22 Αυγ 2019

Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟI ΕΧΘΡΟI TOY ΕΘΝΟΥΣ...

Οι μεγαλύτεροι ΕΧΘΡΟΙ του έθνους μας
Οι μεγαλύτεροι εχθροί μας δεν είναι ούτε η Μέρκελ, ούτε η Νέα Τάξη Πραγμάτων, αλλά, ούτε η Μασονία και ο Σιωνισμός, πόσο μάλλον η Τουρκία, η Αλβανία ή τα Σκόπια...ΟΧΙ...αυτοί, παρ' όλη την υλική τους δύναμη ή την μπαμπεσιά τους, είναι απλά χαρτοπόλεμος για τον ελληνισμό. Το μόνο που μπορούν να προκαλέσουν είναι κάποιες επιφανειακές γρατζουνιές...!!!


Οι μεγαλύτεροι και πιο φοβεροί εχθροί μας είναι, αναμφίβολα, η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ, η ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΙΑ, ο ΦΟΒΟΣ και η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ...!!

Αυτούς τους φοβερούς εχθρούς μπορούμε, εάν ΘΕΛΟΥΜΕ, εύκολα να τους ξεριζώσουμε μέσα από την καρδιά μας, γιατί εκεί φωλιάζουν με δική μας ευθύνη!! 

Να μην τους αφήνουμε να αναπτυχθούν και να φουντώνουν, όταν ακούμε φήμες, γνώμες, ανοησίες και κουβέντες χωρίς φρόνημα που μας επιβάλλουν να καθίσουμε φρόνιμα και να μην αντιδρούμε!!!
Φαντάζεστε τι θα συνέβαινε αν οι Κρήτες ή οι Μανιάτες Μακεδονομάχοι άκουγαν τα λόγια ενός δειλού που θα τους απέτρεπε από το να ανέβουν στη Μακεδονία και να τη σώσουν; 

Αν έδιναν πίστη στα λόγια ενός μοιρολάτρη που θα τους έλεγε: "Και τι θα πετύχετε που θα πάτε στη Μακεδονία; Τι θα κερδίσετε; Όλα είναι χαμένα...η Ρωσία και οι Μεγάλες Δυνάμεις απεφάσισαν τη Μεγάλη Βουλγαρία...άδικος κόπος, θάνατος σας περιμένει...!!!!"


Οι Μακεδονομάχοι νομίζετε πως δεν άκουγαν τέτοιες χαμηλοκουβέντες;;;
Νομίζετε πως δεν αντιμετώπισαν ενδόμυχους φόβους και απογοητεύσεις;;;;
Ασφαλώς!!!!! 

Τους ξεπέρασαν, όμως, και τους νίκησαν!!!

Αν κυρίευε η απογοήτευση τις καρδιές τους, αναμφίβολα, η Μακεδονία θα έπεφτε στα χέρια των Βουλγάρων...ούτε για συλλαλητήρια θα τρέχαμε, ούτε για ακύρωση του Προσυμφώνου θα μιλούσαμε...τις δυνατότητες αυτές τις οφείλουμε στην αυτοθυσία τους, στο γενναίο φρόνημα και στη νίκη τους πάνω στον φοβερό εχθρό της μοιρολατρίας...!!!

Ο δρόμος της ελευθερίας για τη Μακεδονία μας κερδίθηκε πρώτα εκεί...στο πεδίο της καρδιάς και της ευψυχίας!!!!

Δεν έχουμε κανένα περιθώριο για απογοήτευση, καμία πολυτέλεια για μοιρολατρία και εφησυχασμό...αν ξεριζώσουμε αυτά τα ύπουλα εθνοκτόνα ζιζάνια η Μακεδονία θα διασφαλιστεί, γιατί εμείς ΠΟΤ'Ε δε θα αποδεχτούμε καμία προδοσία και δε θα φοβηθούμε να την υπερασπιστούμε, αφού πρώτα ελευθερώσουμε τις καρδιές μας...ΘΑΡΡΟΣ και ΠΙΣΤΗ στον αγώνα μας, ω Έλληνες!!!!

7 Σεπτεμβρίου 2019, 
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ - ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ για τη Μακεδονία της ΚΑΡΔΙΑΣ μας...!!!!



πηγη

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου