5 Απρ 2018

Το πρόσωπο του Ακρίτα και οι ενισχύσεις που ανακοίνωσε ο Καμμένος σε Έβρο και νησιά

ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΡΑΤΑΤΕ ΓΕΡΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΟΕΚΠΛΗΡΟΥΜΕΝΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑ(Ω)ΛΟΓΕΡΩΝ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΙ. 

ΑΥΤΟΙ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ. 

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ !!!




Το πρόσωπο της άσκησης που παρακολούθησε ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος είναι αυτό της φωτογραφίας. Ο ηλικιωμένος που δεν διστάζει να φορέσει τη στολή του για να εκπαιδευτεί ξανά και ξανά και να ΄ναι έτοιμος να υπερασπιστεί τον τόπο του. Αυτός είναι η δύναμή μας και γι΄ αυτό πρέπει να τον αναδείξουμε. Δεν χρειάζονται ούτε Συντάγματα ,που σχεδιάζει η ηγεσία του ΓΕΣ, ούτε τίποτα άλλο στην Ικαρία! Υπάρχει πολύ ψυχή στους ντόπιους, όπως σ΄ όλα τα νησιά και καλό είναι -επιτέλους- όσοι κάνουν βόλτες να καταλάβουν και το κλίμα…Δεν αρκούν οι φωτογραφίες στις οποίες πάντα…κάτι δείχνουν στον ορίζοντα…
Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος,παρακολούθησε κοινή άσκηση της Διοίκησης Άμυνας Νήσου (ΔΑΝ) Ικαρίας και του Τάγματος Εθνοφυλακής (ΤΕΘ) Αγίου Κηρύκου.
Μιλώντας στους αξιωματικούς, τους υπαξιωματικούς, τους στρατεύσιμους και τους εθνοφύλακες ανακοίνωσε “πως έχοντας αντιληφθεί τις συνθήκες μεταφέρουμε συνέχεια προσωπικό στο Αιγαίο και στον Έβρο. Ήδη, εντός των επομένων ημερών, 3.500 προσωπικό θα μεταφερθεί στα νησιά, στη δύναμη της ΑΣΔΕΝ, η οποία μετατρέπεται σε Στρατηγείο Αρχιπελάγους και άλλοι 3.500, μόνιμο και στρατεύσιμο προσωπικό, θα μεταφερθούν στον Έβρο”.

πηγη
kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου