2 Φεβ 2017

ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΑΡΧΕΙΟ εκατομμυρίων ευρώ, ΣΚΟΤΕΙΝΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ... με ονόματα και τηλέφωνα... Ο Πάνος Καμμένος και ο Στέφανος Μάνος και το μέγεθος της διαφθοράς στην χώρα μας. Να λογοδοτήσουν στους Έλληνες, εδώ και τώρα.



Από που να πρωτοφυλαχτείς με τα σκάνδαλα, που σκάνε το ένα πίσω από το άλλο...
Σκάνδαλα εκατομμυρίων ευρώ, σε βάρος του ελληνικού λαού...


Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ, κάνει λόγο για στοιχεία "φωτιά", για πρόσωπα  μεγάλης ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, τα οποία παρέδωσε σε cd στον Πάνο Καμμένο, αλλά και στην δικαιοσύνη... αλλά... σιγή ιχθύος...


Στα νέα στοιχεία που βγάζει στην δημοσιότητα, φέρεται ως εμπλεκόμενο, το όνομα του πρώην υπουργού ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΝΟΥ, ενώ κάνει λόγο για σκοτεινούς σκοπούς, που ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.




Στην νέα του καταγγελία, εμπλέκει δικαστές, το ΣΔΟΕ και... λοιπούς, τους οποίους χαρακτηρίζει "λαμόγια", ενώ παραθέτει και λίστα ονομάτων, που σύμφωνα με τις καταγγελίες του, εμπλέκονται σε ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.


Δεν παραλείπει δε, να αναφερθεί σε πρόσωπο που έχει άμεση σχέση με τον ΡΟΤΣΙΛΝΤ και παραπέμπει στο ΤΑΙΠΕΔ.


Αναρωτιέμαι, αν όλα αυτά τα ονόματα και τα στοιχεία που παραθέτει και αποτελούν μέρος των στοιχείων που διαθέτει, ανταποκρίνονται στην καταγγελία του, τότε αυτή η Πατρίδα, δεν πρόκειται να σταθεί ποτέ στα πόδια της.


Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΓΟΝΑΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΛΕΗΛΑΤΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. 


Καλλιόπη Σουφλή



Ακολουθεί η λίστα με απόρρητα στοιχεία...


by ANTI300 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου