15 Ιουν 2019

ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΑ ΔΡΑΚΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ No1


ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΔ. ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΙΡΑΝΤΑ ΞΑΦΑ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΙΔΕΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΥΡΙΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ!

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΜΙΡΑΝΤΑ ΞΑΦΑ ΥΠΗΡΞΕ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΔΝΤ ΜΕ ΑΚΡΕΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ!!!

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ "ΑΤΥΠΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ "ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΕΠΙ ΘΕΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ. 

ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΞΑΦΑ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΓΑΛΛΟΕΒΡΑΙΚΟΥ  "XAVIE' "

Η ΕΝ ΛΟΓΩ "ΚΥΡΙΑ" ΛΟΙΠΟΝ, ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΝΔ, ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΤΗΝ "ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ"  !!!, ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΚΟΥΛΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ!!!._

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

<< ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ! ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Η ΜΙΡΑΝΤΑ ΞΑΦΑ ΓΙΑ ΛΟΥΚΕΤΑ >>

“Κοιτάξτε υπάρχουν δημόσιες επιχειρήσεις που χάνουν χρήματα , απορροφούν χρήματα των φορολογουμένων για να μπορέσουν να επιβιώσουν. Και δεν αναφέρομαι μόνο στη ΔΕΗ, η οποία έχει καταστραφεί στην ουσία, υπάρχουν και πολλές άλλες , η ΛΑΡΚΟ, η Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης, οι λεγόμενες αμυντικές βιομηχανίες. Θα πρέπει να σκύψουμε πάνω σε αυτές και να δούμε αν πραγματικά μας συμφέρει σαν χώρα να διατηρούμε στη ζωή τέτοιες επιχειρήσεις οι οποίες κοστίζουν πάρα πολλά χρήματα κάθε χρόνο στους φορολογούμενους”.

Για να μην γελιόμαστε και να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Η αμυντική βιομηχανία και πιο συγκεκριμένα τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα την είχαν “γλιτώσει” στο παρά ένα επί κυβέρνησης Σαμαρά! Και την είχαν γλιτώσει χάρη στην παρέμβαση του Φαήλου Κρανιδιώτη, ο οποίος ήταν τότε ακόμη στη ΝΔ και πίεσε αφόρητα τον Σαμαρά να αλλάξει άποψη, εξηγώντας του ότι δεν μπορεί η Ελλάδα με τα προβλήματα που έχει να μην διαθέτει αμυντική βιομηχανία. Τότε αποφασίστηκε να κλείσει η ΕΡΤ!

Συνεπώς είναι δεδομένο ότι σκέψεις υπήρχαν και υπάρχουν ακόμη στη ΝΔ για λουκέτο στην αμυντική βιομηχανία. Η κυρία Ξαφά δεν λέει κάτι διαφορετικό.

Επειδή είναι δεδομένο ότι θα βρεθούν κάποιοι που θα σπεύσουν να υποστηρίξουν ότι πράγματι οι αμυντικές βιομηχανίες “χάνουν λεφτά” θα απαντήσουμε εκ των προτέρων ότι γι΄ αυτό ευθύνονται πρωτίστως όλα τα κόμματα που κυβέρνησαν τη χώρα τις τελευταίες δεκαετίες. Αυτοδύναμα ή με συνεργασίες. Και είναι πολύ δύσκολο να αντικρούσεις τους καχύποπτους που λένε ότι δεκαετίες τώρα σκόπιμα οι κυβερνήσεις απαξίωναν επίτηδες την αμυντική βιομηχανία. Όχι μόνο τα ΕΑΣ.

Η Ελλάδα θα είναι αδιανόητο να μην έχει δική της ΚΑΙ κρατική αμυντική βιομηχανία. Απλά αδιανόητο και σίγουρα άκρως επικίνδυνο.


ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ, Ο ΚΩΝ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΞΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΟΤΙ ΘΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΣΕΒΑΣΤΕΙ!

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ, ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΑΝ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ (ΛΙΜΑΝΙΑ, ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΚΛΠ.) ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΑΝΤΙ ΠΙΝΑΚΙΟΥ ΦΑΚΗΣ.ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΜΥΝΘΟΥΝ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΑΣΚΟΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ!

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑΙΟ ΕΒΡΑΙΟΥ ΜΑΡΔΑ (ΜΑΡΔΑΣ-- ΜΑΡΔΟΧΑ'Ι') Ο ΠΟΙΟΣ ΑΚΥΡΩΣΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΕΛ.Β.Ο. , ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ, ΔΙΑ ΤΟΝ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΡΜΑΤΩΝ ΜΑΧΗΣ ΤΟΥ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΔΗ' ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ : << Η  ΕΛ.Β.Ο.   ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΡΓΟΥ>>!!!, ΕΝΩ ΟΙ ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΗΝ ΕΛ.Β.Ο.  ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΚΡΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ!!!._ 


ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ::: Ο ΚΟΥΛΗΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΩΣΤΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΣΦΑΙΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ  Ε.Β.Ο., ΟΥΤΕ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ Α/ΦΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ  Ε.Α.Β. ( ΡΑΝΤΑΡ. AESA/F--16, A/ΦΗ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ), ΟΥΤΕ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΡΜΑΤΩΝ ΜΑΧΗΣ , Τ.Ο.ΜΑ., ΚΑΙ ΟΧΗΜΑΤΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΦΑΓΙΑΣΘΕΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΒΑΣΤΡ!!! .

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου