27 Φεβ 2020

ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ (16 ΕΤΩΝ) ΟΛΗ Η ΝΕΟΛΑΙΑ!



Όρκος των Αθηναίων Εφήβων ΕΔΩ



Προς τον Έλληνα πρωθυπουργό:

Σε μηνύματα πολιτών απαντάτε ή αδιαφορείτε για το θέλημα του λαού κύριε πρωθυπουργέ?

 Σε Λέσβο, Χίο και Σάμο έχετε στείλει σαν κυβέρνηση δυνάμεις των Μ.Α.Τ., να αντιμετωπίσουν με την χρήση βίας ανθρώπους που σας ψήφισαν, ενώ υποτίθεται πως θα ήσασταν η φωνή τους και όχι πως θα στεκόσασταν εναντίων των αιτημάτων τους. 

Οι νησιώτες μας έχουν δώσει το καλύτερο που μπορούν για να ανταπεξέλθουν στον όγκο των μεταναστευτικών ροών για να δείχνετε εσείς "κύριος" και να βγάζετε αυτό το δήθεν και καλά φιλανθρωπικό πρόσωπο στο εξωτερικό. Μετά από τόσο καιρό όμως δεν έχουμε τίποτα άλλο να δώσουμε. Δουλειά σας είναι να ακούτε την φωνή του Έλληνα πολίτη και όχι να βλέπετε τους συμπατριώτες σας σαν να είναι ποσοστά και αριθμοί . 

Όλοι κάποια στιγμή κρινόμαστε και ο μοναδικός σας κριτής σαν κυβέρνηση, αλλά και εργοδότης σας είναι οι άνθρωποι που χτυπάτε και τάσσεστε εναντίον τους. Η αποτελεσματικότητα αλλά και η πιστότητα σας ως προς την φωνή του λαού θα κριθεί στις επόμενες εκλογές όπου οι ίδιοι Έλληνες πολίτες που στις προηγούμενες εκλογές σας ψήφισαν, στις επόμενες θα είναι και αυτοί που θα σας θάψουν όσο βαθύτερα μπορούν γιατί με το που βρίσκατε εύφορο έδαφος σαν τα ζιζάνια βγήκατε να πνίξετε τις φωνές αυτών που έδωσαν σε εσάς πνοή. 

Μήπως μας θεωρείτε μειονότητα? 
Μήπως δεν σας ικανοποίησαν τα ποσοστά σας σε αυτές τις περιοχές? 
Ποιος πιστεύετε πως είναι ο λόγος να χτυπήσετε νέους ανθρώπους αλλά και μεγαλύτερους, σοφότερους από εσάς, που έχουν δουλέψει και που όλη τους η ζωή δεν ήταν εύκολη σε αντίθεση με πολλούς από τους σύγχρονους προδότες 300 που οι περισσότεροι βρήκαν τα πάντα έτοιμα και που δεν μόχθησαν για να είναι εκεί που είναι σήμερα? 

Κύριε Μητσοτάκη, το ότι πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους δεν έχουν περάσει από τα ίδια σχολεία και σαλόνια με εσάς δεν τους κάνει κατώτερους γιατί αυτοί οι άνθρωποι εχουν "βγάλει" το δυσκολότερο σχολείο... Αυτό της ίδιας της ζωής. Όσοι πραγματικά θέλουν μια οριστική λύση - τρανό παράδειγμα οι κάτοικοι των νησιών μας - θα συνεχίσουν να αγωνίζονται μέχρι να μην μείνει κανείς. Μπορείτε να στείλετε όποιον θέλετε εδώ αλλά δεν υπάρχει πράγμα που να δίνει μεγαλύτερη δύναμη απο το ένστικτο της επιβίωσης. Τα παιδάκια με τις ασπίδες που στείλατε να τραμπουκήσουν απλό κόσμο ήρθαν γιατί τους το είπατε,γιατι έχουν να κάνουν την βρωμοδουλειά σας... Από την άλλη οι άνθρωποι εδώ παλεύουν ενάντια στα στρατιωτάκια σας για το μέλλον του τόπου τους,της γης που είναι σπίτι τους. 

Στην Ελλάδα ανέκαθεν υπήρχαν προδότες που για λεφτά και εξουσία πούλαγαν και την μάνα τους άμα χρειαζόταν και από την άλλη, ο έλληνας ο τίμιος που την έβγαζε τσίμα - τσίμα καθημερινά για να ζήσουν καλύτερα τα παιδιά του. Μην νομίζετε λοιπόν ότι αποτελείτε έκπληξη και δεν μιλάω μόνο για εσάς το κόμμα σας, αλλά και για όλους τους σημερινούς βουλευτές, μα και όσους άλλους έχουν περάσει τα τελευταία χρόνια μέσα από την βουλή καθώς στην Ελλάδα δεν υπάρχει κάποιος άξιος να κυβερνήσει χωρίς να βλέπει το προσωπικό όφελος του και τα προνόμια που μπορεί να αποκομίσει από την θέση που του έδωσε ο ελληνικός λαός... 

Μήπως σας φαίνομαι λίγο μικρός για να σας κρίνω? 

Μάλλον εσείς είστε ανάξιοι για να με αντιπροσωπεύετε.

Με αγανάκτηση Παναγιώτης Κωλέτσης 16 ετών, μόνιμος κάτοικος Λέσβου.

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου