22 Ιουν 2017

ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ! ΠΑΡΑΧΩΡΟΥN ΣΤΟΥΣ...ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΑΧΥΠΛΟΟ ΚΑΤΑΜΑΡΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟ ΠΛΟΙΑΡΧΟ ΠΡΩΗΝ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ !!!

ΚΕΡΒΕΡΟΣ:
  • ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΟΠΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝΤΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΚΑΘΟΤΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!
  • ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ, ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ "ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ"
  • ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΗ ΤΟΠΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ.
  • ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΝ ΤΟ ΤΑΧΥΠΛΟΩ ΚΑΤΑΜΑΡΑΝ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 350 ΘΕΣΕΩΝ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΠΡΟΓΕΦΥΡΩΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΥΜΑ ΑΠΟΒΑΣΗΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ;

Σε Τούρκο Καπετάνιο του Πολεμικού Ναυτικού το τιμόνι του ΚΑΤΑΜΑΡΑΝ της Τήλου Sea Star

ΛΕΣ ΚΑΙ ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Καπετάνιοι… όπως «χάθηκαν» και οι Έλληνες αγοραστές για το Καταμαράν… με αποτέλεσμα η Δήμαρχος της Τήλου Μαρία ΚΑΜΜΑ να «αναγκαστεί» να το δώσει σε Τούρκους “bereketi” χωρίς να εισπράξει ο ΔΗΜΟΣ ΤΗΛΟΥ τσακιστό ΕΥΡΩ.


Ίσως οι στενές σχέσεις που διατηρεί με την Τουρκία, όπως διατηρούν και άλλοι στο Νομό Δωδεκανήσου, π.χ. ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκου, να ήταν αυτό τελικά που «βοήθησε» στο να στηθεί το κόλπο καλά, ακριβώς όπως στήθηκε, και δόθηκε σε ΤΟΥΡΚΟΥΣ με ΑΓΝΩΣΤΟ ΤΙΜΗΜΑ το Sea Star της ΤΗΛΟΥ.

Οι «Γκιουλενιστές» και «τρομοκράτες» της Ρόδου, παράνομοι, «φανεροί» και κρυφοί ιδιοκτήτες σήμερα του Καταμαράν Sea Star της Τήλου, κατά τις διασταυρωμένες πληροφορίες, αποφάσισαν να τοποθετήσουν στο “τιμόνι” του ΤΟΥΡΚΟ Καπετάνιο, προφανώς για να είναι έτοιμοι για όλα, εφόσον η σημαία του πλοίου δεν θα είναι Ελληνική, όπως ακριβώς και του ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ το νέο σκάφος.

Ο Τούρκος καπετάνιος ονομάζεται Hussein IDIL (ΧΟΥΣΕΙΝ ΙΝΤΙΛ) και μας ήταν «γνωστή προσωπικότητα» στην ΕΥΠ από παλαιότερες δραστηριότητες του.

Τελικά επικράτησαν οι σχηματιζόμενοι Προδότες και οι ξένοι στην ΕΥΠ, έτσι όλα αυτά να μάθετε να τα συνηθίσετε όλοι.

ΕΛΛΗΝΕΣ η ΕΥΠ έχει βεβηλωθεί, δεν είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

Έχουν απομακρυνθεί όλα τα αξιόλογα στελέχη, άλλους τους πρόδωσαν, ακριβώς όπως έγινε και με εμένα τον ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ, εξού και η αντιμετώπιση που τυγχάνουνε σήμερα από εμένα όλοι αυτοί οι άτιμοι, απατεώνες, κλέφτες και προδότες.

Μάλιστα ο Τούρκος καπετάνιος Hussein IDIL (ΧΟΥΣΕΙΝ ΙΝΤΙΛ) είναι απόστρατος του Πολεμικού Ναυτικού της Τουρκίας, και προ ημερών βρέθηκε να κάνει επιθεώρηση και επίβλεψη εργασιών στο αξιόλογο Ελληνικό Ναυπηγείο ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ στην Σαλαμίνα, θέση Καματερό – Κάτω Πούντα Αμπελάκια που βρίσκεται το Καταμαράν προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης μέχρι να γίνει αξιόπλοο.

Μαζί με τις τεχνικές εργασίες γίνονται και τα «μαγειρέματα» στα ΕΓΓΡΑΦΑ και τα ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ του πλοίου για να καλυφθούν μία σειρά από παρανομίες που προϋπάρχουν, εις γνώση του Υπουργείου Ναυτιλίας, προκειμένου να μπορέσει να λάβει τις απαραίτητες άδειες του…!!!

Το Υπουργείο Ναυτιλίας, πάντα κατά τις πληροφορίες, έχει πέσει με τα μούτρα στην «δουλειά» του «μαγειρέματος» των ΕΓΓΡΑΦΩΝ και ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ του Πλοίου SEA STAR προς εξυπηρέτηση των τουρκικών συμφερόντων, φανερών και κρυφών, «Γκιουλενιστών» και «τρομοκρατών», ίσως της ΜΙΤ.

Μεγάλης απορίας ζήτημα είναι τα χρέη προς το ΝΑΤ που άφησε απλήρωτα η διοίκηση της εταιρείας ΥΠΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΝΕ “ΤΗΛΟΣ 21ος ΑΙΩΝΑΣ” ιδιοκτήτρια του πλοίου Sea Star του Δήμου της Τήλου που δόθηκε στα Τουρκικά συμφέροντα, που σήμερα ξεπληρώνουν οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ, όπως πολλά άλλα.

ΟΙ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΑΤΙ…

των Στελεχών της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στην απόκτηση του ΠΛΟΙΟΥ ιδιοκτησίας του ΔΗΜΟΥ ΤΗΛΟΥ μέσω Ναυτικής Εταιρείας από ΤΟΥΡΚΟΥΣ επιχειρηματίες, «Γκιουλενιστές» Τρομοκράτες, με μαύρο χρήμα, στην χώρα μας.


Με βάση τις πληροφορίες… η «επιτυχία» των αδιαφανών μεθοδεύσεων στην «απόκτηση» ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΗΜΑ του ΠΛΟΙΟΥ από ΤΟΥΡΚΟΥΣ επιχειρηματίες, «Γκιουλενιστές» «Τρομοκράτες», ίσως ανθρώπων της ΜΙΤ, με μαύρο χρήμα, και τα μαγειρέματα στα Πιστοποιητικά και Έγγραφα του πλοίου, ανήκει αποκλειστικά στον Νεκτάριο Σαντορινιό ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ και ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ του ΣΥΡΙΖΑ και παράγοντες της Κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου