16 Ιουν 2019

ΑΝΑΜΕΙΚΤΑ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΙΟΤΙ Ο Ο ΠΤΕΡΑΡΧΟΣ. Α'  ΓΕΕΘΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΑ, ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ!
ΑΣΚΗΣΗ "ΑΝΤΑΙΟΣ" ΔΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ , ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ. ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΕΕΘΑ ΚΑΙ ΓΕΑ, ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΞΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ... ΜΠΑΖΑ ΚΑΙ ΗΤΤΗΜΕΝΗ ΕΚ ΠΡΟΟΙΜΙΟΥ!!! ΛΟΓΩ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗΣ ΥΠΕΡΟΧΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ. 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙΩΝ ΔΙΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ  ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΑΝΤΙΑΠΟΒΑΤΙΚΗ ΑΜΥΝΑ, ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ << ΚΑΤΑ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ>>, ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΕ ΤΟ Σ/Σ/ΟΕΑ.


Η άσκηση της Πολεμικής Αεροπορίας «Ανταίος   ΙΙΙ   19»


ΘΛΙΨΗ

ΔΙΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΥΠΑΜ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ (H ΕΙΔΗΣΗ ΕΔΩ) ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΙΣ ΑΣΦΥΚΤΙΚΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ WIN-WIN ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΟΖ!

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ, ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ. 
ΤΟ 2009 Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΑΛΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΤΟΤΕ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΡΑΨΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΒΥΘΙΣΕΙ ΤΟ BARBAROS.

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΔΗΛ. ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΕ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΜΕ ΠΡΟΩΡΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΔΡΑΚΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΙΕΣΗΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ "ΘΕΡΜΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ" !!!


ΘΛΙΨΗ

ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΟΣ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΣΥΓΚΑΛΕΙ ΕΚΤΑΚΤΟ ΚΥΣΕΑ ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!

ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ (07/07) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΤΕΣ:

 "ο Τσιπρας δεν παει τη Χωρα σε Εκλογες και ερχεται το πολυσυζητημενο και προαναγγελμενο «ατυχημα» που θα βάλει το Χωρα σε αλλη τροχια, μακρυά απο καθε ειρηνικη και εκλογικη διαδικασια.
 Τα γεγονοτα αυτο μαρτυρουν.
 Ο ανθρωπος αυτος, ο Τσιπρας και η επικινδυνη συμμορια γυρω του, με μαθηματικη ακριβεια, οπως συναινεσαν στην πωληση της Μακεδονιας, εχουν ηδη συναινεσει στο διαμελισμο του Αιγαιου και τη Χωρα σε περιπετειες πολεμου, αρκει να μην παρει την Εξουσια ο επομενος. Η σημερινή σύγκλιση του ΚΥΣΕΑ από τον «πρωθυπουργό» φάντασμα, δρομολογεί εφιαλτικές εξελίξεις που κανείς δεν γνωρίζει, που θα οδηγήσουν τη Χώρα. Ενα εσχατο πολιτικο ατοπημα που ισοδυναμει με μια ακομη πολιτικη αθλιοτητα της Κυβερνησης ΣΥΡΙΖΑ, ενω οι αποφασεις και οι εξελιξεις ειναι ηδη προαποφασισμενες. Ο Ελληνικός λαός καλείται να είναι υποψιασμένος και να έχει τα μάτια της ψυχής του ανοιχτά. Δημήτριος Μαντές"

ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΟΡΑΤΑ ΠΛΕΟΝ, ΚΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ:

 ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ 300 ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΔΙΑ "ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ" ΚΑΙ ΜΑΤΑΙΩΣΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ 7ης ΙΟΥΛΙΟΥ ΛΟΓΩ ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΚΑΙ ΕΜΠΟΛΕΜΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.


kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου