4 Μαΐ 2018

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η (ΓΑΜΩ)ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ. ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΗΡΩΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ !!!

Απίστευτο: Η ΕΡΤ ζητά επιπλέον αργία στις 29 Απριλίου για να γιορτάζεται η επαναλειτουργία της!

Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΔΩ



Η Ελλάς στο τελευταίο στάδιο. Πεθαίνει καθημερινά διότι εμείς το επιλέξαμε ...

-Διότι ο Ύπατος Συμπαντικός Νόμος είναι ότι το σύμπαν είναι ζωντανός – νοήμων αλληλοεπιδρών – και αλληλοεξαρτώμενος εσωτερικώς, οργανισμός, του οποίου τα μέλη (εμείς και οι λοιπές νοήμονες οντότητες όλων των διαστάσεων), οφείλουν να δρουν με μόνο κριτήριο την επιβίωση αυτού του οργανισμού, και όχι με κριτήριο την ατομική τους επιβίωση. Αυτό σημαίνει ότι οι συμπαντικές κοινωνίες είναι φύσει “κοινωνίες ηρώων”(<<<< Οι πραγματικοί «ΑΓΙΟΙ»), όπου ο καθένας είναι έτοιμος να πεθάνει αν χρειαστεί για το καλό του κοινωνικού συνόλου ή για την οικολογία του κόσμου του, χωρίς να έχει προσωπικό κίνητρο επιβίωσης.
 Για να γίνει αυτό κατανοητό πρέπει να χρησιμοποιηθεί ένα βιολογικό γνωστό ανάλογο παράδειγμα: Τα λευκά αιμοσφαίρια (ήρωες – πολεμιστές), αλλά και τα λοιπά (υγειή – μη καρκινικά) κύτταρα του σώματος ζούν και πεθαίνουν όχι για τον εαυτό τους, αλλά για το σύνολο του σώματος. Όταν αλλάζουν κίνητρο δράσης και αρχίζουν να ζουν για τον εαυτό τους, αγνοώντας το σώμα, τότε γίνονται καρκινικά κύτταρα τα οποία διογκώνονται σχηματίζοντας “δικό τους ζωτικό χώρο”, με σύνορα που διαχωρίζουν τη λειτουργία τους από τη λειτουργία του σώματος. Το σύνολο τέτοιων κυττάρων αποτελεί έναν καρκινικό όγκο.


ΣΧΕΤΙΚΑ:

ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΠΡΟΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ Η' "ΑΜΑΘΕΙΣ ΦΙΛΑΥΤΟΥΣ ΟΧΛΟΚΡΑΤΕΣ" ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΟΛΙΤΕΙΟΛΟΓΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ, Η' "ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΩΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΦΙΛΑΥΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΡΟΥΣΦΕΤΟΚΡΑΤΕΣ" ΚΑΤΑ ΤΗΝ Ο.Ε.Α._


kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου