7 Ιουλ 2020

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΆΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΏΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΝΤΌΠΙΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΎΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ!!!! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΥΡΩΠΗ , ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΗΠΑ, ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΏΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΛΈΓΕΤΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΚΆΘΟΝΤΑΙ ΣΟΥΖΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ!!!!

Κραυγή αγωνίας από τους Ασσύριους χριστιανούς : ¨Εκκενώνονται χωριά μας λόγω της τουρκικής εισβολής¨…


Η Τουρκία εκκένωσε 20 χωριά Ασσυρίων στο Νότιο Κουρδιστάν
Η Ένωση Ασσυρίων Ευρώπης κάνει έκκληση για έκτακτη δράση καθώς όπως υποστηρίζει το τουρκικό κατοχικό κράτος με τις επιθέσεις του στο νότιο Κουρδιστάν εκκένωσε 20 χωριά Ασσυρίων .
Η Ένωση Ασσυρίων Ευρώπης (ESU), ανέφερε πως “Η επιχείρηση νύχια τίγρης που άρχισε τη νύχτα της 17ης Ιουνίου έχει προκαλέσει φόβο και απομάκρυνση πολιτών από τις εστίες τους.”

Στην πρώτη ανακοίνωση αναφέρεται πως η Τουρκία με αυτές τις επιχειρήσεις στοχεύει στο να διευρύνει την περιοχή επιρροής της και προσθέτει τα εξής:
“Το κόμμα ΑΚΡ και ο ηγέτης του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συνεχίζει να κατακτά νέες περιοχές στις γειτονικές χώρες Συρία και Ιράκ πού καταλήγουν στη δημογραφική αλλαγή και στον ισλαμιστικό τρόπο ζωής. Η Τουρκία που άνοιξε νέο μέτωπο στο Aφρίν και στην BA Συρία, εξανάγκασε τους ντόπιους πληθυσμούς να μεταναστεύσουν, ενώ σκότωσε γυναίκες παιδιά και πολίτες. Ενώ το διάστημα που διανύουμε τώρα αποτελεί αιτία για μία νέα ομαδική μετανάστευση χριστιανών Σύριων από τα χωριά τους.
Η ESU αναφέρει πως ως αποτέλεσμα των επιθέσεων του τουρκικού Κράτους Από τη μέρα που άρχισε η στρατιωτική επιχείρηση νύχια τίγρης μέχρι τώρα 20 χωριά Κελντάνι και Ασσυρίων εκκενώθηκαν. Ο κόσμος που ζούσε σε αυτά τα χωριά για να νιώσει ασφαλής μετέβη στις περιοχές Ντόχουκ, Ζάχο και αλλού.
…..
Στην ανακοίνωση γίνεται έκκληση προς τις κεντρικές και περιφερειακές αρχές του Ιράκ να δράσουν σοβαρά και επειγόντως, ώστε να μην επιτρέψουν περαιτέρω επέμβαση της Τουρκίας στην περιοχή, να εμποδίσουν τη συνέχιση των επιχειρήσεών της, να προστατέψουν τους ντόπιους πληθυσμούς και να διασφαλίσουν τη γαλήνη τους.
…..
https://anfturkce.com/guncel/tuerkiye-gueney-kuerdistan-da-20-asuri-koeyuenue-bosaltti-143144
Κουρδικό πρακτορείο ειδήσεων
kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου