20 Ιουν 2018

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΔΙΟ ΠΡΩΗΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΕΥΠ.

Τους Προδότες Τσίπρα, Καμμένο και Κοτζιά προστατεύουν Αλβανοί, Τούρκοι και Σκοπιανοί στρατιώτες.ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΔΩ: https://www.edocr.com/…/Toys-Prodotes-Tsipra-Kammeno-kai-Ko… 


ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ 


Εμμανουήλ (Μανώλης) Αθανασίου Χατζησάββας, πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (Ε.Υ.Π.)


Η πατρίδα μας η Ελλάς έχει προδοθεί, η χώρα μας είναι υπό κατοχή και οι μαχόμενοι Έλληνες αιμορραγούνε προστατεύοντας την πατρίδα. 


Ετελέσθει εσχάτη προδοσία, βαπτίζοντας τους Σκοπιανούς Μακεδόνες, και τους κοιτάμε ακόμα στα μάτια και ζητάμε να επέμβει ο Στρατός και οι Εισαγγελείς. Μην περιμένετε βοήθεια από κανέναν, όλοι αυτοί είναι με τους εχθρούς της πατρίδος μας, είμασταν και είμαστε όπως πάντα μόνοι μας οι Έλληνες.
ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ «ΠΑΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ» ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Οι Προδότες, ΑΛΕΞΗΣ ΤΡΙΠΡΑΣ, ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ και οι συνωμότες τους όπως ο ΝΙΚΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ, μαζί και οι στενοί συνεργάτες τους ζουν ήσυχοι, χωρίς κανένα άγχος. Για αυτό και τα χαμόγελα της σιγουριάς τους και οι ειρωνείες και προσβολές σε βάρος των Ελλήνων της τσιφτεντελούς των Τούρκων Νίκο Κοτζιά. 


Όλη αυτή η σιγουριά απορρέει από το γεγονός ότι τους έχουν παραχωρήσει για την προστασία τους επίλεκτους Στρατιώτες ΞΕΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ αποτελούμενο από Αλβανούς, Τούρκους και Σκοπιανούς στρατιώτες, τους οποίους στεγάζουν σε Ελληνικό Στρατόπεδο στην ΛΑΡΙΣΑ.
Η στρατιωτική μονάδα ονομάζεται ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΉ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΕΙΡΗΝΗΣ ΝΟΤΙΟ-ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.


Η διοίκηση τους είναι στον ίδιο χώρο όπου στεγάζεται το διοικητήριο της 1ης Στρατιάς του Στρατού μας, και τους φιλοξενούν στα Σ.Ο.Α της 1ΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ συγκεκριμένα στο ΕΧΕΚΡΑΤΙΔΟΣ ΚΤΙΡΙΟ στην ΛΑΡΙΣΑ. 


Η αλλοδαπή-ξένη δύναμη του στρατιωτικού Σώματος είναι πανέτοιμη για να επέμβει, να αποτρέψει και να καταστείλει με κάθε μέσο, κάθε μορφής εξέγερση των Ελλήνων.
Αυτός είναι ο ΣΚΟΠΟΣ των ξένων στρατιωτικών δυνάμεων με έδρα την Λάρισα, για αυτό βρίσκονται στην ΕΛΛΑΔΑ, για να λάβουν άμεση δράση κατά των Ελλήνων.


Η συμφωνία της ίδρυσης αυτού του Σώματος καταστολής εξεγέρσεων με έδρα την Λάρισα αποτελούμενο από Αλβανούς Τούρκους, και Σκοπιανούς στρατιώτες έγινε στα Σκόπια, και είναι γνωστό σε πολλούς, άπαντες Στρατηγούς ΓΕΣ και των κυβερνητών- προδοτών της χώρας. 


[ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ – ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΚΟΠΟΥ]
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ


Β. "Πρόληψη Συγκρούσεων" νοούνται οι δραστηριότητες που διεξάγονται κανονικά στο πλαίσιο του κεφαλαίου VI του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών. Αυτές κυμαίνονται από διπλωματικές πρωτοβουλίες έως προληπτικές ενέργειες δυνάμεων που αποβλέπουν στην αποτροπή διαφορών από την περαιτέρω κλιμάκωση σε ένοπλες συγκρούσεις ή από την εξάπλωση. Η πρόληψη των συγκρούσεων μπορεί επίσης να περιλαμβάνει αποστολές έρευνας, διαβουλεύσεις, προειδοποιήσεις, επιθεωρήσεις και παρακολούθηση.


Κατά τις πληροφορίες


Το επίλεκτο σώμα των Αλβανών, Τούρκων, Σκοπιανών στρατιωτών βρίσκονταν από το βράδυ του Σαββάτου σε υψηλή ετοιμότητα, σε διασπορά, και ως οπισθοφυλακή έτοιμοι να επέμβουν την Κυριακή 17 Ιουνίου 2018 και να δράσουν στο Πισοδέρι της Φλώρινας, στην ευρύτερη περιοχή των Πρεσπών σε περίπτωση κλιμάκωσης της αντίδρασης των μαχόμενων για την ελευθερία Ελλήνων πατριωτών για να την καταστείλει. 


[Οργανογράμματα Διοίκησης και αρμοδιοτήτων της ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΉΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΝΟΤΙΟ-ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ]
ΑΝΤΙ300

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου