12 Ιαν 2019

Yeah ! Μάς παίρνουν Κ Α Ι το Νικέλιο οι σιωνιστές (μέσω γυφτοσκοπιανών...)

ΕΤΣΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΜΟΥ

Ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΑΞΙΑΣ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ¨ΦΙΛΟΥΣ¨ ΜΑΣ.

ΕΣΥ ΘΑ ΖΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΣΑΝ ΨΙΧΟΥΛΑ.... (ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΟΥ).

ΕΤΣΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΝΑΞΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.

ΚΕΡΒΕΡΟΣ


Η ΕΙΔΗΣΗ ΜΕΣΩ https://esxatianasxesi.blogspot.com/


Ο πλουσιότερος Ισραηλινός στον κόσμο, ο μυστικοπαθής Beny Steinmetz, και τρεις πανίσχυροι επιχειρηματίες από το Καζακστάν (γνωστοί στην αγορά πρώτων υλών ως η τρόικα), που ελέγχουν από κοινού εταιρείες νικελίου σε Σκόπια και Κόσοβο (η μία διοικείται από πρώην στελέχη της ΛΑΡΚΟ...), φέρονται ως υποψήφιοι για την απόκτηση της ΛΑΡΚΟ ή τμήματος της περιουσίας της προβληματικής ελληνικής βιομηχανίας.
Το ενδιαφέρον της Cunico Resources, όπως ονομάζεται η ολλανδική εταιρεία που ελέγχουν από κοινού ο Steinmetz με την «τρόικα», κυκλοφορεί εδώ και πολλούς μήνες, κυρίως επειδή η εταιρεία του ομίλου στα Σκόπια, η Feni Industries, διοικείται από τον Κ. Δασκαλάκη, πρώην ανώτερο στέλεχος της ΛΑΡΚΟ.

Τα σενάρια φούντωσαν προ μηνών όταν κυκλοφόρησε πληροφορία, που δεν κατέστη δυνατό να διασταυρωθεί, σύμφωνα με την οποία ο διευθύνων σύμβουλος του Ταμείου Ιδιωτικοποιήσεων (ΤΑΙΠΕΔ) Γ. Εμίρης ταξίδευσε στα Σκόπια προκειμένου να συναντηθεί με τον κ. Δασκαλάκη και άλλους εκπροσώπους του ολλανδικού ομίλου.
Η Cunico Resources ελέγχεται από την Benny Steinmetz Group Resources (BSGR) και την International Mineral Resources (IMR) των Alexander Mashkevich, Patokh Chodiev και Alijan Ibragimov. Πρόκειται για δύο εκ των ισχυρότερων διεθνών ομίλων στον τομέα των μετάλλων με παρουσία σε πολλές αγορές του πλανήτη.
Ο Steinmetz (κάτοικος Ελβετίας, με περιουσία που υπολογίζεται στα 14 δισ. δολάρια, που τον κατατάσσει στους πλουσιότερους ανθρώπους του πλανήτη) αποφεύγει τη δημοσιότητα παρά τη φιλανθρωπική του δράση, αλλά πρόσφατα μίλησε στην ισραηλινή εφημερίδα Yedioth Ahronoth, με αφορμή τα προβλήματα που έχει στη Γουινέα.
Η BSGR έχει εμπλακεί σε υπόθεση δωροδοκίας τοπικών αξιωματούχων γεγονός το οποίο αρνείται έντονα ο πανίσχυρος επιχειρηματίας. Αμερικανικές και άλλες αρχές ερευνούν αν η BSGR, μια αυτοκρατορία με παρουσία σε τομείς όπως τα διαμάντια, ο χρυσός, ο σίδηρος, το νικέλιο κ.λπ., λάδωσε για να αναλάβει τη διαχείριση μεταλλείων στη φτωχή αφρικανική χώρα.
Ο διεθνής Τύπος ασχολείται τα τελευταία χρόνια με τη διαμάχη του Benny Steinmetz με τον George Sorros,ο οποίος φέρεται να χρηματοδότησε έρευνες για τη δράση της BSGR στη Γουινέα. Ο ζάμπλουτος Ισραηλινός συγκρούστηκε ακόμα και με βρετανική εταιρεία δημοσίων σχέσεων που είχε προσλάβει με το επιχείρημα πως την ίδια περίοδο συνεργάστηκε με τον Soros.
Ο τελευταίος έχει υποστηρίξει στους Financial Times πως δεν έχει κανένα επενδυτικό ενδιαφέρον στη βιομηχανία εξορύξεων της Γουινέας και καμία πρόθεση να επενδύσει. «Ποτέ δεν έχω συναντήσει τον κ. Steinmetz και ποτέ δεν έχω μιλήσει μαζί του. Δεν έχω καμία προσωπική κόντρα μαζί του», υποστήριξε. Εκτός από τη μεγάλη παρουσία στα μέταλλα, ο Steinmetz, μέσω της εταιρείας Scorpio, κατέχει μεγάλο χαρτοφυλάκιο ακινήτων σε Καζακστάν, Ρωσία και Ανατολική Ευρώπη.
Η τύχη της ΛΑΡΚΟ θα εξαρτηθεί από τις διαπραγματεύσεις με την Κομισιόν, η οποία επιθυμεί την πώληση της εταιρείας με δύο ξεχωριστούς διαγωνισμούς, έναν για το εργοστάσιο της Λάρυμνας μαζί με το μεταλλείο του Αϊ-Γιάννη, και έναν για όλα τα υπόλοιπα τρία ορυχεία. Οι Βρυξέλλες πιέζουν για εκκαθάριση της εταιρείας και απόλυση του προσωπικού καθώς διεκδικούν 130 εκατ. ευρώ ως παράνομες κρατικές ενισχύσεις.
Η Feni Industries, μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στην Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, είναι από τους ανταγωνιστές της ΛΑΡΚΟ και στο στελεχικό της δυναμικό περιλαμβάνεται πλήθος πρώην υπαλλήλων της τελευταίας.

εδώ Κ Α Ι εδώ.



*Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο (blog) kerberos-hellas δεν είναι κατ' ανάγκη απόψεις των διαχειριστών και συντακτών, αλλά πηγών και αναγνωστών 
kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου