21 Μαΐ 2017

ΕΛΙΓΜΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕ ΔΥΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ :


ΕΛΙΓΜΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕ ΔΥΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ :

ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΠΡΩΤΟ : ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ 18/5/17 Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣE ΟΤΙ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗ ΓΕΝΕΥΗ . ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΜΠΛΟΦΑΡΕΙ ΔΙΑ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΞΟΝA’’ ΒΑΣΤΡ’’ ΕΩΣ 28/5 ΟΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ‘’ΘΑΛΑΣΣΟΛΥΚΟΣ’’. 

ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΔΕΥΤΕΡΟ: ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗΝ ΟΕΑ ΟΤΙ Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΟΕΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΠΤΗΣΗ ΤΑ 4 ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΡΑΝΤΑΡ ΤΗΣ 380Π.Μ ΕΛΕΥΣΙΝΟΣ , ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΟ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΑΠΟ 6 F-16 , ΗΤΟΙ ΣΥΝΟΛΟ 24 F-16 ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΠΤΗΣΗ , ΚΑΙ 48 ΠΡΟΣΘΕΤΩΝ F-16 ΠΡΟΣΓΕΙΩΜΕΝΑ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΕΙΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΒΑΡΔΙΑΣ ΣΥΝΟΔΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΡΑΝΤΑΡ , ΗΤΟΙ ΣΥΝΕΧΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ 72 ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ F-16 ΚΑΙ ΜΙΡΑΖ ΕΝ ΠΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ , ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΧΑΟΣ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ , ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΦΑΝΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ 2,000 ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ UAV STEALTH  ΑΟΡΑΤΩΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΡΑΝΤΑΡ , ΠΡΩΤΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΤΥΦΛΩΣΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΕΡΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΙΦΝΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΟΠΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ .

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. 

ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΤΡΙΤΟΝ : ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΩΣ 28 ΜΑΙΟΥ  ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΙΣΧΥΕΙ. ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΟΕΑ ΒΟΛΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΛΟΓΩ ΕΛΕΙΨΕΩΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ , ΛΟΓΩ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΡΙΩΡΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΗΡΙΑΛ ‘’SURVIVOR’’ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ , ΕΚΤΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ.

Η ΟΕΑ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΡΟ ΤΗΣ ΠΙΘΑΝΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΣ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ ΒΟΛΟΥ , ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ .

ΤΕΛΟΣ ΟΒΕΡ.

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ.ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗΣ , ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΘΛΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΟΕΑ, ΕΛΠΙΔΟΣ 12 , ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ, ΕΛΛΑΣ.
ΤΗΛ: 693 1836204/698 3657954.


Υ.Γ:

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΟΠΛΙΣΜΟ ‘’ΝΕΤΡΙΝΟ-ΝΕΙΖΕΡ’’ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΟΕΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΓΕΡΟ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ ΑΛΑΦΟΥΖΟ SENIOR ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΩΡΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΠΡΕΠΕ ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ‘’ΣΚΑΙ’’ ΝΑ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ . ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΥΙΟΥΣ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΟΤΙ ΘΑ  ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΥΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΙΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΔΙΑΚΟΨΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ‘’SURVIVOR’’ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ‘’ΣΚΑΙ’’. ΟΠΟΙΟΣ  ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΟΙΜΗΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΒΛΑΚΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ. ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ ΟΕΑ ΘΕΣ/ΚΗΣ ΕΧΕΙ ΕΚΔΩΣΕΙ ΠΟΙΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΡΟΜΟΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΑΥTΟΙ ΝΑ ΣΥΝΕΤΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ  ΠΟΙΝΕΣ .
 
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!  ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ !!!

ΑΡΚΕΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ!!!

ΤΕΛΟΣ ΟΒΕΡ.

http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2017/05/blog-post_70.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου