1 Αυγ 2018

ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΣ (Ο.Ε.Α.) ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ....ΤΟΤΕ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟΣ


ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Η Ο.Ε.Α. ΤΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ (ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΕΙΕΣ) ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ "ΑΘΗΝΑ" ΤΗΣ ΛΟΚΧΗΝΤ ΜΑΡΤΙΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ LASER ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ ΔΕΣΜΗΣ 1 ΜΕΤΡΟΥ ΠΟΥ ΒΑΛΕΤΕ ΑΠΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ C-130, ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΗΤΑΝ ΓΕΩΣΤΑΤΙΚΟ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ LASER ΔΙΟΞΕΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ ΔΕΣΜΗΣ 10 ΜΕΤΡΩΝ(!!!) ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΛΟ ΜΑΖΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΑΜΑΧΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ...ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ...

ΗΔΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ-ΗΠΑ. Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ+ΜΑΥΡΗ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΕΘΝΗ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΔΙΔΥΜΟ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ+ΚΟΡΕΑΣ 888+777.

ΚΑΤΟΠΙΝ Ο ΗΜΙΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΟΡΥΧΕΙΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΥΛΕΣ, ΚΑΤΟΠΙΝ Η ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΙΚΗ ΣΕΛΗΝΗ ΜΕ ΓΕΜΑΤΑ ΤΑ ΘΗΣΑΥΡΟΦΥΛΑΚΙΑ ΤΗΣ, ΘΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΑΛΛΑ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΚΡΙΣΙΜΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΥΠΕΡΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ-ΥΠΕΡΙΩΝΑ-ΚΟΚΚΥΓΑ...

ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ, ΑΥΤΟ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΗ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΜΠΟΔΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΕΙ.

Η Ο.Ε.Α. ΕΧΕΙ ΔΟΣΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΡΟ ΣΤΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΟΠΛΑ LASER ΤΗΣ ΝΑΣΑ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΟΔΟΥΛΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΡΟΚΦΕΛΕΡ.

ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΡΟ ΛΕΓΕΤΑΙ MASER ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΕΧΕΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ΒΕΛΗΝΕΚΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΓΕΩΣΤΑΤΙΚΟΥΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΙΚΗ ΣΕΛΗΝΗ!!!
Η Ο.Ε.Α. ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ MASER ΣΤΟ "ΕΛΛΗΝΙΚΟ" ΓΕΕΘΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2003, ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΓΕΕΘΑ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΕ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ MASER ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ (ΒΛΕΠΕ ΒΙΝΤΕΟ: O.E.A. ΥΠΕΡΟΠΛΑ MASER)
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΕΝΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ MASER ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΜΕΝΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ 1500 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΕΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΦΘΗΝΟΤΕΡΗ ΓΕΝΗΤΡΙΑ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ (MAGNETRON)
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΠΑΛΜΙΚΟΥ MASER-EMP ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΜΕ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α..
H O.E.A ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΓΕΕΘΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ LASER ΥΨΗΛΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΜΕ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ ΡΟΥΜΠΙΝΙΟΥ.

ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΓΕΕΘΑ ΞΑΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΕ, ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΟΠΛΟ LASER ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΙ DRONES, UAV, ΚΑΙ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΤΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΗΣ ΦΡΕΓΑΤΕΣ TF-2000 ΤΩΝ 7000 ΤΟΝΩΝ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΚΑΝΟΝΙΑ ΚΙΝΗΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΤΡΗΣΟΥΝ 3 ΦΡΕΓΑΤΕΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.

Η Ο.Ε.Α. ΚΑΙ Ο ΥΠΕΡΕΦΥΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΕΕΘΑ, ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟ "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ "ΣΤΟΛΙΣΕΙ" ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΓΟ ΘΑΝΑΤΟ ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΕΡΕΙΠΙΟ ΣΤΟ ΒΟΛΟ.......


ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΤΕΧΝΗΤΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ" ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΝΕΟΨΕΥΔΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΕΛΙΚΑ, ΔΙΟΤΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ ΟΙ ΦΕΛΛΟΙ...

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου