22 Φεβ 2018

Η Ελλάδα αποχαιρετά το ανατολικό Αιγαίο. Η μουσουλμανική μειονότητα που δημιούργησαν στα νησιά καταπίνει μέρα με τη μέρα τα νησιά και τους κατοίκους τους.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ! ΑΥΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΛΙΓΟΗΜΕΡΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ !!! 

Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΧΑΝΕΤΑΙ - ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ!!! 

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.....

ΚΕΡΒΕΡΟΣ


Είναι εύκολο να κάνει κανείς εκ του μακρόθεν παρατηρήσεις για την ενσωμάτωση προσφύγων, όπως πολύ σωστά έγραψε ομάδα κατοίκων της Μυτιλήνης στοiellada.gr.
Οι άνθρωποι αυτοί ζουν στην Μυτιλήνη και καθημερινά βρίσκονται αντιμέτωποι με μια πραγματικότητα

που μόνο οι κάτοικοι του νησιού μπορούν να καταλάβουν. Το κέντρο της χώρας αν και χτυπιέται βάναυσα από την οικονομική κρίση δε μπορεί να βιώσει τόσο έντονα την καταπίεση που νιώθει κάθε κάτοικος, η κάθε οικογένια και το κάθε παιδί που ζει στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και συνωστίζεται μαζί με όλους αυτούς που ξέμειναν στα νησιά και ζουν όλοι μαζί σε ένα κομμάτι γης.

Το πρόβλημα δεν προσεγγίζεται από όλους εμάς, σίγουρα που ζούμε χαμένοι στις μεγάλες πόλεις, ούτε από τους πολιτικούς της χαμηλής έως και ανύπαρκτης δυναμικής που κάθονται στα έδρανα της βουλής και δεν τολμούν να αγγίξουν το πρόβλημα μην τυχόν και τους πιτσιλίσει το αίμα από την πληγή.
Μόνο που η πραγματικότητα είναι αμείλικτη, όπως μου έγραψαν οι κάτοικοι που ζουν στην Μυτιλήνη και μεγάλη αλήθεια άγγιξαν όταν κρούωντας τον κώδωνα του κινδύνου για άλλη μια φορά, τόνισαν ότι τα τόσα περιστατικά που συμβαίνουν κάτω από την μύτη μας δεν τα ακουμπάμε αλλά κάποια στιγμή μπορεί και να είναι αργά.
Κανείς δεν ασχολήθηκε ιδιαίτερα με το αυτοκίνητο της ΜΚΟ με τις κλεμμένες πινακίδες του Στρατού. Κανείς δεν ερεύνησε πόσοι τέτοιοι πυρήνες υπάρχουν στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Κανείς δεν αναρωτήθηκε για τους νέους που φεύγουν από το νησί, για τον ντόπιο πληθυσμό που δεν αντέχει άλλο να απειλείται η ζωή του, η περιουσία του, η οικογένειά του.

Διαβάστε την επιστολή που μου έστειλαν οι κάτοικοι της Μυτιλήνης προφανώς ως διαμαρτυρία και για επαγρύπνηση :
Αγαπητή Μαρία
Συγχαρητήρια για τις σε βάθος αναλύσεις και συνεντεύξεις που παίρνεις. Μια παρατήρηση που μου γεννήθηκε ακούγοντας την συνέντευξη του κ. Φίλη.
Πόσο εύκολο είναι να κάνει κανείς εκ του μακρόθεν παρατηρήσεις για την ενσωμάτωση προσφύγων. Μόνο που η πραγματικότητα είναι αμείλικτη. Εσείς δημοσιεύσατε για το αυτοκίνητο της ΜΚΟ με τις κλεμμένες πινακίδες του Στρατού. Πόσοι τέτοιοι πυρήνες υπάρχουν άραγε στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Τι θα γίνει αν για παράδειγμα χρειστεί γίνει μια επιστράτευση ; Οι επιστρατευόμενοι άραγε θα φτάσουν στις θέσεις τους ;
Και με την μουσουλμανική μειονότητα που δημιούργησαν στα νησιά τι θα κάνουμε ; Kαι για τον ντόπιο πληθυσμό που δεν αντέχει την κατάσταση και τα νέα τα παιδιά που φεύγουν τι θα κάνουμε ;… Για το ηθικό ας μην μιλήσουμε… ΆΛΛΩΣΤΕ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ….
Μάλλον η ΕΛΛΑΔΑ αποχαιρετά το Ανατολικό Αιγαίο…
πηγη

kerberos-hellas

1 σχόλιο: