11 Φεβ 2020

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΝΗΣΙΩΝ… ΟΧΙ “ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ”


Μετράτε τους πράκτορες της Σιών;

Ή δεν έχετε αντιληφθεί ότι η Ντόρα έκανε δήλωση μειοδοτική για το Καστελόριζο (ανακοίνωση Τρόικας, του Τζέφρυ όβριου Δούρειου Ίππου) που θα το χάσουμε σύντομα;;; Όλα θα γίνουν λόγο της ευημέριας και της ειρήνης στην περιοχή, αν θυμάστε ποια όβρια και σε ποιο όβριο ΠτΔ το ξεστώμησε.

Δυστυχώς μετά από τόση δυστυχία στην ελληνική κοινωνία, ακόμη ο έλληνας πολίτης δυσκολεύετε να κατανοήσει την σοβαρότητα των εθνικών εξελίξεων εις βάρος του έθνους μας. Εδώ και 10 χρόνια συστηματικής και υποχθόνιας υποδούλωσης βάσει οργανωμένου σχεδίου ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ μας σαν λαός, δεν καταφέραμε να οργανωθούμε. Ακόμη περιμένουμε αυτούς που μας ξεπούλησαν στην Τρόικα και τα Μνημόνια, να λύσουν την εισβολή των λάθρο και την οικονομική καταστροφή μας. Ο ελληνισμός βάλλεται και εξοντώνετε συστηματικά εδώ και αιώνες και εμείς βγάζουμε μόνο ξενόφερτους Δούρειους Ιππους που ομιλούν την ελληνική.

Τα πράγματα είναι τόσο σοβαρά που στο άμεσο μέλλον, κάποια ωραία πρωία θα ξυπνήσουμε και θα έχουμε χάσει μερικά νησιά και την ΑΟΖ μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ, ΕΔΩ

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου