26 Οκτ 2020

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020 -


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

ΣΧΟΛΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΑΡΘΡΩΝ

Με επιστολή “σοκ” σε ΟΗΕ oι Τούρκοι απαιτούν ''γκριζάρισμα'' στο Αιγαίοενώ ο πρωθυπουργός κ. K.Μητσοτάκης δηλώνει, ότι "Η κυριαρχία της χώρας είναι 6 μίλια στη θάλασσα και 10 στον αέρα" και επιθυμεί ακόμα διάλογο;

Δεν αποτελεί δικαιολογία, ότι όλοι, ΕΕ, ΗΠΑ και Ρωσία, εκτός της Γαλλίας, κάνουν τα ''στραβά μάτια'' στον πόλεμο που διεξάγει η Τουρκία του σουλτάνου Ερντογάν εναντίων όχι μόνον της Ελλάδας, αλλά και των Αρμενίων του Ναγκόρνο Καραμπάχ και είναι ανεξήγητη η επιμονή της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη  να επιζητεί διακαώς τον διάλογο με Τουρκία και να αναφέρεται ο πρωθυπουργός, όπου βρεθεί σε παραπομπή των διαφορών σε υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ,  στο αναρμόδιο διεθνές δικαστήριο της Χάγης, σε περίπτωση διαφωνιών με την Τουρκία και όχι στο διεθνές δικαστήριο της θάλασσας, με έδρα το Αμβούργο της Γερμανίας και να είναι υποχωρητική και ενδοτική στα εθνικά θέματα σε βαθμό που αγγίζει τα όρια της προδοσίας.

Η Τουρκία επιβάλλει ντε φάκτο την “Γαλάζια Πατρίδα”, με σημείο καμπής την δημιουργία θερμού επεισοδίου με γεώτρηση εντός των 12 μιλίων, εντός του κρίσιμου διαστήματος από 27 Οκτωβρίου έως τις 20 Ιανουαρίου, (επίσημη ημερομηνία ανάληψης καθηκόντων του νέου προέδρου των ΗΠΑ), με την Ελληνική κυβέρνηση να επιχειρεί ανεπιτυχώς, να συγκινήσει τους δυτικούς συμμάχους μας, ΕΕ και ΗΠΑ, οι οποίες σφυρίζουν αδιάφορα, μέσω της διπλωματίας και όχι  με την αποτρεπτική ισχύ των Ελληνικών ενόπλων δυνάμεων και με την ουρά κάτω από τα σκέλια, όπως προκύπτει από τις σοκαριστικές δηλώσεις του πρωθυπουργού κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ότι "Η κυριαρχία της χώρας είναι 6 μίλια στη θάλασσα και 10 στον αέρα", του ΥΠΕΞ Παναγιωτόπουλος, “τα 12 ναυτικά μίλια δυνητικό κυριαρχικό δικαίωμα!”, προσθέτοντας ότι “οι ένοπλες δυνάμεις προστατεύουν μόνο τα 6 μίλια”, και του Υπουργού κ.Χρυσοχοΐδη: “Εθνικισμός να επεκτείνουμε στα 12 ν.μ. τα χωρικά μας ύδατα”, ενώ με νέα τουρκική NAVTEX το “Oruc Reis στην ελληνική υφαλοκρηπίδα μέχρι 27 Οκτωβρίου - «Mία ανάσα» από τη Ρόδο” και τελευταία με προαναγγελία παραβίασης της ελληνοαιγυπτιακής συμφωνίας εκ μέρους της  Άγκυρας Θα κάνουμε έρευνες νότια της Κρήτης”.

ΕΙΝΑΙ  ΞΕΚΆΘΑΡΟ  ΠΛΕΟΝ  ΟΤΙ  ΈΧΟΥΝ  ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ  ΤΟ  ΑΙΓΑΙΟ!!!.

Οι ως άνω δηλώσεις αποτελούν το καλύτερο δώρο πρόσκλησης στην Τουρκία για γεωτρήσεις εντός των 12ν.μ. της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, με βέβαιο αποτέλεσμα να αποθρασύνονται οι Τούρκοι και να απαιτούν  γκριζάρισμα στο Αιγαίο με επιστολή τους στον ΟΗΕ, αφού η κυβέρνηση απεμπολεί αυτό το δικαίωμα, αφήνοντάς το στην σφαίρα δυνητικού δικαιώματος, στο απώτερο και ανύπαρκτο για την Ελλάδα μέλλον, το οποίο θα καρπωθεί τελικά η Τουρκία, μέσω δημιουργίας θερμού επεισοδίου και τετελεσμένων και οριστική λύση προς όφελός της, μέσω παραπομπής της διένεξης στο αναρμόδιο διεθνές δικαστήριο της Χάγης, αφού η κυβέρνηση κιοτεύει, και τα δίνει όλα οικειοθελώς έτοιμα στο πιάτο στην Τουρκία, προς θεού όχι πόλεμο, ενώ η Τουρκία διεξάγει διαρκώς πόλεμο εναντίων μας, με βόλτες εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας και ΑΟΖ, με ντροπιαστική σιωπηρή ανοχή των Ενόπλων μας Δυνάμεων, οι οποίες υποτίθεται πως υπάρχουν για να προστατέψουν τα κυριαρχικά δικαιώματα της πατρίδας - Ελλάδας.

Επίσης μας προκαλεί ανησυχία το γεγονός, ότι έπρεπε να γίνει η συνάντηση του πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη με τους αρχηγούς των Γενικών Επιτελείων των ΕΔ, προκειμένου να εξεταστούν οι κανόνες εμπλοκής με Τουρκία, πράγμα που σημαίνει, ότι είτε δεν υπάρχουν κανόνες εμπλοκής εν καιρώ πολέμου με Τουρκία, είτε αυτοί δεν καθορίζονται, ως όφειλε, από την στρατιωτική ηγεσία, αλλά από την πολιτική ηγεσία, με συνέπεια την αβουλία της στρατιωτικής ηγεσίας των ΕΔ, σχετικά  με αποδέσμευση των κανόνων εμπλοκής και βέβαιης στρατιωτικής ήττας στο πεδίο των μαχών, λόγω καθυστερημένης αντίδρασης λήψης αποφάσεων από τις Ένοπλες Δυνάμεις μας.

Φέρτε τον στρατηγό Γράψα να σώσει την πατρίδα και να κάνει τους Τούρκους να σιωπήσουν για τα επόμενα 100 χρόνια, αυτός γνωρίζει τους κανόνες εμπλοκής και έχει τα α@χίδια να τους εφαρμόσει και να διεξάγει νικηφόρα πόλεμο εναντίων της Τουρκίας, αλλά δυστυχώς τον αποστρατεύσανε ανάρχι@οι προδότες πολιτικοί.

Βέβαια ψάχνουμε ψύλλους στα άχυρα, αφού ο ΣΕΑ του πρωθυπουργού είναι πλέον ο Καθηγητής  κ.Ντόκος του ΕΛΙΑΜΕΠ, το οποίο με άρθρο σοκ συμβούλου του προτείνει, ότι:  “Πρέπει να υποταχθούμε στην Τουρκία - Δώστε τα όλα βυθό & βραχονησίδες”.

Είναι τοις πάσι γνωστό, ότι το ΕΛΙΑΜΕΠ χρηματοδοτείται από ξένα κράτη,  μυστικά κονδύλια και μυστικές υπηρεσίες.

Εάν όλα τα ανωτέρω είναι πράγματι συκοφαντίες του τύπου, ήτοι περί δυνητικού κυριαρχικού δικαιώματος, τότε ας τα διαψεύσει ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης και ας εφαρμόσει ''Τα 12 ναυτικά μίλια δυνητικό κυριαρχικό δικαίωμα!''“ επεκτείνοντας επιτέλους την Ελληνική υφαλοκρηπίδα, τα Ελληνικά χωριά ύδατα  και τον Ελληνικό εναέριο χώρο στα 12 ναυτικά μίλια και ας κηρύξει casus belli στην Τουρκία, σε περίπτωση παραβίασης των 12ν.μ. σε Καστελόριζο και σε όλη την ελληνική θαλάσσια επικράτεια, ας ανακηρύξει Ελληνική ΑΟΖ με κατάθεση συντεταγμένων και μόνον στον ΟΗΕ, σύμφωνα με την μέση γραμμή και τους χάρτες της MARINE REGIONS, χωρίς διαπραγματεύσεις, σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο της θάλασσας UNCLOS του 1982.

Σημειώνουμε ότι έχουμε πλέον και επίσημα την στήριξη της Ρωσίας σχετικά με τα 12ν.μ. και ΑΟΖ, καθώς επίσης δηλώσεις του Ρωσικού ΥΠΕΞ, σχετικά με την επέτειο του Ναβαρίνο: «Βυθίσαμε τους Τούρκους και απελευθερώσαμε την Ελλάδα».

Καμπανάκι κινδύνου χτυπά  Γάλλος στρατηγός, ο οποίος αναλύει την στάση της Τουρκίας, ως  πλέον μη κοσμική χώρα και εχθρός του ΝΑΤΟ, λόγω των πράξεων του μεγαλομανή Ερντογάν, οι οποίες παραπέμπουν σε εφαρμογή πολιτικής ανασύστασης της οθωμανικής αυτοκρατορίας, μέσω του ριζοσπαστικού ισλάμ και καταλήγει: “Τελειώστε τον Ερντογάν τώρα-Τα χειρότερα έρχονται''.

O ΥΠΑΜ της Τουρκίας Ακάρ, απειλεί την Ελλάδα αλλά και το ΝΑΤΟ με τους S-400: "Προετοιμάζουμε νέα ανάπτυξη των S-400", επιβεβαιώνοντας δοκιμή του ρωσικού αντιπυραυλικού συστήματος S-400 στην Σινώπη, ενώ τουρκικά αλιευτικά εισβάλουν ανοιχτά της Σαμοθράκης, στα πλαίσια διεξαγωγής υβριδικού πολέμου από την Τουρκία εις βάρος της χώρας μας.

Ορθώς, ο πρώην Γάλλος Α/ΓΕΣ, απαιτεί: “Τερματίστε τα “οθωμανικά” σχέδια του Ερντογάν τώρα” .

Επιτέλους ο Έλληνας Α/ΓΕΕΘΑ, ζητά την επίσπευση της παράδοσης των γαλλικών πολεμικών αεροσκαφών Rafale, δεδομένου ότι η Άγκυρα απειλεί να κάνει έρευνες και νότια της Κρήτης.

Δεν αρκεί το ''κυνήγι'' και ο  εντοπισμός των τουρκικών υποβρυχίων στο Αιγαίο από το ΠΝ, αλλά απαιτείται ανάπτυξη στόλου φρεγατών αεράμυνας περιοχής, με ενισχυμένης ανθυποβρυχιακές δυνατότητες και εκσυγχρονισμός των παλαιών ελικοπτέρων ανθυποβρυχιακού πολέμου, εάν και θα αρκούσε ένας ικανός αριθμός RAFALE για να βυθίσει τον Τουρκικό στόλο και να αποκαταστήσει την εθνική κυριαρχία της Ελλάδας στο Αιγαίου.

Απαιτείται  τώρα, όπως και τότε με την αγορά του θωρηκτού Αβέρωφ, η οποία έκρινε την έκβαση των βαλκανικών πολέμων, νέα εθνική πανστρατιά για δωρεά μιας φρεγάτας στο ΠΝ με την ίδρυση «Ταμείου για τον Ελληνικό Στόλο», με Αβέρωφ ΙΙ”, ψυχή της οποίας είναι ο γνωστός επιχειρηματίας και ευπατρίδης κ. Π.Εμφιετζόγλου.

Οι Έλληνες θα πολεμήσουν, όπως δηλώνει ο γνωστός δημοσιογράφος Γ.Τράγκας: «Θα χυθούν τόνοι τουρκικού αίματος - Θα πολεμήσουμε τους Τούρκους παντού - Σε γη, θάλασσα & αέρα», παρότι δείχνει φαινομενικά η κυβέρνηση ωσάν να έχει ήδη συνθηκολογήσει με την Τουρκία και επιθυμεί την παραπομπή όλων των θεμάτων στη Χάγη, ή σύμφωνα με το ΕΛΙΑΜΕΠ να τα δώσουμε όλα στην Τουρκία.

 

Η μόνη αποτρεπτική δύναμή μας είναι οι Ένοπλες Δυνάμεις μας και όχι ή ακατάσχετη επιστολική διπλωματία της κυβέρνησης.

Οι Τούρκοι θορυβήθηκαν μόνον από την αντίδραση του ΠΝ, από το φράγμα της ελληνικής φρεγάτας απέναντι στο ερευνητικό τουρκικό σκάφος και δεν είναι όπως γράφει η Γενί Σαφάκ: “Μοντάζ η φωτογραφία με την ελληνική φρεγάτα και το Oruc Reis”, παρουσιάζοντας ψεύτικη φωτογραφία στα πλαίσιο των “fake news ως αληθινή φωτογραφία”

Η απάντηση της Eλληνικής κυβέρνησης  πρέπει να είναι μόνον το “ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ” και η άμεση διακοπή όλων των διπλωματικών σχέσεων και επαφών με Τουρκία και καταγγελία σε όλα τα διεθνή μέσα και ΟΗΕ, της άνανδρης διεξαγωγής υβριδικού πολέμου από την Τουρκία, εναντίων της χώρας μας, και η άμεση ανακήρυξη της Ελληνικής ΑΟΖ με απλή κατάθεση συντεταγμένων στον ΟΗΕ, σύμφωνα με την μέση γραμμή και χωρίς κανενός είδος διαπραγματεύσεων, όπως μας επιτρέπει ο διεθνής νόμος της θάλασσας UNCLOS του 1982 και άμεση επέκταση της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, εθνικού θαλάσσιου και εναέριου χώρου στα 12ναυτικά μίλια, όπως δικαιούμαστε, σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, εδώ και τώρα και όχι  “δυνητικά” και αόριστα στο μέλλον, όπως νομίζει ότι μας εμπαίζει η κυβέρνηση, ενώ γνωρίζει ότι ο κακός χειρισμός των εθνικών θεμάτων είναι ο λόγος για τον οποίο θα καταποντιστεί τελικά αργά η γρήγορα στις επόμενες εκλογές, εάν δεν μας κηρύξει προηγουμένως πόλεμο έως τότε η Τουρκία, ενώ σε περίπτωση πολέμου και στρατιωτικής ήττας της Ελλάδας θα έχουν την μοίρα που τους επιφυλάσσει η ιστορία του παρελθόντος.

 

Τελευταία έκκληση προς την κυβέρνηση να ξεχάσει τις συμβουλές του προδοτικού ΕΛΙΑΜΕΠ και να κάνει επιτέλους το αυτονόητα, ήτοι να θέσει τις κόκκινες γραμμές τα 12ν.μ. και να ανακηρύξει, χωρίς φοβικά σύνδρομα, την Ελληνική ΑΟΖ, γεγονός το οποίο θα αφαιρέσει κάθε τύποις “νόμιμο” δικαίωμα περιφοράς τoυ Τουρκικού στόλου εντός υφαλοκρηπίδας ελληνικής κυριαρχίας και εντός της Ελληνικής ΑΟΖ για έρευνα και γεωτρήσεις σε ελληνικά και κυπριακά θαλάσσια οικόπεδα.

 

“Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα”.

Η ιστορία θα γράψει τον επίλογο.

 

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΠΑΖΗΣ


ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

 

https://www.pentapostagma.gr/ethnika-themata/ellinotoyrkika/6970340_apeiles-akar-se-nato-ellada-proetoimazoyme-nea-anaptyxi-ton

Ελληνοτουρκικά 24.10.2020 - 15:00

Ενημερώθηκε στις: 24.10.2020 - 15:07

Απειλές Ακάρ σε ΝΑΤΟ & Ελλάδα: "Προετοιμάζουμε νέα ανάπτυξη των S-400" - Πού θα πραγματοποιηθεί;

 

 

https://www.pentapostagma.gr/kosmos/mesi-anatoli/6970366_proin-gallos/ges-termatiste-ta-othomanika-shedia-toy-erntogan-tora

Μέση Ανατολή 24.10.2020 - 22:12

Πρώην Γάλλος Α/ΓΕΣ: “Τερματίστε τα “οθωμανικά” σχέδια του Ερντογάν τώρα”

 

 

https://www.pentapostagma.gr/ethnika-themata/ellinotoyrkika/6970433_me-anti-navtex-apanta-i-athina-sti-nea-navtex-proklisi-ton

Ελληνοτουρκικά 25.10.2020 - 09:12

Ενημερώθηκε στις: 25.10.2020 - 09:36

Με αντί-NAVTEX απαντά η Αθήνα στη νέα Navtex-πρόκληση των Τούρκων

 

 

https://www.pentapostagma.gr/ethnika-themata/oplika-systimata/6970499_epispeysi-paradosis-ton-rafale-zita-o/geetha

Οπλικά συστήματα 25.10.2020 - 15:33

Ενημερώθηκε στις: 25.10.2020 - 16:20

Επίσπευση παράδοσης των Rafale ζητά ο Α/ΓΕΕΘΑ

 

 

https://www.pentapostagma.gr/ethnika-themata/ellinotoyrkika/6970439_eisboli-toyrkikon-alieytikon-anoihta-tis-samothrakis

Ελληνοτουρκικά 25.10.2020 - 10:08

Ενημερώθηκε στις: 25.10.2020 - 10:17

Εισβολή τουρκικών αλιευτικών ανοιχτά της Σαμοθράκης

 

 

https://www.pentapostagma.gr/ethnika-themata/ellinotoyrkika/6970514_oi-toyrkoi-apaitoyn-gkrizarisma-sto-aigaio-epistoli-sok-se

Ελληνοτουρκικά 25.10.2020 - 17:14

Ενημερώθηκε στις: 25.10.2020 - 17:19

Οι Τούρκοι απαιτούν ''γκριζάρισμα'' στο Αιγαίο: Επιστολή-σοκ σε ΟΗΕ

 

 

https://www.pentapostagma.gr/ethnika-themata/ellinotoyrkika/6970523_pote-kai-poy-tha-ginei-endehomeno-ellinotoyrkiko-epeisodio

Ελληνοτουρκικά 25.10.2020 - 22:25

Πότε και πού θα γίνει το ενδεχόμενο ελληνοτουρκικό επεισόδιο στο Αιγαίο; - Ειδική ανάλυση

 

 

 

https://www.pentapostagma.gr/ethnika-themata/ellinotoyrkika/6970547_sokaristiki-dilosi-mitsotaki-i-kyriarhia-tis-horas-einai-6

Ελληνοτουρκικά 25.10.2020 - 21:26

Ενημερώθηκε στις: 25.10.2020 - 22:06

Σοκαριστική δήλωση Μητσοτάκη: "Η κυριαρχία της χώρας είναι 6 μίλια στη θάλασσα και 10 στον αέρα"

 

 

https://www.pentapostagma.gr/ethnika-themata/ellinotoyrkika/6970172_synantisi-mitsotaki-me-toys-arhigoys-ton-genikon-epiteleion

Ελληνοτουρκικά 23.10.2020 - 12:40

Συνάντηση Μητσοτάκη με τους αρχηγούς των Γενικών Επιτελείων: Εξετάστηκαν κανόνες εμπλοκής

 

 

https://www.pentapostagma.gr/ethnika-themata/ellinotoyrkika/6969954_kynigi-entopismos-toyrkikon-ypobryhion-sto-aigaio-apo-pn

Ελληνοτουρκικά 22.10.2020 - 11:24

Ενημερώθηκε στις: 22.10.2020 - 11:26

''Κυνήγι'' & εντοπισμός τουρκικών υποβρυχίων στο Αιγαίο από το ΠΝ

 

 

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/toyrkia/926972_i-toyrkia-epivevaiose-ti-dokimi-toy-rosikoy-antipyraylikoy-systimatos

22/10/2020 - 11:15  |  Τελευταία ενημέρωση: 22/10/2020 - 11:33

ΤΟΥΡΚΙΑ

Η Τουρκία επιβεβαίωσε τη δοκιμή του ρωσικού αντιπυραυλικού συστήματος S-400 στην Σινώπη

 

 

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/ypex/926199_arthro-sok-apo-symvoylo-toy-eliamep-prepei-na-ypotahthoyme-stin-toyrkia

19/10/2020 - 16:37  |  Τελευταία ενημέρωση: 19/10/2020 - 17:46

ΥΠ.ΕΞ.

Άρθρο-σοκ από σύμβουλο του ΕΛΙΑΜΕΠ: «Πρέπει να υποταχθούμε στην Τουρκία - Δώστε τα όλα βυθό & βραχονησίδες»

Αυτά συμβουλεύουν τον πρωθυπουργό;

 

 

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/toyrkia/926857_geni-safak-montaz-i-fotografia-me-tin-elliniki-fregata-kai-oruc-reis

21/10/2020 - 23:18  |  Τελευταία ενημέρωση: 21/10/2020 - 23:49

ΤΟΥΡΚΙΑ

Γενί Σαφάκ: «Μοντάζ η φωτoγραφία με την ελληνική φρεγάτα και το Oruc Reis - Αυτή είναι η αληθινή φωτογραφία»

 

 

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/926581_rosiko-ypex-thymatai-tin-epeteio-toy-navarino-vythisame-toys

 

20/10/2020 - 21:38  |  Τελευταία ενημέρωση: 20/10/2020 - 21:41

PROVOCATEUR

Ρωσικό ΥΠΕΞ για την επέτειο του Ναβαρίνο: «Βυθίσαμε τους Τούρκους και απελευθερώσαμε την Ελλάδα» (βίντεο)

 

 

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/924310_gtragkas-tha-hythoyn-tonoi-toyrkikoy-aimatos-tha-polemisoyme?utm_source=projectagora&utm_medium=contentdiscovery

13/10/2020 - 13:58  |  Τελευταία ενημέρωση: 14/10/2020 - 10:31

ΜΜΕ

Γ.Τράγκας: «Θα χυθούν τόνοι τουρκικού αίματος - Θα πολεμήσουμε τους Τούρκους παντού - Σε γη, θάλασσα & αέρα»

 

 

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/naytiko/926840_averof-ii-ethniki-panstratia-gia-tin-dorea-mias-fregatas-sto-pn-me-tin

22/10/2020 - 11:24  |  Τελευταία ενημέρωση: 22/10/2020 - 14:27

ΝΑΥΤΙΚΟ

«Αβέρωφ ΙΙ»: Εθνική πανστρατιά για την δωρεά μιας φρεγάτας στο ΠΝ με την ίδρυση «Ταμείου για τον Ελληνικό Στόλο»

«Ψυχή» της προσπάθειας ο Π.Εμφιετζόγλου

 

 

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/toyrkia/926907_foktai-tha-synehisoyme-tis-ereynes-stin-anmesogeio-tha-epektathoyn-kai

22/10/2020 - 08:47  |  Τελευταία ενημέρωση: 22/10/2020 - 09:56

ΤΟΥΡΚΙΑ

Φ.Οκτάι: «Θα κάνουμε έρευνες νότια της Κρήτης» - Η Άγκυρα προαναγγέλλει παραβίαση και της ελληνοαιγυπτιακής συμφωνίας

 

 

 

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/toyrkia/926860_ektakto-nea-navtex-gia-oruc-reis-stin-elliniki-yfalokripida-mehri-27

22/10/2020 - 00:01  |  Τελευταία ενημέρωση: 22/10/2020 - 00:30

ΤΟΥΡΚΙΑ

Νέα NAVTEX για το Oruc Reis - Στην ελληνική υφαλοκρηπίδα μέχρι 27 Οκτωβρίου - «Mία ανάσα» από τη Ρόδο!

Ζητούν και την αποστρατιωτικοποίηση των Ψαρών

 

 

Ο ΤΥΠΟΣ

 

Η εφημερίδα το Ποντίκι Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020

«ΘΕΡΜΟ» ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΜΠΗΣ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΓΙΑ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ 12 ΜΙΛΙΩΝ

Ντε φάκτο επιβολή  «γαλάζιας πατρίδας»

§ Η μετατροπή της Ελλάδας  σε πειθαρχημένο δορυφόρο είναι ο μεγάλος στόχος της Τουρκίας

§ Με… επιστολική διπλωματία επιχειρεί η κυβέρνηση να «συγκινήσει» αδιάφορους εταίρους

 

Η εφημερίδα Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020

ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΓΕΩΤΡΗΣΗ

Η Άγκυρα εξέδωσε νέα NAVTEX με την οποία παρατείνει τη δραστηριότητα του «Ορούτς Ρέις» στην ίδια περιοχή νότια του Καστελλόριζου έως τις 27 Οκτωβρίου

 

VIDEO YOUTUBE

https://www.youtube.com/watch?v=Cpd9EmPQLPs&feature=emb_rel_pause

#Γαλλία #Τουρκία #Ερντογάν

''Καμπανάκι'' κινδύνου από Γάλλο στρατιωτικό: “Τελειώστε τον Ερντογάν τώρα-Τα χειρότερα έρχονται''




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου