27 Μαΐ 2017

ΨΟΦΗΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ


Ψόφησε επιτέλους ο Zbigniew Kazimierz Brzeziński, σύμβουλος ασφαλείας του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Τζίμι Κάρτερ, γεννήθηκε στην ανατολική Πολωνία σημερινή Ουκρανία,  ορκισμένος εχθρός της Ρωσίας και εφευρέτης της Αλ-Κάιντα για καταπολέμηση των σοβιετικά στρατεύματων στο Αφγανιστάν. Είθε να σαπίσει στην κόλαση και να βασανίζεται αιωνίως για τα εγκλήματά του κατά της ανθρωπότητας. Πέθανε σε ηλικία 89 χρόνων στο Falls Church, Βιρτζίνια.

Η παρακάτω φωτογραφία δείχνει τον Brzeziński να επιθεωρείμαζί με τον υπουργό άμυνας του Πακιστάν το 1979, τα σύνορα με το Αφγανιστάν, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του πόλεμου εκεί.





Είχε καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την εγκληματική εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ. Ήταν σύμβουλος του Τζόνσον, Νίξον, Φορντ, Κάρτερ, Ρήγκαν, Μπους πατέρα, Κλίντον και Μπους γιο.

Ως Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας του Κάρτερ, στρατολόγησε τους μουτζαχεντίν στο Αφγανιστάν, τους εκπαιδεύσαν και με συμβουλές και οπλισμό από την CIA, ξεκινήσαν έναν πόλεμο κατά της σοσιαλιστικής κυβέρνησης στην Καμπούλ. Η πρόθεση ήταν να παρακινήσει τη Σοβιετική Ένωση για στρατιωτική επέμβαση στο Αφγανιστάν, το οποίο και συνέβη. Ο πόλεμος διήρκεσε από τις 25 του Δεκεμβρίου του 1979 έως τις 15 Φεβρουαρίου 1989 σχεδόν 10 χρόνια με αμέτρητα θύματα.


Η τότε ηγεσία της Σοβιετικής Ένωσης, δήλωσε ότι με την υποστήριξη της κοσμικής κυβέρνησης στην Καμπούλ και την καταπολέμηση των πολυάριθμων ομάδων των Αφγανών Μουτζαχεντίν που πολιτικά, υλικά και οικονομικά υποστηρίζονταν από τις χώρες του ΝΑΤΟ και του ισλαμικού κόσμου, θα εμπόδισε την εξάπλωση του ριζοσπαστικού Ισλάμ στην κεντρική Ασία και τις σοβιετικές δημοκρατίες (Τουρκμενιστάν, το Ουζμπεκιστάν, το Τατζικιστάν και το Κιργιστάν). Η πολιτικη του Brzeziński ήταν η υποκίνηση των ισλαμιστών, ώστε να οδηγήσουν την Μόσχα σε μια δαπανηρή και αιματηρή διαμάχη επιφέροντας της πλήγμα τύπου «φιάσκο του Βιετνάμ».

Ο ίδιος θεωρεί οτι με την στρατηγική του συνέβαλε στην κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης.

Ωως αποτέλεσμα της πολιτικης του Brzeziński, προέκυψε η Αλ Κάιντα και ο Οσάμα Μπιν Λάντεν και η Ουάσιγκτον συνέχισε να χρησιμοποιεί το μέσο της ριζοσπαστικής ισλαμικής τρομοκρατίας ενάντια σε άλλες "ανυπάκουες" κυβερνήσεις της περιοχής, όπως και στο Βαλκανικό πόλεμο κατά της Γιουγκοσλαβίας την δεκαετία του 90 και σε όλους τους πολέμους στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική μέχρι και σήμερα.

Ο Zbigniew Brzezinski είναι ο εφευρέτης της ριζοσπαστικής ισλαμικής τρομοκρατίας του ισλαμικού κράτους και του ISIS. Αυτός δημιούργησε το τέρας που στράφηκε εναντίον του δημιουργού του και σκοτώνει κόσμο αδιάκριτα σε ολο τον πλανήτη.  

Ο πόλεμος του ΝΑΤΟ στο Αφγανιστάν με γερμανική συμμετοχή συνεχίζεται εδω και 40 χρόνια. Πρώτα, τον ξεκινήσανε, μαζί με τις ριζοσπαστικές ισλαμικές δυνάμεις και από το 2001 εναντίον τους, και δεν διαβλέπεται κάποιο τέλος στον ορίζοντα. Οι Ταλιμπάν δεν έπεσαν από τον ουρανό, είναι ένα άλλο όνομα για τους Μουτζαχεντίν που χρησιμοποιήθηκαν εναντίον των Σοβιετικών.

Το 1996, οι Ταλιμπάν πείρανε τον έλεγχο της Καμπούλ και εισήγαγαν το νόμο της Σαρία, την απαγόρευση της εργασίας για τις γυναίκες την εκτέλεση βάναυσων ποινών, όπως οι ακρωτηριασμοί και ο λιθοβολισμός. Το 1997, οι Ταλιμπάν της Σαουδικής Αραβίας και του Πακιστάν έχουν αναγνωρισθεί ως ο νόμιμος κυβερνήτης του Αφγανιστάν.

Τώρα ο ISIS έχει ριζώσει εκεί και, συνεπώς, η Ουάσιγκτον στέλνει περισσότερα στρατεύματα στο Αφγανιστάν, αλλιώς δεν αντέχει η διοίκηση που εγκατέστησε εκει η Δύση.

Οι παρακάτω φωτογραφίες δείχνουν την αφγανική πρωτεύουσα Καμπούλ το 1969, πριν από την Ουάσινγκτον φέρει τους ισλαμιστές στην εξουσία:







Μετά τον David Rockefeller και Brzezinski σειρά για να ψοφίσουν εχουν οι  Rothschild, ο Κίσινγκερ και ο Σόρος, επειδή όλοι τους εχουν συνδέσει με τα ονόματα τους την ανθρωπότητα με πολέμους και δυστυχία. 

Ολοί αργά ή γρήγορα θα αφήσουμε αυτό τον κόσμο, και αυτη που εχουν χρήμα και εξουσία και τότε θα πρέπει να λογοδοτήσουν σε ανώτερες δυνάμεις.

"Memento mori!"

http://alles-schallundrauch.blogspot.gr/2017/05/der-erfinder-der-al-kaida-ist-endlich.html
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου