19 Μαρ 2018

Τουρκομογγόλοι Ουιγούροι τζιχαντιστές από την Κίνα μαζί με τον τουρκικό στρατό στην Εφρίν (vid)



Τουρκομογγόλοι τζιχαντιστές της φυλής των Ουιγούρων από τη δυτική Κίνα, από την επαρχία Σιντζιάνγκ, φοράνε τουρκικές στολές και μάχονται στο πλευρό του τουρκικού στρατού στην Εφρίν.

Οι Ουιγούροι είναι οι γνήσιοι Μογγοόλοι Τούρκοι. Ζουν στη βορειοδυτική Κίνα κοντά στα σύνορα με τη Μογγολία.



Τα μογγολικά τους χαρακτηριστικά υπενθυμίζουν σε όλους την καταγωγή των Τούρκων, διότι οι γείτονές μας μετά από επιμειξίες αιώνων με Έλληνες και Αρμένιους -όπως και μαζικούς εξισλαμισμούς εκτουρκισμούς ευρωπαϊκών πληθυσμών- έχουν πάψει να μοιάζουν με τους Μογγόλους προγόνους τους.

Κοιτώντας όμως κανείς τους Ουιγούρους συνειδητοποιεί πώς είναι οι καθαρόαιμοι Τούρκοι.

Οι Ουιγούροι διεξάγουν τζιχαντιστικό ανταρτοπόλεμο και τρομοκρατικές επιθέσεις στην επαρχία Σιντζιάνγκ επιδιώκοντας την ανεξαρτησία τους από την Κίνα.

Είναι μουσουλμάνοι και το κόμμα τους, το Ισλαμικό Κόμμα Τουρκεστάν (TIP) είναι παρακλάδι της Αλ Κάιντα.

Για την Κίνα οι Ουιγούροι τζιχαντιστές θεωρούνται ως μια από τις μεγαλύτερες απειλές που αντιμετωπίζει η χώρα.
Τα προηγούμενα χρόνια χιλιάδες Ουιγούροι, με τις οικογένειές τους, έφτασαν στη βορειοδυτική Συρία μέσω Τουρκίας. Για την ακρίβεια, με τη βοήθεια της Τουρκίας.

Εγκαταστάθηκαν στην επαρχία Ιντλίμπ, στην πόλη Τζισρ Αλ Σούγκουρ, αφού πρώτα έδιωξαν από αυτή τους αλαουίτες κατοίκους της. Κατέλαβαν και τα γύρω χωριά πραγματοποιώντας εποικισμό αυτής της περιοχής της Συρίας, που σήμερα λέγεται ότι μοιάζει με μια μικρή… Κίνα ή με μια μικρή Μογγολία.

Οι Ουιγούροι υπακούν στην Αλ Κάιντα της Συρίας, στην Ταχρίρ Αλ Σαμ. Μόλις όμως τους κάλεσε ο Ερντογάν να τον βοηθήσουν στον πόλεμο ενάντια στους Κούρδους της Εφρίν, έσπευσαν.

Το τουρκικό καθεστώς, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, τους έδωσε και τουρκικές στολές.

Η σημαία των Ουιγούρων, όπως και των Τουρκμένων, είναι ίδια με την τουρκική αλλά γαλάζια.

Η υποστήριξη του καθεστώτος Ερντογάν στους Ουιγούρους έχει προξενήσει σημαντικά προβλήματα στις διπλωματικές σχέσεις του Πεκίνου με την Άγκυρα.

Η Κίνα θεωρεί ότι το τουρκικό καθεστώς υποστηρίζει και υποδαυλίζει το τζιχαντιστικό αντάρτικο στην επαρχία Σιντζιάνγκ.

Το TRIBUNE εγκαίρως είχε προειδοποιήσει ότι ο Ερντογάν πραγματοποιεί εποικισμό της Συρίας με Τουρκομογγόλους Ουιγούρους.
Δείτε βίντεο με Ουιγούρους να «φτιάχονται» πριν την επίθεση της Κυριακής στην Εφρίν. Όπως θα παρατηρήσετε ορισμένοι έχουν υψωμένο το ένα δάχτυλο προς τον ουρανό, κάνουν δηλαδή τον τζιχαντιστικό χαιρετισμό ότι ο θεός τους είναι ένας και μοναδικός, ενώ στο τέλος του βίντεο φωνάζουν και ένα «Αλλαχού Άκμπαρ», για να μην αφήσουν καμία αμφιβολία για τα «πιστεύω» τους:



https://twitter.com/_/status/974740301540679680

tribune.gr

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου