21 Μαρ 2019

Η Fraport διπλασίασε τα έσοδά της από τα 14 ελληνικά αεροδρόμια που διαχειρίζεται - ΟΙ "ΑΧΡΗΣΤΟΙ" ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΝΑ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ;;;;

ΦΥΣΙΚΑ!

ΟΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΠΛΑ ΑΠΑΞΙΩΣΑΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ "ΣΩΘΟΥΜΕ"....

415 εκ. ΕΥΡΩ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ 235 εκ. ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ 2017

ΕΣΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΠΗΡΕΣ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ" ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ;

ΚΕΡΒΕΡΟΣ


Η γερμανική Fraport διαχειρίζεται 14 από τα σημαντικότερα περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας, μέσω της θυγατρικής της Fraport Greece στην οποία ελέγχει το 73,4%.

Σύμφωνα με τα οικονομικά αποτελέσματα του ομίλου Fraport AG για το σύνολο του 2018, τα έσοδα από τα 14 ελληνικά αεροδρόμια έφθασαν τα 414,8 εκατ. ευρώ, έναντι 234,9 εκατ. ευρώ το 2017, με το τελευταίο ποσό ωστόσο να αφορά σε εννεάμηνη χρήση, δεδομένου ότι ο γερμανικός όμιλος πήρε τον έλεγχο τον Απρίλιο του 2017.

Η Ελλάδα αποδείχθηκε, έτσι, εξαιρετικά κερδοφόρα για τις διεθνείς δραστηριότητες του γερμανικού ομίλου το 2018.
Αυτό προκύπτει από το γεγονός πως, ενώ κατέγραφε αύξηση εσόδων 76,6% στην Ελλάδα (σ.σ. πάντα με δεδομένο ότι η σύγκριση αφορά σε 9μηνη περίοδο το 2017), στις ΗΠΑ (Fraport USA) μειώθηκαν 5,7% ενώ αυξήθηκαν με σημαντικά χαμηλότερους ρυθμούς σε άλλες χώρες όπου δραστηριοποιείται: +11% στη Σλοβενία (Fraport Sloveniya), + 10% στο αεροδρόμιο της Λίμα (Περού), + 9,6% στα αεροδρόμια Βάρνας και Μπουργκάς της Μαύρης θάλασσας στη Βουλγαρία (Fraport Twin Star Airport Management A.D), +24,2% στο αεροδρόμιο της Αττάλειας (Τουρκία), +6,1% από τη συμμετοχή της στο αεροδρόμιο Pulkovo της Αγίας Πετρούπολης στη Ρωσία (Thalita Trading Ltd) και +7% από τη συμμετοχή της στο αεροδρόμιο Xi’an της Κίνας (Xi’an Xianyang International Airport Ltd).

Στη χρονιά που έφυγε η Fraport Greece είδε τα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) να αυξάνονται 25% καθώς έφθασαν τα 146,8 εκατ. ευρώ το 2018.


Παράλληλα τα κέρδη προ φόρων (EBIT) διαμορφώθηκαν σε 101,3 εκατ. ευρώ το 2018 έναντι 84,9 εκατ. ευρώ το 2017. Τα καθαρά αποτελέσματα το 2018 ήταν 1,8 εκατ. ευρώ.

πηγη

kerberos-hellas

1 σχόλιο:

  1. Απο πιττα που δεν τρως τι σε νοιαζει κι αν καει!! Αυτο συμβαινει εν ολιγοις στο συλλογικο ασυνειδητο των περισσοτερων Ελληνων.Ιδιως αυτων που διαβιουν ΙΔΙΟΙΣ ΧΕΡΣΙ στην ελευθερη οικονομια(ας την πουμε ετσι) και ιδιως αυτων που δεν ειχαν κανενα μα κανενα οφελος απο την κρατικη και υποτιθεται εθνικη ιδιοκτησια των περιουσιακων στοιχειων των οργανισμων και επιχειρησεων κοινης οφελειας και απο τα αναριθμητα κρατικα ακινητα που τα ροκανιζαν οι ρουσφετοδιορισμενοι εγκαθετοι των κομματων!!! Τι οφελος ειχε ο λαος απο την θηριωδη αυτη περιουσια που του ανηκε????? ΚΑΝΕΝΑ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ οφελος αφου την περιουσια αυτη την νεμονταν κατα αποκλειστικοτητα οι καθε ειδους ρουσφετοδιορισμενοι κομματανθρωποι της μεταπολιτευσης.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ Ο ΘΡΗΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΟΔΥΡΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΡΙΘΜΗΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΞΑΥΛΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΟΦΙΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΑΥΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ!!!!!!!! Ναι ναι ναι!!! μεσω του κρατους βεβαιως-βεβαιως αλλα ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ!!!!! Μην κοροιδευομαστε!!!.......... Τωρα που εφτασε η χωρα στο μηδεν τωρα που η χωρα χρειαζεται καθε περιουσιακο της στοιχειο για να ξεφυγει απο την δινη της καταστροφης, τωρα αρχισε ο θρηνος για τις επιπτωσεις που απολυτως ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΕΠΕΔΡΑΜΑΝ στην οικονομια!!!!!! Αλλα τοτε που ηταν ολοι αυτοι που σημερα ανησυχουν????? Αλλοι βγαινανε στην συνταξη στα 40 με συνταξη διπλασια και τριπλασια του ιδιωτικου τομεα, αλλοι παιρνανε απιστευτους μισθους σε σχεσει με την αγορα, αλλοι παιρνανε μυθικα εφαπαξ για τις υποτυπωδεις υπηρεσιες σε αξια και διαρκεια, αλλοι περνανε3-9συνταξεις!!!!!!Μηπως δεν ηταν γνωστα ολα αυτα?????? Ηταν και παραηταν!!!!! Καποιοι λιγοι (ειναι αληθεια) και δημοσιογραφοι, οικονομολογοι ακομα και πολιτικοι ΤΑ ΛΕΓΑΝΕ!!!!!! Ομως κανενας δεν ακουγε!!!!!Ναι ειναι σωστο αυτο που επισημαινει ο αρθρογραφος οτι ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΚΟΙΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ της χωρας. Ομως δεν διαπιστωνω καμμια μα καμμια ΕΠΙΓΝΩΣΗ της καταστασης απο το λεγομενο κομματικο κρατος το οποιο και ΕΠΕΛΑΥΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΖΥΓΙΩΝ!!!!!! Καμμια ενοχη δεν σκιαζει την αυταρεσκη εργασιακη αργομισθια στο κρατος στους ΟΤΑ στα κρατικα μονοπωλια!!! Παμε για μετωπικη με την ΑΛΗΘΕΙΑ!!!! Αυτο καταλαβαινω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή