8 Ιαν 2019

Ανασχηματισμός και νέες κυβερνητικές συμμαχίες το τελευταίο κόλπο του απελπισμένου Τσίπρα

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΤΑ "ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ" ΚΑΙ ΤΑ "ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ" ΠΡΟΣΩ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, ΣΚΑΤΑΛ....

ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΝΑ ΞΕΣΠΙΤΩΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΟΥΣ,

ΟΥΤΕ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ....

ΑΥΤΑ, ΑΦΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ¨ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΝΥΓΗΡΙ¨ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ...

ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ;;;

ΚΑΛΟ ΨΟΦΟ ΝΑ ΧΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ!

ΚΕΡΒΕΡΟΣ




Το τελευταίο κόλπο που στήνει το Μαξίμου και έχει στόχο την μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ και την εξαπάτηση των ψηφοφόρων της Κεντροαριστεράς βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Για να ξέρετε τι ακριβώς συμβαίνει, σας ενημερώνω εγκύρως ότι οι στενοί συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα αναζητούν τρία με τέσσερα εμβληματικά στελέχη που να προέρχονται από τον χώρο της Κεντροαριστεράς για να συμμετέχουν στο νέο κυβερνητικό σχηματισμό που θα προκύψει αναγκαστικά μετά την αποχώρηση Καμμένου.
Στην κατεύθυνση αυτή εντάσσονται και οι διαβεβαιώσεις από τον Αλέξη Τσίπρα ότι η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία, οι οποίες βέβαια δεν πείθουν απολύτως κανένα.

…Ξεπλένουν τον ΣΥΡΙΖΑ

Τις τελευταίες μέρες ένας από τους στενότερους συνεργάτες του Πρωθυπουργού ανέλαβε να βολιδοσκοπήσει διάφορα πρόσωπα τα οποία συμμετέχοντας στην κυβέρνηση θα σηματοδοτήσουν τη μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ σε δήθεν κεντροαριστερό κόμμα.

Με το κόλπο αυτό επιχειρούν να ξεπλύνουν την τοξική συγκυβέρνηση με τον Πάνο Καμμένο ο οποίος βέβαια θα παραμείνει σύμμαχος τους και μετά την ψήφιση από τη Βουλή της Συμφωνίας των Πρεσπών.


Στήνουν και κίνηση …διανοουμένων

Στο Μαξίμου έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας και με κάποιους υποτιθέμενους διανοούμενους από τον χώρο της Κεντροαριστεράς οι οποίοι σύντομα θα εξαγγείλουν την ίδρυση μιας πολιτικής κίνησης η οποία θα τάσσεται υπέρ της συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με το ΚΙΝΑΛ.

Πρόκειται για κάποιους κρατικοδίαιτους καθηγητές οι οποίοι δεν έχουν καμια επαφή και επιρροή στην κοινωνία και κατά διαστήματα εμφανίζονται ως κομήτες αναλαμβάνοντας διάφορες πρωτοβουλίες που δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα.


Η κίνηση αυτή την οποία στήνει το Μαξίμου αναμένεται να δημοσιοποιηθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες με τη δημοσιοποίηση ενός κειμένου που θα συνοδεύεται από υπογραφές διανοούμενων και θα επισημαίνει την ανάγκη για ενότητα όλων των δυνάμεων της Κεντροαριστεράς.


*Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο (blog) kerberos-hellas δεν είναι κατ' ανάγκη απόψεις των διαχειριστών και συντακτών, αλλά πηγών και αναγνωστών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου