16 Φεβ 2018

Εικόνες πολεμικού σκηνικού και στον Έβρο! Αναπτύσσεται με τανκς και πεζικό ο τουρκικός στρατός


– Τουρκικές ασκήσεις… παντού – “Πέρασαν” τον Έβρο τουρκικά στρατεύματα – Πλήρης ανάπτυξη με τεθωρακισμένα και πεζικό – Συνεχίζονται οι ασκήσεις στο Αιγαίο!
Ασκήσεις σε… όλο το μέτωπο των συνόρων με την Ελλάδα φαίνεται πως επιχειρεί η τουρκικός στρατός, καθώς εκτός από τα όσα γίνονται στο Αιγαίο, άρματα μάχης της γειτονικής χώρας παρατάχθηκαν στον ποταμό Έβρο.
Τα τουρκικά άρματα πέρασαν τον ποταμό στα σύνορα με την Ελλάδα, στο πλαίσιο άσκησης που «τεστάρει» την… επιχειρησιακή ετοιμότητα του τουρκικού στρατού.

Η άσκηση περιλαμβάνει μονάδες τεθωρακισμένων αλλά και πεζικού, και λαμβάνει χώρα στην περιοχή.
Δείτε εικόνες:
tourkia-evrostourkia-evros-1tourkia-evros-2tourkia-evros-3tourkia-evros-4tourkia-evros-5tourkia-evros-6tourkia-evros-7tourkia-evros-8tourkia-evros-9tourkia-evros-11tourkia-evros-12tourkia-evros-13tourkia-evros-15
Ασκήσεις και στο Αιγαίο
Όλα αυτά ενώ είναι σε εξέλιξη η άσκηση Αστραπή, με την φρεγάτα Barbaros να βρίσκεται σε διεθνή ύδατα αλλά πολύ κοντά σε ελληνικά εδάφη, νότια της Μήλου, παίζοντας το ρόλο του «μπαμπούλα».
Ο πλους του τουρκικού πλοίου παρακολουθείται, όπως πάντα, διακριτικά, από ελληνικό πολεμικό πλοίο και συγκεκριμένα από τη φρεγάτα «Θεμιστοκλής».
Τέλος έγινε γνωστό ότι στην περιοχή του Καφηρέα, με κατεύθυνση βόρεια, πλέει ένα αμερικανικό αντιτορπιλικό.
Χτίζουν μέρα και νύχτα οι τούρκοι το φυλάκιο
Την ίδια ώρα τα τουρκικά ΜΜΕ εξακολουθούν να παίζουν το παιχνίδι της προπαγάνδας συνεχίζοντας να δημοσιεύουν φωτογραφίες με τις εργασίες που γίνονται απέναντι από τα Ιμια στο φυλάκιο στο οποίο όπως αναφέρουν θα εγκατασταθούν θερμικές κάμερες.
Ηδη, η πλατφόρμα μετέφερε στο νησάκι Τσαβούς τον εκσκαφέα – παρά την θαλασσοταραχή – και άρχισε να σκάβει σήμερα το πρωί. Μάλιστα όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ οι εργασίες θα ολοκληρωθούν σε τρείς εβδομάδες.
Η αποβάθρα θα έχει 300 μέτρα μήκος και 70 πλάτος.
kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου