2 Αυγ 2018

Οι εμπρηστές της Θράκης - «Έσκυψαν» το κεφάλι στον Ερντογάν: «Απολύουν» τους νόμιμους μουφτήδες - Έρχονται οι διορισμένοι της Άγκυρας!!!


Οι εμπρηστές της Θράκης

Έμελλε να το ζήσουμε κι αυτό: ο υπουργός Παιδείας (της Ελλάδας!) να περνάει στα κρυφά και κατακαλόκαιρο την υποχρεωτική συνταξιοδότηση των μουφτήδων Κομοτηνής και Ξάνθης, προκειμένου να ανοίξει τον δρόμο στις φιλοδοξίες της Τουρκίας για τις θέσεις τους. Κι αυτό το έγκλημα να έχει την συναίνεση του γνωστού μακεδονομάχου υπουργού μας των Εξωτερικών και του πρωθυπουργού (της Ελλάδας!), ο οποίος από μήνες φέρεται να έχει υποσχεθεί μια τέτοιαν εξέλιξη στον Ερντογάν.

Δεν είναι λοιπόν μόνο οι συνθήκες κατάρρευσης στην οικονομία, στη δημογραφία και στην εθνική ασφάλεια που μας απειλούν, είναι και τα εκάστοτε κατορθώματα των κυβερνητικών παραγόντων που πασχίζουν να κρύψουν την μειοδοτική τους πολιτική στα εθνικά ζητήματα πίσω από νηπιώδη σενάρια. Την προηγούμενη φορά ήταν οι κακοί Ρώσοι πράκτορες, αυτή τη φορά υποτίθεται ότι θα πάρουμε ως αντάλλαγμα τους δύο κρατούμενους στρατιωτικούς μας. Με την ίδια «λογική» σε μιαν επόμενη κράτηση δύο άλλων Ελλήνων πολιτών (το μόνο εύκολο…) θα προχωρήσουμε και στην ΕΚΛΟΓΗ των επόμενων μουφτήδων από τα ανδρείκελα της Άγκυρας;


Ως ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καταγγέλλουμε επίσης την γενική σιωπή όχι μόνο των κομμάτων της Αντιπολίτευσης αλλά και των τοπικών Αρχών, όσων δηλαδή ξέρουν καλά την προσφορά ιδίως του σοφολογιότατου Μέτσο Τζεμαλή στην κοινωνική γαλήνη (άρα και στην εθνική ασφάλεια). Τίποτε δεν έχει να πει κανείς στην Κομοτηνή για την πολύχρονη μαρτυρία του κ. Τζεμαλή, για το παράδειγμα σοφής ποιμαντορίας που έδωσε επί δυόμιση δεκαετίες; Τον έχουν όλοι άξιο για μια τέτοια τύχη, να φύγει άναυλα στο σπίτι του μετά από τόσα που προσέφερε στην ειρηνική συμβίωση μουσουλμάνων και χριστιανών στον τόπο μας; Και είναι κυριολεκτικά αδιανόητο όλα αυτά να γίνονται στην καλύτερη, στην πιο ευνοϊκή για τα ελληνικά συμφέροντα φάση που ήμασταν ποτέ, στη Ροδόπη τουλάχιστον, κλωτσώντας όσα επιτεύχθηκαν από τον νυν μουφτή και από τον νυν πρόεδρο της Διαχειριστικής Επιτροπής Σελήμ Ισά…


Εμείς πάντως, ως Παράταξη Πολιτών ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, θα εξετάσουμε κάθε νομικό μέσον για να αντιδράσουμε στο ξεπούλημα της περιοχής μας από την Κυβέρνηση Κοτζιά – Τσίπρα και η ύπουλη ψήφιση της τροπολογίας δεν θα είναι το τέλος της ιστορίας. Ο λαός της Θράκης δεν πρέπει να επιτρέψει στις αυτοκτονικές «πρωτοβουλίες» των όποιων εθνομηδενιστών – ή απλά δειλών – να υποσκάψουν το μέλλον του. Οι Γαβρόγλοι και οι Τσίπρες σε λίγα χρόνια θα έχουν ξεχαστεί, αλλά ας μην αφήσουν πίσω τους αντί για ελληνική κυριαρχία στη Θράκη στάχτη και αποκαΐδια.

Σπάρτακος - Παράταξη Πολιτών για τον Δήμο Κομοτηνής

ΣΧΕΤΙΚΑ:


kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου