14 Αυγ 2017

EΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ – ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΕΙ

Γράφει ο GREEKEMPIRE7

Ο Ελληνικός λαός δέχεται τα τελευταία χρόνια μια λυσσαλέα επίθεση από τις δυνάμεις της νέας τάξης. Συντελείται μια μεθοδευμένη και πολύ καλά οργανωμένη προσπάθεια γενοκτονίας του ελληνικού λαού με σύγχρονα πλην όμως το ίδιο φονικά με παλιά μέσα.
Το πολιτικό σύστημα είναι η αιχμή του δόρατος των νεοταξιτών που επιδιώκουν να εκτελέσουν την πατρίδα μας. Το χειρότερο από όλα είναι ότι τελικά οι ίδιοι οι Έλληνες στρώνουμε το χαλί σε όσους επιθυμούν να δολοφονήσουν την αγαπημένη μας πατρίδα.
Εάν υπολογίσει κάποιος ότι σήμερα μετά από επτά σχεδόν χρόνια μνημονίων και προδοσίας υπάρχουν ακόμη Έλληνες που πιστεύουν σε κόμματα και ιδεολογίες τότε καταλαβαίνουμε το γιατί βρισκόμαστε εδώ που είμαστε.

Τα ανθελληνικά αποκόμματα που απαρτίζουν το ελληνικό κοινοβούλιο δυστυχώς έχουν ακόμα ανθρώπους που τα ακολουθούν και αυτό εκτός από ανεξήγητο είναι και για μένα εθνικά προδοτικό.

Όλα αυτά τα ανθελληνικά αποκόμματα είναι μέρος του ίδιου σχεδίου ενός σχεδίου που στόχο έχει να τελειώσει την Ελλάδα μας.



Το τελευταίο διάστημα έχω αρχίσει να πιστεύω ότι πλέον οι εκλογές δεν είναι λύση. Εάν ήταν λύση ή καθιστούσαν απειλή για το σύστημα αυτό θα είχε βρει έναν τρόπο να τις καταργήσει.
Η μόνη λύση είναι ο μαζικός ξεσηκωμός του Έλληνα εναντίον των πραγματικών εχθρών του. Όμως αυτός ο μαζικός ξεσηκωμός είναι αδύνατον να γίνει τουλάχιστόν στην παρούσα φάση διότι είτε ο Έλληνας δεν έχει καταλάβει τι παίζεται πίσω από την πλάτη του είτε συνεχίζει να ζει απορροφημένος στην νεοταξίτικη τηλεόραση είτε απλά έχει επιλέξει να αδιαφορεί παντελώς για τα κοινά είτε γιατί δεν θέλει να ασχολείται είτε γιατί θέλει αλλά το θεωρεί μάταιο.

Το αποτέλεσμα είναι ότι οι νεοταξίτες και τα εγχώρια τσιράκια τους ασελγούν στο πεσμένο κουφάρι της Ελλάδας χωρίς καμμιά αντίσταση.

Άρθρο που δημοσιεύεται σήμερα -Ο Ελληνικός λαός πεθαίνει. Οι Έλληνες πλέον δεν γεννάνε παιδιά, οι θάνατοι είναι πολλοί περισσότεροι από τις γεννήσεις, τα νέα παιδιά φεύγουν για το εξωτερικό διότι η παραμονή τους εδώ δεν τους παρέχει καμμιά προοπτική αξιοπρεπούς επιβίωσης. Πολύ σύντομά θα καταλήξουμε μια χώρα γερόντων.

Εάν σε όλα αυτά προσθέσει κανείς και την αθρόα και χωρίς έλεγχο λαθρομετανάστευση οδηγείται στο συμπέρασμα ότι η γενοκτονία του ελληνικού λαού εκτελείται με συγκεκριμένο σχέδιο επιτυχώς. Οι ορδές λαθρομεταναστών είναι κατά πλειοψηφία από ακραίες μουσουλμανικές κοινωνίες που δεν επιθυμούν να ενταχθούν στον κοινωνικό ιστό της χώρας που μεταναστεύουν. Θεωρούν την γυναίκα κατώτερη του άνδρα και δεν αποδέχονται κοσμικές κοινωνίες αλλά θέλουν να επιβάλουν θεοκρατική διακυβέρνηση ( ΣΑΡΙΑ ). Αυτοί οι πληθυσμοί σε αντίθεση με τους ευρωπαϊκούς λαούς γεννάνε συνέχεια και πάρα πολλά παιδιά αφού στην κουλτούρα τους η γυναίκα χρησιμεύει μόνο ως όργανό αναπαραγωγής. Με αυτό σαν δεδομένο οι Έλληνες σε πολύ λίγα χρόνια εκτός από χώρα γερόντων θα καταντήσουν να είναι μια αδύναμη μειοψηφία μέσα στην ίδια τους την χώρα.

Δεν έχω ακούσει ποτέ ούτε έναν πολιτικό να θίγει αυτό το τρομερά σημαντικό πρόβλημα. Δεν έχω ακούσει ποτέ ούτε έναν πολιτικό να παροτρύνει την Ελληνίδα μάνα να γεννήσει ελληνόπουλα. Δεν κάνει τίποτα η πολιτεία για να δώσει κίνητρα στα νέα ζευγάρια να δημιουργήσουν οικογένειες τουλάχιστον με δυο παιδιά. Αντίθετα κάνουν τα πάντα για να οδηγήσουν τα νέα παιδιά όχι μόνο να μην δημιουργούν οικογένειες όχι μόνο να μην κάνουν παιδιά άλλα και να μεταναστεύουν στο εξωτερικό. Άλλωστε έχουν έτοιμους τους αντικαταστάτες από την μέση ανατολή και την Αφρική.

Δεν έχω ακούσει ποτέ κανέναν πολιτικό να μιλάει για αυτήν την γενοκτονία. Και δεν μιλάει κανείς όχι γιατί δεν τους ενδιαφέρει αλλά γιατί την επιδιώκουν κιόλας.
Όλοι πολιτικοί, δικαστικοί, ηγεσία του στρατού της αστυνομίας της εκκλησίας καθηγητές πανεπιστημίου… όλοι μπλεγμένοι σε αυτό το βρωμερό σχέδιο.
Και ο λαός κοιμάται τον ύπνο του δικαίου.


Ο λαός που δεν λέει να ξυπνήσει από το ηχηρό χαστούκι της μνημονιακής προδοσίας.
Ο λαός που δεν λέει να ξυπνήσει από την ανθελληνική επίθεση στην πατρίδα στην θρησκεία και στην οικογένεια τους πυλώνες δηλαδή του ελληνικού έθνους.
Ο λαός που πλέον έπαψε να πιστεύει σε αξίες και ιδανικά αλλά συνεχίζει να πιστεύει σε προδότες και νεοταξίτες.


Του πέρασαν μέσα στο μυαλό του τα θλιβερά κανάλια των νταβατζήδων ότι όταν αγαπάς την πατρίδα σου είσαι φασίστας, ότι η αγάπη για την σημαία είναι κάτι το οπισθοδρομικό, ότι όταν αντιδράς για την παραβίαση των νόμων και για την αθρόα λαθρομετανάστευση είσαι ρατσιστής χρυσαυγίτης, ότι το να είσαι αριστερός μπαχαλάκης και να ισοπεδώνεις τα πάντα υλικά και πνευματικά είναι πρόοδος, ακόμα του πέρασαν την κουλτούρα της καλοπέρασης της μαλθακότητας και του λαιφσταιλ. Έκαναν τον μέσο Έλληνα αντί να έχει για είδωλο κάποιον από τους χιλιάδες ήρωες του δοξασμένου έθνους μας να τρέχει να αγγίξει τον κάθε ντάνο και να χαζεύει τα βυζιά της μενεγάκη.

Έτσι οι Έλληνες κατήντησαν είτε να μην γνωρίζουν την μοίρα τους είτε να την έχουν σιωπηλά αποδεχτεί. Αποδέχτηκαν ότι τα εθνοκτόνα μνημόνια είναι λύση γιατί? Γιατί έτσι τους είπε ο Πρετεντέρης αυτό και όλα τα υπόλοιπα μνημονιακά γουρούνια που έκαναν τα πάντα για να μπει η μνημονιακή θηλιά στο λαιμό μας. Μια θηλιά που οδηγείσαι χιλιάδες Έλληνες στην αυτοκτονία και χιλιάδες άλλους στην ξενιτιά.

Μια Ελλάδα που χάνεται γιατί κανένας δεν κάνει τίποτα…

Ένας λαός που πεθαίνει που είναι έρμαιο των διεθνών τοκογλύφων που δημιούργησαν μια κρίση χρέους με μοναδικό σκοπό να μας πάρουν την πατρίδα μας και τα ενεργειακά κοιτάσματά μας.

Όσοι μιλούσαν για το δόγμα καλλέργι παλιά λοιδωρούνταν ως γραφικοί και συνωμοσιολόγοι. Όμως όπως αποδεικνύεται στις μέρες μας γίνεται φανερά μια αντικατάσταση του ευρωπαικού πληθυσμού από αφρικανοασιάτες.


ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ ΣΟΡΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.
ΤΟ ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ ΧΤΥΠΑΕΙ ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΜΕ?
ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ !!!

http://katohika.gr/ellada/elliniki-avtokratoria-gia-enan-lao-pou-pethainei/

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου