσως δόλιες συγκρίσεις του τύπου ¨"ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΥΠΗΡΞΑΝ"!!



Επιχειρείτε δηλ. να επιβάλετε στους Έλληνες να δεχθούν χιλιάδες (ίσως και εκατομμύρια) παράνομους μουσουλμάνους αλλόθρησκους μετανάστες τους οποίους στέλνει στην Ελλάδα η εχθρική Τουρκία για αλλοίωση του πληθυσμού της Ελλάδας κατά παράβαση του συντάγματος; Δέν ξέρετε οτι έχουν εμφανιστεί αρκετά και επικίνδυνα κρούσματα ελονοσίας, ηπατίτιδας, φυματίωσης, δερματικών παθήσεων και ποιος ξέρει τι άλλες ασθένειες που κουβαλάν μαζί τους οι παράνομοι εισβολείς; Το ίδιο το ΚΕΕΛΠΝΟ σε ορισμένες περιπτώσεις σηκώνει τα χέρια ψηλά με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί και άρα οι γονείς στο Ωραιόκαστρο, στην Ρόδο και οπουδήποτε αλλού έχουν κάθε δίκιο και κάθε δικαίωμα να ανησυχούν για τα παιδιά τους και κάθε νόμιμο δικαίωμα να μην θέλουν παιδιά παράνομων εισβολέων (και όχι προσφύγων όπως επιμένετε να τους αποκαλείτε ενώ ξέρετε οτι δεν είναι) στα σχολεία των παιδιών τους, όπως και κάθε δικαίωμα οιασδήποτε άλλης αντίστασης στον βίαιο εξισλαμισμό της πατρίδας τους. Αντίστοιχα προγράμματα ενσωμάτωσης ανήλικων/ενήλικων μεταναστών που προσπάθησαν να εφαρμόσουν με πακτωλό χρημάτων σε Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία βλέπουμε σήμερα που έχουν οδηγήσει. Πλήρης γκετοποίηση και περιθωριοποίηση περιοχών, υψηλή εγκληματικότητα, αδυναμία επιβολής νόμων και στοιχειωδών κανόνων. Επίσης για να πραγματοποιηθεί εγγραφή Έλληνα μαθητή σε σχολείο απαιτείται το βιβλιάριο υγείας του να περιλαμβάνει 24 εμβόλια, οπότε πώς είναι δυνατόν όλοι αυτοί που έχουν λίγους μήνες στην Ελλάδα να έχουν προλάβει να πραγματοποιήσουν 24 εμβολιασμούς (όταν απαιτούνται 36 μήνες), οπότε εδω κάποιος μας δουλεύει και τα πράγματα όσον αφορά τους εμβολιασμούς δεν είναι καθόλου έτσι όπως μας τα λένε...



Από την άλλη υπάρχει κανένας λόγος να πιστεύει κανείς Έλληνας ο οποίος σέβεται τον εαυτό του και το κράτος του ειλικρινά, ότι οι ανθέλληνες Φίληδες και Ζουράριδες λένε την αλήθεια όταν λένε οτι ¨Έχουμε λάβει όλα τα μέτρα ως κράτος, και το ΚΕΕΛΠΝΟ κι εμείς, για τους αναγκαίους εμβολιασμούς των παιδιών.¨ όταν από την στιγμή που ανέλαβε την εξουσία η (δήθεν) κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ το ¨ΝΑΙ¨ γίνεται ¨ΟΧΙ¨ και το ¨ΟΧΙ¨ γίνεται ¨ΝΑΙ¨; Το ¨ΣΚΙΖΩ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ¨ γίνεται ¨

‘’ΠΑΡΑΜΕΝΩ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΩ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ’’; το ‘’ΘΑ ΔΩΘΟΥΝ ΚΙΝΗΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ’’ γίνεται ‘’ ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ’’; το ‘’ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ’’ γίνεται ‘’ ΘΑ ΠΕΡΙΚΟΠΤΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΙΟΥ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ’’; Άρα πως είναι δυνατόν κανείς νοήμων Έλληνας να πιστέψει , ειδικά στο θέμα των παράνομων εισβολέων το οποίο πλέον έχει αναβαθμιστεί σε μείζον ελληνικό εθνικό θέμα εθνικής ασφαλείας της χώρας;



ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ

Οι υποστηρικτές και λοιποί ¨ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ¨ των λαθροεισβολέων ΕΙΤΕ είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΩΣ ΗΛΙΘΙΟΙ διότι αγνοούν τους κινδύνους που ενέχοντε στη δήθεν ένταξη λαθρομεταναστών στην ελληνική κοινωνία, μη επιλέγοντας να λάβουν υπ’ όψιν τις χιλιάδες επιθέσεις αυτοκτονίας και τρομοκρατικές επιθέσεις ανά την Ευρώπη, ΕΙΤΕ είναι ΔΟΛΙΟΙ ΚΑΙ ΕΜΜΙΣΘΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ εντεταλμένοι της λαθροκυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ σε συγκεκριμένη αποστολή αφελληνισμού του ελληνικού έθνους και φυσικά ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ συνένοχοι στην ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ που τελευταία χρόνια στην Ελλάδα των εκάστοτε Ανθελληνικών Αθλίων δήθεν κυβερνήσεων, με αποκορύφωμα το μόρφωμα του ΣΥΡΙΖΑ, ως το χειρότερο από όλες τις εκάστοτε κυβερνήσεις.



ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Εφόσον το εξωτερικό χρέος της Ελλάδος είναι παράνομο, με βάση την ποινική δίωξη του Γεωργίου, τέως προέδρου της « ΕΛΣΤΑΤ» την οποια απεγνωσμένα τρέχει να φρενάρει η EUROSTAT, οι εκλογές είναι επίσης παράνομες διότι ο κ. Τσίπρας το «ΟΧΙ» του λαού το μετέτρεψε σε «ΝΑΙ» άρα και άκυρες, και άρα τα μνημόνια είναι επίσης άκυρα, και άρα η εισβολή αλλόθρησκωνν είναι επίσης παράνομη άκυρη και αντισυνταγματική, ΟΛΟΙ αυτοί που εσείς έχετε το θράσος να αποκαλείτε «πρόσφυγες» (με εξαίρεση τους Σύριους και τις οικογένειές τους, αν και υπάρχουν επιφυλάξεις και εδω διότι εφόσον δεν είναι στην πατρίδα τους να πολεμούν εναντίον του ΙΣΙΣ, είναι είτε λιποτάκτες του Συριακού Στρατού, είτε πολέμιοι του Χριστιανού ηγέτη της Συρίας Άσαντ και άρα ισλαμιστές υποστητικτές της ΙΣΙΣ), είναι αυταπόδεικτα παράνομοι λαθρομετανάστες που εισβάλουν στην Ελλάδα με το έτσι θέλω και τίποτα παραπάνω, και πρέπει ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ.



Πολύ καλά κάνουν λοιπόν οι γονείς και δεν θέλουν παιδιά λαθρομεταναστών στα σχολεία τους διότι είναι παράνομα και αυτά και οι γονείς τους και δεν πρόκειται να αφομοιωθούν ποτέ, παρά θα δημιουργηθούν προβλήματα όπως κάνουν σε όλη την Ευρώπη.



Ελπίζουμε να ακολουθήσουν και άλλα σχολεία το παράδειγμα των Πατριωτών Ελλήνων γονέων του Ωραιοκάστρου εν ονόματι της εθνικής ασφάλειας της χώρας.



Τελικώς αποδεικνύεται ότι μεγαλύτεροι φασίστες από την αριστερή κομμουνιστική κυβέρνηση, και τα τσιράκια της του ανθελληνικού ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχουν, μίας και είναι αυταποδείκτως πλέον υπέρ αλλόθρησκων παράνομων μεταναστών και εγκληματικών στοιχείων, και εναντίον Ελλήνων και Ελληνικής εθνικής ασφάλειας.



ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΩΤΑΜΕ, ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΦΑΓΕΙΣ ΤΟΥ ΕΑΜ-ΕΛΑΣ ΣΤΟ ΜΕΛΙΓΑΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ «ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ» ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΑΚΡΩΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΗΖΕΙ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ...



Υ.Γ.: Επειδή ως γνωστών μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις:




Όπως βλέπετε οι ομόθρησκες πάμπλουτες, πλην ακραία ισλαμικές χώρες οι οποίες είναι αυτές που χρηματοδοτούν και τους τρομοκράτες τζιχαντιστές και το Ισλαμικό κράτος (!), ΔΕΝ τους δέχονται αλλά αντιθέτως ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ την δημιουργία τζαμιών και κέντρων υποδοχής τους στην Ελλάδα

Βλέπε : ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΑΡΑΒΙΚΩΝ ΕΜΙΡΑΤΩΝ (ΝΤΟΥΜΠΑΙ) Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΛΕΟΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΣ



Στην φωτο, εγκαίνια νέου καταυλισμού προσφύγων στο Κουτσόχερο που εγκαινίασε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας. Να σημειωθεί πως καταυλισμός έγινε με την οικονομική βοήθεια των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Παρατηρήστε και τους ΑΝΑΡΧΙΔΕΣ και ΑΝΑΞΙΟΥΣ "Έλληνες" στρατιωτικούς (υψηλόβαθμους για να μην παρεξηγούμαστε), οι οποίοι έχουν μετατρέψει το στράτευμα σε Φιλιππινέζες των λαθρομεταναστών, να εγκαινιάζουν με καμάρι εναν νεό καταυλισμό ισλαμοποίησης της χώρας αντί να κλείσουν και να φυλάξουν τα σύνορα όπως κάνουν οι υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες!!!



Αυτά και πολλά άλλα συμβαίνουν δυστυχώς στην Ελλάδα μας ...

Γονέας 2 ελληνόπουλων και σε λίγο καιρό μειονότητα στην χώρα του.



 

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου