23 Αυγ 2018

ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ (ΝΟΥΣ - ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ - ΣΩΜΑ) ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΑΝ 10.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΑΡΜΟΖΑΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ 1η ΣΤΗΛΗ ΤΩΝ ΥΓΕΙΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗ 2η ΣΤΗΛΗ ΤΩΝ ΑΡΝΗΤΙΚΩΝ ΑΡΡΩΣΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ , ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ...

Για να διατηρήσετε υγιές σώμα πρέπει να διακατέχεστε από υγιή και όχι αρνητικά συναισθήματα. Αν συμβαίνει το δεύτερο, το ηλιακό κέντρο στέρνου - καρδιάς εκκρίνει δηλητήρια τα οποία πρώτα διαλύουν τους μύες της καρδιάς και τους πνεύμονες, και μετά τους νευρώνες εγκεφάλου, τα νεύρα και τα λοιπά όργανα του σώματος. Αυτά εκφράζονται από τις κυριολεκτικές λαϊκές εκφράσεις "μου ραγίζεις την καρδιά", "τρελάθηκε από την στενοχώρια", "μου έκαψες τα σωθικά" κ.λπ. - Παραθέτουμε κατάλογο διπολικών αντιθέσεων θετικών και αρνητικών συναισθημάτων προκαλούμενων από:

ΥΓΙΗ ΘΕΤΙΚΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ
ΑΡΡΩΣΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ
ΥΠΕΡΙΣΧΥΟΝ ΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ
ΥΠΕΡΙΣΧΥΟΝ ΑΙΣΘΗΜΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
ΧΑΡΑ
ΛΥΠΗ
ΗΡΩΪΚΟ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΘΑΡΡΟΣ
ΕΓΩΪΣΤΙΚΗ ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΤΙΚΗ ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΔΕΙΛΙΑ - ΦΟΒΟΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΞ ΑΓΩΝΩΝ
ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΞ ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ
ΕΥΑΡΕΣΚΕΙΑ
ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ
ΗΡΕΜΗ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ
ΘΥΜΟΣ - ΟΡΓΗ - ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ - ΑΛΚΟΟΛ
ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ
ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ
ΑΡΜΟΝΙΑ ΦΥΣΕΩΣ - ΗΧΩΝ - ΧΡΩΜΑΤΩΝ - ΛΟΓΟΥ - ΕΡΓΩΝ - ΤΕΧΝΗΣ - ΜΟΥΣΙΚΗΣ κ.λπ.
ΔΥΣΑΡΜΟΝΙΑ ΦΥΣΕΩΣ - ΗΧΩΝ - ΧΡΩΜΑΤΩΝ - ΛΟΓΟΥ - ΕΡΓΩΝ - ΤΕΧΝΗΣ - ΜΟΥΣΙΚΗΣ κ.λπ.
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΘΟΣ ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΣ
ΣΙΩΝΟΓΕΝΗΣ ΑΠΑΘΕΙΑ ΑΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΣ "ΒΟΥΔΙΣΜΟΥ"
ΠΑΤΡΟΤΗΤΑ - ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ - ΑΝΑΤΡΟΦΗ ΤΕΚΝΩΝ ΩΣ ΥΠΑΤΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
ΑΤΕΚΝΙΑ ΣΕ ΒΙΟ ΑΝΕΥ ΣΚΟΠΟΥ
ΕΝΤΙΜΗ ΕΡΓΑΣΙΑ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΚΑΤΑΧΡΗΣΕΙΣ - ΟΚΝΗΡΙΑ - ΑΔΡΑΝΕΙΑ - ΑΡΓΟΜΗΣΘΙΑ - ΚΛΟΠΗ
ΚΟΙΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ - ΦΙΛΙΑ
ΑΚΟΙΝΩΝΗΣΙΑ - ΑΦΙΛΙΑ
ΣΥΖΥΓΙΑ - ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΟΤΗΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ ΦΥΛΟΥ
ΓΕΝΕΤΗΣΙΑ ΑΔΙΑΚΡΙΣΙΑ - ΕΚΦΥΛΟΣ ΒΙΟΣ - ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΙΑ
ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΤ΄ ΟΙΚΟΝ - ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΗ
ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΓΟΝΕΩΝ ΣΕ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΑ - ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ
ΕΘΝΙΣΜΟΣ - ΦΥΛΕΤΙΣΜΟΣ ΕΘΝΟΓΕΝΕΙΑΣ
ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΣ ΑΡΝΗΣΙΦΥΛΩΝ ΑΡΝΗΣΙΠΑΤΡΙΔΩΝ
ΖΗΝ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΕΘΝΟΥΣ - ΦΥΛΗΣ - ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΓΑΙΑΣ - ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ.
ΖΗΝ ΥΠΕΡ ΕΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΕΝΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

 ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 

 1 : Δεν απαιτείται υψηλή νοημοσύνη για να διαπιστωθεί ότι τα αρνητικά συναισθήματα της Β΄ στήλης, είναι τα "ιδανικά" των "Προοδευτικών Δημοκρατικών Δυνάμεων" των αριστεροδεξιών κομμάτων, των θρησκειών,  των αφιλοσοφικών ρευμάτων (το α-δεν είναι λάθος) και των τρόπων ζωής (Rock - Sex - ναρκωτικά κ.λπ.) τους οποίους ίδρυσαν οι Σιωνιστές και οι ...Σινιστές των Ασιατικών ιερατείων του Σιν ή Σινά ή Σιών ή Σημ, κυβερνήτου του σκάφους Σελήνη, με σκοπό την διάλυση των Πελασγών και των Ελλήνων.


kerberos-hellas

1 σχόλιο:

  1. Ορίστε ένα σεληνιασμένο προδοτόσκυλο που θέλει να λέγεται και Έλληνας.
    Από το σάϊτ του αλβανού πρακτορα Γκόνου, τα "ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ"!

    https://katohika.gr/ellada/apistefto-tha-diorizontai-sto-dimosio-oi-syngeneis-thymaton-apo-tin-tragodia-sto-mati-mono-an-den-prochorisoun-se-minyseis/

    ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ says:
    Πριν γράψετε κάτι και κρίνετε, διαβάστε τα επίσημα κείμενα κι όχι ότι σανό σας ταΐζουν όσοι χρεοκόπησαν την χώρα και μας έριξαν στα μνημόνια. Η απόφαση λέει ότι όσοι παίρνουν σύνταξη ή άλλες αποδοχές από το κράτος θα παραιτηθούν από την σύνταξη ή τα άλλα επιδόματα ή βοηθήματα γιατί θα διορισθούν. Τόσο απλά. Ή μισθό ή σύνταξη!

    Με όλα αυτά τα ψέματα που γράφονται οι ηλίθιοι της αντιπολίτευσης δεν κάνουν τίποτε άλλο με την κατάρριψη όλων αυτών των αφηγημάτων από το να δίνουν πόντους στην σημερινή κυβέρνηση. Το πόσο ηλίθιοι είναι θα φανεί ξεκάθαρα όταν θα χαθεί και το τελευταίο αφήγημα της περικοπής των συντάξεων και της μείωσης του αφορολόγητου και θα ανακτήσει το προβάδισμα η κυβέρνηση στις δημοσκοπήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή