31 Ιουλ 2020

ΜΗΝ ΑΠΟΡΕΙΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ. ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ, ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΤΡΑΓΙΚΟΣ Ο ΜΟΣΙΑΛΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΙΤ.


Αν δεν είναι αυτό υγειονομικός φασισμός τι είναι;;

Διαβάστε τις παρακάτω ειδήσεις :

1_ Τσουχτερό πρόστιμο για όσους δεν φορούν μάσκα -Και σε αυτούς που την έχουν στο πηγούνι ή κρεμασμένη στο αυτί
Η χρήση της μάσκας για την "προστασία" αλλά την αποφυγή διασπορά τους κορωνοϊού είναι από σήμερα 29 Ιουλίου 2020 υποχρεωτική στους περισσότερους επαγγελματικούς χώρους και για πελάτες και για εργαζομένους και όσοι δεν συμμορφώνονται θα καλούνται να πληρώσουν πρόστιμο.


2_Η κυβέρνηση πλέον δίνει αυθαίρετα και αντισυνταγματικά εντολή στις δυνάμεις ασφαλείας να εισβάλλουν σε σπίτια χωρίς ένταλμα εισαγγελέα(!) όπου παρατηρούν «συνωστισμό» καταπατώντας κάθε έννοια συντάγματος και προσωπικής ελευθερίας.
Μάλιστα αυτή η αυθαίρετη κυβερνητική εντολή έρχεται σε μία εποχή που παγκοσμίως επικρατεί μία σχετική ψυχραιμία για τον κορωνοϊό, δημιουργώντας σοβαρά ερωτηματικά σχετικά με την σκοπιμότητα αυτής της απόφασης.
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, βρίσκεται στη Μύκονο όπου «ελέγχει» την τήρηση των μέτρων από τα χρεωκωπημένα -πλέον- μαγαζιά εστίασης,
Μάλιστα ο υπουργός πραγματοποίησε επιτόπια αυτοψία στα σοκάκια του νησιού και στα μαγαζιά, ζητώντας από τους αστυνομικούς να εντείνουν τους ελέγχους.
Ένα από τα θέματα που συζήτησαν ήταν και η διεξαγωγή των πάρτι σε σπίτια του νησιού, ένα φαινόμενο που ξεκίνησε πέρυσι και συνεχίζεται φέτος με αμείωτη ένταση.
Αυτό δεν ισχύει μόνο για τη Μύκονο αλλά για όλη την Ελλάδα, αφού νεαρά άτομα που θέλουν να διασκεδάσουν καλούν κόσμο στο σπίτι τους και βάζουν μουσική εκεί αντί να πάνε σε μαγαζί, κάτι που όμως δεν αρέσει σε κυβέρνηση και λοιμωξιολόγους, οι οποίοι φαίνεται πως θέλουν τους πολίτες τρομοκρατημένους.
Ο Χρυσοχοΐδης ξεκαθάρισε ότι πολύ σύντομα αυτό το φαινόμενο θα πάψει να υφίσταται κι αυτό θα γίνει με την επιβολή περιορισμού ως προς τον αριθμό των καλεσμένων στα σπίτια! Με λίγα λόγια η κυβέρνηση θα ελέγχει πόσο κόσμο μπορεί να καλεί ο κάθε πολίτης στο σπίτι του!

3_Και τσούπ ο δαιμονόπληκτος Μόσιαλος ως άνωθεν αυθεντία ενοχλήθηκε που σε πρώτη φάση δεν επιβλήθηκε υποχρεωτική μάσκα σε Εκκλησίες ,έτσι δίνει πάσα στην ελληνόφωνη κυβέρνηση ...για να έχει την "επιστημονική κάλυψη"

Έγραψε λοιπόν ο τύπος αυτός :
Η επέκταση της χρήσης της μάσκας σε περισσότερους κλειστούς χώρους είναι ένα θετικό μέτρο. Η εφαρμογή όμως του μέτρου πρέπει να επεκταθεί σε όλους τους κλειστούς χώρους ειδικά όταν δεν υπάρχει φυσικός αερισμός και ανανέωση του αέρα με φρέσκο αέρα. Η εφαρμογή των μέτρων πρέπει να είναι οριζόντια χωρίς εξαιρέσεις.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ : ΜΗΝ ΑΠΟΡΕΙΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ. ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ, ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΤΡΑΓΙΚΟΣ Ο ΜΟΣΙΑΛΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΙΤ.


ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

  1. ΕΔΩ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΡΩΤΗΜΑ; ΧΡΟΝΙΑ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΠΙΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ;Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΝΔΙΔΕΙ, ΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΣΩΣΤΑ, ΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή