15 Φεβ 2020

ΑΚΟΥΣΤΕ ΘΡΑΣΟΣ! ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ! Η ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΑΠΑΘΗ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΠΙ ΣΦΑΓΗ !!!

“Ο έχων δύο χιτώνας μεταδότω τω μη έχοντι, και ο έχων βρώματα ομοίως ποιείτω” [Λουκ. γ’11] Λουκ.γ'11


«Μην αντισταθείτε σε αυτόν που είναι πονηρός· αλλά όποιος σε χαστουκίζει στο δεξί σου μάγουλο, γύρισέ του και το άλλο».​—Ματθαίος 5:39.



"Είμαστε κι εμείς μάνες και θέλουμε απο ενα σπίτι γιατι κρυώνουμε στα αντίσκηνα.
Έχω τρια παιδιά κι εγω είμαι έγκυος και ενα παιδί μου πνίγηκε και ολοι οι Έλληνες έχετε
απο δυο - τρία σπίτια και θέλω κι εγώ ενα...

------

ΕΤΣΙ ΓΙΑΓΟΥΛΕΣ;

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΠΕΛ ΕΙΡΗΝΗΣ;

ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΟΜΠΕΛ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΕΙΣΤΕ!



1 σχόλιο:

  1. Κανω μια αποσπασματικη και εμβολιμη παρενθεση στο θεμα της διαχειρισης της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ - ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ σε σχεσει με τα θρησκευτικα δογματα και τα υπερβατικα πιστευω.Πιστευω οτι για τους περισσοτερους η θεμιτη,δικαιη και καθολικη(χωρις αποκλεισμους και διακρισεις) ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΞΗ-ΔΙΟΙΚΗΣΗ θα επρεπε να ειναι (συν τοις αλλοις) το κυριο κριτηριο για μια ευρυτερα αποτελεσματικη και δημοκρατικη δημοσια διοικηση.Υποβαλω ομως μια δυσκολη ασκηση εργασιας για δυνατους λυτες!!! Η ασκηση των θρησκευτικων καθηκοντων καθε θρησκευματος και καθε δογματος ως εχουν υπακουουν στην Δημοκρατικη και εννομη Δημοσια ταξη??? Και αν δεν υπακουουν οπως βασιμως διαφαινεται η Δημοσια Ταξη ως υψιστος συνεκτικος-ενοποιος δεσμος της κοινωνιας δεν θα επρεπε τροπο τινα να προτασσεται??? Βλεπουμε οτι προτασσεται σχεδον παντου στο Συνταγμα η Ορθοδοξη Χριστιανικη θρησκεια (μοναδικη περιπτωση) οταν η Δημοσια Ταξη περιλλαμβανει τους γηγενεις αλλα και τους αναριθμητους πλεον επηλυδες μουσουλμανους, περιλαμβανει τους πολυαριθμους επισης αθεους μαρξιστες,τους Καθολικους, τους Αρχαιοθρησκους, τους Αγνωστικιστες και πολλους αχρωμους θρησκευτικα εως αδιαφορους.Θεωρω οτι μια καθολικη, ανεξιθρησκη, δικαιη και αποτελεσματικη Δημοσια Ταξη δεν θα πρεπει να αποκλειει την θεμιτη θρησκευτικη πιστη ιδιως ομως οταν αυτη ασκειται μεσα σε ενα πλαισιο ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΕΙΑΣ και ΑΛΛΗΛΟΑΝΟΧΗΣ.Οτι θελει ο καθεις ας πιστευει ΕΛΕΥΘΕΡΑ αρκει η πιστη του να μην επηρεαζει τα τεκταινομενα του κρατους το οποιο και θα πρεπει να τηρει τροπο τινα τις ισορροπιες και τα ζυγια!Η ΠΑΤΡΙΔΑ και η θεμιτη δημοσια ταξη νομιζω οτι θα επρεπε να ειναι το υψιστο προταγμα συμβιωσης τοσων και διαφορετικων πολιτων!!! Εγραψα τα παραπανω διοτι οταν η Δημοσια Ταξη λειτουργει αλα καρτ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ στο διαφαινομενο ΝΕΟ ΣΚΗΝΙΚΟ που αναπτυσσεται.Κατα την γνωμη μου θα πρεπει η ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΕΙΑ να θεσπιστει οχι μονο συνταγματικα αλλα και εν τοις πραγμασι. Η παθογενεια και η ασυδοσια του Πανεπιστημιακου Ασυλου θα φανταζει πλεον ως οαση οταν οι μελλοντικες κυβερνησεις θα προσπαθησουν να επιβαλουν την ΜΗ ΔΙΑΚΡΙΤΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ, την ΑΝΑΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και τα ευεργετηματα της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ. Καθολικα και προς καθε κατευθυνση οπως επιβαλλεται σε ενα Ευρωπαικο Κρατος Δικαιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή