18 Ιουν 2019

ΕΓΙΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΤΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΣΤΑ ¨ΚΟΥΦΑΡΙΑ¨ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ. ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΚΕΙ...

...Ο ΠΑΪΑΤ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ 

ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΥΡΙΕ ΠΑΪΑΤ, ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΩΣΑΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ¨ΚΟΥΦΑΡΙΑ¨ ΤΩΝ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΩΝ;;;;;;;

ΝΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΑ ΠΕΡΙΒΟΗΤΑ KIOWA WARRIOR ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ!!!

ΑΦΟΥ ΤΑ ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ ΡΕ ¨ΣΥΜΜΑΧΟΙ¨ ΓΙΑΤΙ ;;;

ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΙ ΑΠΟ ΕΔΩ

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΒΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΤΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΑΠ' ΌΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ....






Η ΠΤΗΣΗ και ΔΙΑΣΤΗΜΑ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Στεφανοβίκειο, στην επίσημη τελετή παράδοσης των ελικοπτέρων OH-58D Kiowa Warrior που έφτασαν τον περασμένο μήνα στο λιμάνι του Βόλου.
Η Αεροπορία Στρατού έχει ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό να εκπαιδεύει προσωπικό στα νέα ελικόπτερα, που σημειωτέον έχουν έρθει συνοδευόμενα με μεγάλες ποσότητες ανταλλακτικών και υλικών υποστήριξης. Αριθμός OH-58D έχουν ήδη αξιοποιηθεί επιχειρησιακά, ενώ αργά αλλά σταθερά συνεχίζεται και η διαδικασία ενεργοποίησης όλων των ελικοπτέρων. Είναι χαρακτηριστικές οι φωτογραφίες που σας μεταφέρουμε, και φαίνονται αναρτημένοι πύραυλοι Hellfire και φορείς ρουκετών.


Δεν χωρά αμφιβολία πως τα στελέχη της Αεροπορίας Στρατού έχουν δουλέψει μεθοδικά και επιστημονικά, και σύντομα, το σύνολο των ελικοπτέρων που προορίζεται να αξιοποιηθεί από τον Ελληνικό Στρατό, θα είναι επιχειρησιακά. Ο τρόπος που εργάζονται και δουλεύουν τα στελέχη της ΑΣ είναι υποδειγματικός.
Η Π&Δ σας μεταφέρει φωτογραφίες από τα νέα αποκτήματα της Αεροπορίας Στρατού, του συντάκτη μας Απόλλωνα Λεονταρίτη, που βρίσκεται στο Στεφανοβίκειο. Σύντομα θα έχουμε περισσότερες φωρογραφίες από την εκδήλωση.
Με την ευκαρία να πούμε πως στον χώρο βρίσκεται και το Chinook που παρελήφθη μαζί με τα Kiowa Warrior, και θα ενισχύσει άμεσα τα μεσαία μεταφορικά ελικόπτερα του ΕΣ.
φωτογραφίες: Απόλλωνας Λεονταρίτης


πηγη: https://www.ptisidiastima.com/official-delivery-ceremony-for-greek-0h58d-kiowa/

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου