18 Φεβ 2017

Ε-Λ-Ε-Ο-Σ ! ! ! ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΜΑΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ....


Ο ελληνας ΥΕΘΑ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ, και οι «νέοι» ροζ ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΜΠΛΟΚΗΣ προς τους παραβάτες των χωρικών μας υδάτων, Ελληνικών Συνόρων, γραμμένοι από τον ΚΑΡΑΝΙΚΑ κάνουν τους ΕΛΛΗΝΕΣ «περήφανους» και «υπόσχονται» απρόσκοπτη προάσπιση των Συνόρων μας παρέχοντας «Ασφάλεια».

«Όλοι πρέπει να κοιμόμαστε ήσυχοι το βράδυ» τάδε έφη ΠΑΝΟΣ, μετά τους «νέους» ροζ Κανόνες εμπλοκής στους παραβάτες των χωρικών μας υδάτων γραμμένους από τον ΚΑΡΑΝΙΚΑ, ΚΑΜΜΕΝΟΣ.


Μετά την εφαρμογή των «νέων» ροζ Κανόνων Εμπλοκής, εφεξής Τα Μήνυμα που θα ακούμε από τους ελληνες Καπετάνιους σκαφών στο VHF της Ελληνικής Ακτοφυλακής προς τους Τούρκους παραβάτες θα είναι τα εξής: 


Stop fighting, we are neighbors,
we are friends, stop fighting


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Σταματήστε να παλεύεται, είμαστε γείτονες, είμαστε φίλοι, σταματήστε να παλεύεται. 


ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΝΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΠΟΔΑΣ…!!!


Προς απόδειξη όλων αυτών υπάρχει και σχετικό audiovisual υλικό, αν και προπαγανδιστικό καθότι έχει «διαρρεύσει» από τους Τούρκους, που γελάνε με την κατάντια μας, δυστυχώς ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ και είναι της ντροπής και της ξεφτίλας για εμάς που θέλουμε να γράφουμε το ΕΛΛΗΝ με κεφαλαία, σε αντίθεση με όλους αυτούς τους ανάξιους που κάνουν κουμάντο στην χώρα, με τα ξεσκισμένα καλτσόν, τα ροζέ στριγκάκια, στα 4ΡΑ.
ΕΔΩ ΤΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: 
Θα ακολουθήσει και το audiovisual ΥΛΙΚΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ, ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ και μας κοροϊδεύουν βάζοντας μας καθημερινώς σε κίνδυνο, και να νιώθουμε μεγάλη ντροπή, εθνική ντροπή, όταν καθημερινά «ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ Ο ΑΓΕΡΑΣ…»


Rules of Engagement (ROE) γραμμένοι από τον ΚΑΡΑΝΙΚΑ
Ξεφτίλες…!


Γράφει ο Μανώλης Χατζησάββας πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, κάνοντας χρήση τις πηγές πληροφοριών από την Ελλάδα, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, τις ΗΠΑ, Τουρκία και αλλού…. που μέχρι «χθες» λαμβάναν στην ΕΥΠ του Δραβίλλα και του Ρουμπάτη της EurActiv με τους Τούρκους Σπόνσορες και τον «φιλάνθρωπο» ΣΟΡΟ, για να σπεκουλάρουν οι αρμόδιοι…της Κυβέρνησης. Για το καλό της πατρίδας μας ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ μιας και δεν έχει άλλη δράση για εσάς από τον μέχρι χθες μυστικό πράκτορα σας ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ διότι όπως αποδείξατε είσαστε ΠΡΟΔΟΤΕΣ.


O Eahatzisavvas Eah

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου