14 Νοε 2020

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ - Φοβόμαστε αυτό που έρχεται και δεν είναι ο αναπόφευκτος πόλεμος με την Τουρκία...


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ  


ΣΧΟΛΙΑ ΑΡΘΡΩΝ ΚΑΙ ΤΥΠΟΥ

Φοβόμαστε αυτό που έρχεται και δεν είναι ο αναπόφευκτος πόλεμος με την Τουρκία, γιατί γνωρίζουμε ότι οι Ελληνικές ΕΔ θα προβάλλουν σθεναρή αντίσταση και τελικά θα ηττηθεί η Τουρκία, αλλά η προδοσία της πολιτικής ελίτ της χώρας και της κυβέρνησης, όπως έπραξε η προδοτική κυβέρνηση της Αρμενίας συνθηκολογώντας με τον εχθρό, η οποία είναι πρόθυμη να οδηγήσει την Ελλάδα,  μετά από ένα θερμό επεισόδιο “μικρής κλίμακας” στο Αιγαίο, στη Χάγη, όπως διακηρύττει συνεχώς σε όλα τα διεθνή και εγχώρια ΜΜΕ, για διαπραγματεύσεις εφ΄όλης της ύλης με την Τουρκία, αποδεχόμενη να συζητήσει και την εξωφρενική απαίτηση της Τουρκίας για αφοπλισμό των νησιών του Αιγαίου, το οποίο οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε απώλεια εθνικής κυριαρχίας και εθνικών εδαφών, χωρίς να έχουν ηττηθεί οι Ελληνικές ΕΔ, και όπως αναφέρουν δυτικό ΜΜΕ: ''Έρχεται σύγκρουση μικρής κλίμακας στο Αιγαίο & μετά διαπραγματεύσεις!''.

Ας μην μας διαφεύγει το γεγονός, ότι ανεξαρτήτως εκλεγέντος προέδρου Biden ή Tramp, οι ΗΠΑ είναι πρόθυμες, να κρατήσουν την Τουρκία ως στρατηγικό σύμμαχο των ΗΠΑ στην Δύση με οποιοδήποτε κόστος, έστω και θυσιάζοντας την μικρή Ελλάς, σύμφωνα με την πρόσφατη φιλοτουρκική “πιρουέτα” Biden υπέρ Άγκυρας και τέλος ας μην ξεχνάμε ότι μας
επιβάλλουν την ακύρωση της συμφωνίας για τις γαλλικές φρεγάτες Belh@arra  υπέρ των κατώτερων αμερικανικών φρεγατών, με ανεπαρκή ισχύ πυρός και έλλειψη αντιαεροπορικής άμυνας περιοχής, λόγω άρνησης αποδέσμευσης αντιαεροπορικών πυραύλων SM2 και Tomahawk μεγάλης εμβέλειας.

H τουρκική οικονομία οδεύει από το κακό στο χειρότερο και το καθεστώς Ερντογάν βρίσκεται ένα  βήμα πριν την κατάρρευση και έως ότου κριθεί δικαστικά ο “νέος” πρόεδρος των ΗΠΑ Biden, αδειάζει την Αθήνα στηρίζοντας προκλητικά τον Ερντογάν αφενός “Αναμενόμενη η επιθυμία των ΗΠΑ ένταξης της Τουρκίας στον East Med” και αφετέρου “ο χάρτης Biden
στηρίζει Γαλάζια Πατρίδα και τον ελληνικό ενδοτισμό”, σύμφωνα με αδιάσειστα στοιχεία του Γιώργου Ρωμανού, με την Κύπρο να διχοτομείται οριστικώς από τον νέο Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ, πειθήνιο όργανο του Ερντογάν, ''Με εξέλεξαν με εντολή για δύο κράτη'', τη στιγμή που η κυβέρνηση Μητσοτάκη περιμένει βοήθεια από τον Biden και αδειάζει τον Tramp επιτιθέμενη  “Να μην μιλάει ο Tramp για νοθεία”, σε αντίθεση με ηγέτες μεγάλων χωρών, όπως ο Β.Πούτιν ο οποίος απευθυνόμενος προς Biden λέει: “Δεν θα σε συγχαρώ μέχρι να ανακηρυχθείς νόμιμα νικητής!”.


Παρατίθενται παρακάτω οι γνωματεύσεις Διεθνών Νομικών οι οποίες είναι ξεκάθαρες σχετικά με τον ορισμό της αιγιαλίτιδας Ζώνης στα 12ν.μ.!!!

Ποια θα είναι η απάντηση της Αθήνας;


Μάλλον θα πέσει στα τέσσερα!, ενώ θα έπρεπε να απαντήσει με Task Force.
Κάτι πρέπει να γνωρίζουν οι Γάλλοι για να στέλνουν στολίσκο γαλλικών πολεμικών πλοίων με επιθετικές διαθέσεις στην Α. Μεσόγειο ή ενδεχομένως και να φοβούνται την ενδοτικότητα της Ελληνικής κυβέρνησης απέναντι στις παράνομες Τουρκικές διεκδικήσεις, η οποία στρέφεται και κατά των γαλλικών συμφερόντων στην Α.Μεσόγειο.
Οφείλει η κυβέρνηση να διαγράψει από το λεξιλόγιό της την λέξη “Χάγη” και να την αντικαταστήσει με την λέξη “Αμβούργο”, αφού το διεθνές δικαστήριο της θάλασσας που εδρεύει στο Αμβούργο της Γερμανίας, είναι το μόνο διεθνές δικαστήριο της θάλασσας, αρμόδιο για την επίλυση του θέματος της υφαλοκρηπίδας και της ΑΟΖ, την οποία όμως οι Ελληνικές
κυβερνήσεις σκοπίμως δεν ανακηρύσσουν ως όφειλαν και δεν επεκτείνουν την υφαλοκρηπίδα, τα εθνικά χωρικά ύδατα και τον εθνικό εναέριο χώρο στα 12ν.μ., όπως έπραξαν όλα τα κράτη, χωρίς διαπραγματεύσεις και με μονομερή κατάθεση συντεταγμένων στον ΟΗΕ, σύμφωνα με τους χάρτες της MARINE REGIONS της ΕΕ.

Και μία μικρή αλλά κρίσιμη και ιστορικής σημασίας διόρθωση προγενέστερης ενημέρωσης, σχετικά με το υφιστάμενο εύρος της Ελληνικής υφαλοκρηπίδας και την ημερομηνία έκδοσης Νόμου για την Αιγιαλίτιδα Ζώνη στα 10ν.μ. το έτος 1913 αντί του έτους 1920, όπως εσφαλμένα έγραψα.

Παρατίθεται παρακάτω ο σχετικός νόμος.

Νόμος (ΔΡΜΑ΄)4141/1913
(ΦΕΚ Α΄68, της 26 Μαρτίου / 11 Απριλίου 1913)
“… ελληνική θάλασσα εννοείται η από της ακτής μέχρις αποστάσεως δέκα (10) ναυτικών μιλλίων περιλαμβανομένη θαλασσία ζώνη.”
“…ιδρύεται αιγιαλίτις ζώνη 10 ν.μ.,εφόσον η μέτρησης της απόστασεως των 10 ν.μ.,
διενεργείται από της ακτής. 
Και το όρον Αιγιαλίτις Ζώνη των 10 ν.μ. αντικαθιστά σαφώς και επακριβώς ο όρος «ελληνική θάλασσα».”


Η Ελληνική υφαλοκρηπίδα ή αιγιαλίτιδα ζώνη, έχει ψηφισθεί με tο Ελληνικό ΠΔ 618/31 και είναι καθορισμένη έκτοτε στα 10ν.μ. και όχι στα 6ν.μ., όπως εσφαλμένα δηλώνει στα ΜΜΕ ο πρωθυπουργός κ.  Κ.Μητσοτάκης,λόγω “άγνοιας”.

Προεδρικό Διάταγμα
Π.Δ 618/31
(ΕτΚ), αριθμός φύλλου 328 /
«Τεύχος Πρώτον» / 18 Σεπτεμβρίου 1931
Περί: “Πλάτους Χωρικών Υδάτων, Αεροπορίας και Αστυνομίας αυτών.»
“…..Βάσει του Νόμου 5017/31, και Νόμου 2569/1921 ορίζεται το εύρος των χωρικών υδάτων της Επικράτειας εις τα 10 ναυτικά μίλια….”
Σημ: Το Προεδρικό Διάταγμα κοινοποιήθηκε και πρωτοκολλήθηκε
στην κοινωνία των Εθνών (ΟΗΕ).

Το εν λόγω ΠΔ έχει ανακοινωθεί και επίσημα στον ΟΗΕ και δεν υφίσταται το παράδοξο που αναφέρουν ”κάποιοι”, ότι έχουμε 6 ν.μ. θαλάσσια ύδατα και 10 ν.μ. εναέριο χώρο, αφού είναι κοινά τα όρια στα 10ν.μ., άρα τόσα χρόνια κάποιοι απέκρυπταν την αλήθεια, για να μην “δυσαρεστήσουν” την Τουρκία.

Ο ενδοτισμός, η δουλοπρέπεια και ο εξευτελισμός της πολιτικής ελίτ και του ιδρύματος ΕΛΙΑΜΕΠ που συμβουλεύει τον πρωθυπουργό απέναντι στην Τουρκία, αγγίζει πλέον τα όρια της προδοσίας, να δώσουμε ότι ζητήσει η Τουρκία, ήτοι σε νεοελληνική μετάφραση  “Σφάξε με αγά μου να αγιάσω”,βέβαια μετά από ένα θερμό επεισόδια και διαπραγματεύσεις στη Χάγη, για να τηρηθεί η “δήθεν” νομιμότητα, προκειμένου να μην ξεσηκωθεί ο λαός, όπως έγινε στην Αρμενία, ενώ διευκρινίζω ότι η τελευταία παροιμιώδης φράση λέγεται ειρωνικά γι' αυτούς που δεν έχουν το συναίσθημα της ανεξαρτησίας, της αξιοπρέπειας, για τους ηττοπαθείς.

Και ας μην ξεχνάμε ποιες είναι θέσεις της άτυπης ΥΠΕΞ  Ντόρα Μπακογιάννη για τα Ελληνοτουρκικά καθώς επίσης για τις εφεξής σχέσεις ΗΠΑ-Τουρκίας και της στάσης του Ρ.Τ.Ερντογάν, την στιγμή που είναι πλέον δεδομένο, ότι  “Μετά το Αρτσάχ σειρά έχει η Κύπρος”, όπως προειδοποιεί η Ελ.Θεοχάρους, διότι ούτε η ΕΕ αλλά ούτε και οι ΗΠΑ,  “Κανείς δεν θα βγάλει άχνα”.

Ο Ερντογάν προκαλεί την Ελλάδα με νέες NAVTEX,  θέλει εθνικιστική συναίνεση κατά της Ελλάδος και διεξάγει μεγάλη άσκηση για κατάληψη ελληνικών νησιών με συμμετοχή Τούρκων πεζοναυτών σε αμφίβιες επιχειρήσεις, ενώ έκθεση δυτικών μυστικών υπηρεσιών αναφέρει το
αυταπόδεικτο, ήτοι ότι ''Ο Ερντογάν κρύβεται πίσω από τις τρομοκρατικές επίθέσεις στην Ευρώπη'', παρ΄ότι το καθεστώς Ερντογάν είναι ένα βήμα πριν από την κατάρρευση με την τουρκική οικονομία να οδεύει από το κακό στο χειρότερο.

Ρωσικά ΜΜΕ έδωσαν στην δημοσιότητα σχέδιο της Τουρκίας με την επωνυμία "Κωδικός ASRIKA" για ένωση 62 μουσουλμανικών χωρών.
Μέχρι και η Ινδία τάσσεται ανοικτά πλέον κατά της Τουρκίας και θεωρεί σημαντική την Ελλάδα στον αγώνα κατά των σχεδίων του Ερντογάν.

ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ ΣΥΝΘΗΚΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΣΤΗ ΧΑΓΗ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΠΩΔΥΝΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΩΣ.

Επομένως αυτό που πρέπει να γίνει άμεσα, είναι η εισήγηση και λήψη δέσμης στρατιωτικών μέτρων ταχείας ανάσχεσης της τουρκικής επιθετικότητας,  και εν προκειμένου  να αντιμετωπίσουμε  τα  UAV και τα αντιαεροπορικά συστήματα  S-400, αλλιώς θα υποστούμε στρατηγική ήττα, όπως η Αρμενία στο Ναγκόρνο Καραμπάχ.
Ευτυχώς για εμάς, το Ισραήλ έχει συνειδητοποιήσει τι έρχεται, σύμφωνα με τον Ισραηλινό δημοσιογράφο και ειδικό  Mark Langfan, ότι η Τουρκία είναι κατά Ελλάδας – Ισραήλ -  Κύπρου και θέλει να ελέγξει 487 εκατομμύρια μουσουλμάνους για να επιτεθεί σε Ελλάδα και Νότια Ευρώπη και δικαιολογημένα υπάρχει μεγάλη οργή στο Ισραήλ κατά του Ερντογάν:

''Πρέπει να σε συντρίψουμε''', “ η Τουρκία πρέπει να νικηθεί στρατιωτικά!”.

Το Ισραήλ προειδοποιεί ακόμη και με πόλεμο κατά του Ιράν αν ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ Biden επαναφέρει τις ΗΠΑ στη συμφωνία του 2015, διότι θεωρεί ότι απειλείται η εθνική ασφάλεια του Ισραήλ.
Βρισκόμαστε ουσιαστικά στη μέση ενός τρίτου παγκόσμιου πολέμου με την Κίνα και οι περισσότεροι άνθρωποι δεν το έχουν αντιληφθεί ακόμα, ενώ ενορχηστρώνεται και έρχεται “ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ” στην Αμερική, μετά την ήττα του Biden. Προετοιμαστείτε για κάθε χειρότερο σενάριο που έχετε φανταστεί ποτέ, δεδομένου ότι Δικηγόροι του "The Order Project", ενθαρρύνουν την Εθνική Φρουρά να παραιτηθεί μετά τις εκλογές στις ΗΠΑ
και να αφήσει τους αριστερούς να καταστρέψουν τις αμερικανικές πόλεις.

Τα συστημικά  ΜΜΕ των ΗΠΑ ανακοίνωσαν νικητή των εκλογών τον Biden παρά τις ενδείξεις για εκτεταμένη νοθεία.
Φοβούμενος για επεισόδια στις πόλεις των ΗΠΑ ο πρόεδρος Tramp απολύει τον υπουργό Άμυνας Mark Esper, υποδεικνύοντας πιθανό σχέδιο στρατιωτικής συμμετοχής σε μια δήλωση εξέγερσης.

O Tramp ανακοίνωσε τον νέο υπουργό Άμυνας των ΗΠΑ:

“Είμαι χαρούμενος να ανακοινώσω πως ο Κρίστοφερ Κ. Μίλερ, ο διευθυντής του Εθνικού Αντιτρομοκρατικού Κέντρου (επιβεβαιώθηκε παμψηφεί από την Γερουσία), θα είναι ο νέος υπουργός Άμυνας, με άμεση ισχύ”.
Ο λαός των ΗΠΑ συμπαρίσταται στον πρόεδρο Tramp και στέλνει το εξής “Μήνυμα προς τον Tramp: Είμαστε έτοιμοι να διακινδυνεύσουμε τη ζωή μας για να προστατεύσουμε εσάς και αυτήν τη συνταγματική δημοκρατία…. απλώς πείτε τη λέξη”
“Ως συνήθως, οι εκλογείς έκαναν λάθος και οι εκλογές ήταν νοθευμένες.”
“Όλη η δικαιοσύνη εγκαταλείφθηκε με φρενίτιδα για να καταστρέψει τον Tramp και όλα όσα εκπροσωπεί. Αυτός ο πολιτικός πόλεμος εκτείνεται και προς τα πίσω, όταν τα εγκλήματα και οι συγκαλύψεις είναι τόσο οδυνηρά προφανείς.”

Ο Tramp επιμένει για νοθεία στις εκλογές και αμφισβητεί ευθέως  τα αποτελέσματα στις πολιτείες που κέρδισε ο Biden, ''Πάνε να κλέψουν τις εκλογές, έχει γίνει νοθεία'', ενώ το αίτημα του να σταματήσει η καταμέτρηση των ψήφων στο Μίσιγκαν απορρίπτεται αρχικά, αλλά στη
συνέχεια με απόφαση-"βόμβα" σταματά η καταμέτρηση των ψήφων στην Πενσυλβάνια. “Έχει γίνει παρέμβαση σε μεγάλο μέρος της ψηφοφορίας.

Μείνετε συντονισμένοι”, αναφέρει ο Tramp στο Τwitter.
Ο Tramp συνεχίζει ακάθεκτος την  αντεπίθεση στον Biden και δηλώνει "Μη βιάζεστε" ποιος θα είναι ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, “Ανακαλύπτουμε πολλές κάλπικες ψήφους σε Τζώρτζια, Πενσυλβάνια & Ουισκόνσιν - Θα νικήσουμε”, “η Νεβάδα αποδεικνύεται καταβόθρα πλαστών ψήφων - Θα ανακοινωθούν σοκαριστικά πράγματα”, “έγιναν άσχημα πράγματα - Είμαι νικητής γιατί έχω νόμιμες ψήφους”.

Μία ακόμα εκλογική απάτη αποδεικνύεται, από “δυσλειτουργία” του του εκλογικού λογισμικού στο Ουισκόνσιν, το οποίο αντάλλαξε τις ψήφους  Tramp  με τον Biden, δίνοντας στον Biden μια αυθόρμητη “νίκη”.
Τα εκλογικά δεδομένα αναλύθηκαν και καταρτίστηκε ένας λεπτομερής κατάλογος με περισσότερες από 500.000 ψήφους που πήγαν από τον Tramp στο Biden, λόγω κλοπής του λογισμικού ψηφοφορίας. Η σοβαρή απάτη επικεντρώθηκε στις κρίσιμες εκλογικές πολιτείες των ΗΠΑ, οι οποίες θα έκριναν το εκλογικό αποτέλεσμα.

Έρχονται μεγάλες αποκαλύψεις στις ΗΠΑ,  όταν κατά τον έλεγχο των εκλογικών αρχείων αποκαλύφθηκε μεγάλη απάτη επαναλαμβανόμενης εγκληματικής κλοπής ψήφων, με τα ψηφοδέλτια κατεστραμμένα.

ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΗΠΑ  ΘΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,
ΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ.
(https://www.youtube.com/ watch?v=2iT9SorOsb8&feature= youtu.be)
Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του ΥΠΕΞ ΗΠΑ Pompeo ο οποίος δήλωσε στο
YouTube, ότι "Θα υπάρξει ομαλή μετάβαση σε μια δεύτερη κυβέρνηση Tramp"
(https://www.youtube.com/watch?v= 2iT9SorOsb8&feature=youtu.be).
Η πρώτη κυρία του Λευκού Οίκου Melanie Tramp, στηρίζει τον πρόεδρο των
ΗΠΑ και καταρρίπτει τα fake news του CNN και των συστημικών ΜΜΕ:
“Μετρήστε μόνο τις νόμιμες ψήφους”.


Αποκαλυπτική η δημόσια ομολογία από το “χαμένο” μυαλό του Biden, ο οποίος όπως λένε πάσχει από προχωρημένο altsheimer:  “Κάναμε την μεγαλύτερη νοθεία στην ιστορία” και “Παραδέχθηκε ότι οργάνωσε την πιο εκτεταμένη εκλογική νοθεία με μία πρωτοφανή επιχείρηση αλλοίωσης της εκλογικής βούλησης των πολιτών σε ολόκληρη την ιστορία των ΗΠΑ!»
“Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΕΧΕΙ ΑΡΧΗΣΕΙ”
Το “Real Clear Politics” αντιστρέφει την “νίκη” της Πενσυλβανίας του Biden, με τον Αμερικανό Γενικό Εισαγγελέα των ΗΠΑ William Barr να έχει διατάξει ομοσπονδιακή έρευνα  για νοθεία και απάτη στις εκλογές των ΗΠΑ, πράγμα που είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα οδηγήσει την υπόθεση στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ, το οποίο θα πρέπει να λάβει θέση.
Το Realclearpolitics εδώ και λίγες ώρες έχει βγάλει την Πενσυλβάνια από τις Πολιτείες που θεωρούνταν πως έχουν κερδηθεί από τον υποψήφιο των Δημοκρατικών Τζο Μπάιντεν.
Έτσι τον επαναφέρει στους 259 εκλέκτορες και συνεπώς δεν τον θεωρεί προς ώρας ως τον εκλεγμένο επόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ.

Έχει διαταχθεί έρευνα για νοθεία από τον Αμερικανό Γενικό Εισαγγελέα William Barr αλλά αυτό από μόνο του δεν θα αρκούσε για μια τέτοια «παράτολμη» ενέργεια.
Ίσως η ιστοσελίδα να διαθέτει πληροφορίες πως εν τέλει υπάρχουν στέρεες αποδείξεις για το τι συνέβη σε αυτή την Πολιτεία και πιθανότατα και σε άλλες Πολιτείες.
Ο ηγέτης της ρεπουμπλικανικής πλειοψηφίας της αμερικανικής Γερουσίας, ο Μιτς ΜακΚόνελ δήλωσε ότι ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έχει απόλυτο δικαίωμα να διερευνήσει τυχόν "παρατυπίες" στις προεδρικές εκλογές της περασμένης εβδομάδας.

Η δήλωση αυτή έρχεται λίγο μετά τη συνάντηση του με τον Γενικό Εισαγγελέα Γουίλιαμ Μπαρ ο  οποίος έδωσε το «πράσινο φως» για ομοσπονδιακή έρευνα για τις εκλογές που είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα οδηγήσει την υπόθεση στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ.
Είναι η πρώτη φορά που οι Ρεπουμπλικάνοι δείχνουν συσπειρωμένοι γύρω από τον πρόεδρο Τραμπ γιατί φοβούνται πως θα χάσουν και την πλειοψηφία που διέθεταν στην Γερουσία.
Στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ, για πρώτη φορά εδώ και χρόνια, υπάρχει  μια σαφής πλέον πρωτοκαθεδρία των δικαστών με συντηρητική προσέγγιση, οι οποίοι θα κληθούν να ελέγξουν τους συναδέλφους τους από Πολιτείες όπως η Πενσυλβάνια, που ανέχθηκαν τις μεθοδεύσεις συγκεκριμένων κύκλων του δημοκρατικού κόμματος ως προς  τον τρόπο  με τον οποίο διεξήχθησαν οι εκλογές.

Κατανοήστε ότι η κλοπή των εκλογών πραγματοποιήθηκε σε πραγματικό χρόνο στις 3 Νοεμβρίου, χρησιμοποιώντας το λογισμικό Dominion, που δημιουργήθηκε από μια εταιρεία που ανήκει εν μέρει στην Nancy Pelosi.
Κατά τη διάρκεια των εκλογών, τα δεδομένα σε πραγματικό χρόνο απομακρύνθηκαν υπεράκτια, όπου διεξήχθησαν υπολογισμοί για την παραγωγή λιστών δράσης για την κλοπή των ψήφων σε κούνιες πολιτείες όπως το Ουισκόνσιν και το Μίσιγκαν, και στη συνέχεια χρησιμοποιήθηκαν οι Hammer and Scorecard (που δημιουργήθηκαν από τη CIA) για την αλλαγή των ψήφων σε πραγματικό χρόνο, στις μηχανές ψηφοφορίας.
Όταν διορθώθηκε το λογισμικό εκλογικής καταχώρησης ψήφων, έγινε το αυτονόητα, η πολιτεία του Μίσιγκαν πέρασε ξανά στον Ν.Τραμπ! “Η ψηφοφορία των νέων καταρρέει, οι Ρεπουμπλικανοί καταργούν την πρόωρη ψηφοφορία σε συγκλονιστικούς αριθμούς που εκρήγνυνται στα κεφάλια των δημοσκόπων.”

Θα ξεφύγουν πραγματικά από αυτό;

Το FBI διεξάγει αυτή την στιγμή εγκληματική έρευνα για ξέπλυμα χρήματος της οικογένειας Biden, μέσω νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες της οικογένειας Biden, απάτη, δωροδοκία, διαφθορά και εκβιασμούς κατά την τελευταία εβδομάδα, καθώς έχουν προκύψει καταδικαστικά στοιχεία, που περιγράφουν λεπτομερώς τους οικονομικούς
δεσμούς της οικογένειας με την κομμουνιστική Κίνα, τη Ρωσία και άλλα έθνη, ενώ συνεχίζεται ο αποκλεισμός των μέσων ενημέρωσης.
Κατηγορείται για “ξέπλυμα χρήματος” ο αδερφός του Biden, ότι έστειλε σε τράπεζα «οδηγίες καλωδίωσης» στον «αρχηγό κατασκοπείας της Κίνας».

  “O «φορητός υπολογιστή από την κόλαση» του Hunter Biden είναι το δώρο που συνεχίζει να δίνει στοιχεία, με την τελευταία αποκάλυψη να είναι ένα email που περιέχει οδηγίες τραπεζικής καλωδίωσης που στάλθηκαν από τον αδελφό του Joe Biden Jim στον Πάτρικ Χο, τον περίφημο «αρχηγό κατασκοπείας της Κίνας». "
Η Τουρκία εκμεταλλευόμενη το κενό εξουσίας στις ΗΠΑ, λόγω προεδρικών
εκλογών, επεμβαίνει στρατιωτικά στο Ναγκόρνο Καραμπάχ υπέρ των Αζέρων.
Οι μάχες στην Σούσα συνεχίζονται και οι Αρμένιοι δηλώνουν, ότι θα
πολεμήσουν μέχρι το τέλος, ενώ μετά από Τουρκοαζερική προέλαση στο
Αρτσάχ, έπεσε η πόλη και εισέρχονται οι Τουρκοαζέροι  στο Στεπανακέρτ
και στο τέλος προδόθηκαν από την κυβέρνησή τους και από την Ρωσία,
δεχόμενη την οδυνηρή συμφωνία συνθηκολόγησης, ενώ ο λαός στο Ερεβάν
είναι οργισμένος και λίντσαρε τον πρόεδρο της Βουλής με το σύνθημα “Δεν
παραδίνουμε τη γη μας”.
Η απάντηση του ΥΠΑΜ της Αρμενίας στους Αζέρους, είναι ξεκάθαρη: “Όποιος
διεισδύει και βάζει σημαίες θα εξολοθρεύεται”.
Δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί ή διαψευσθεί πληροφορίες σχετικά με
στρατιωτικό πραξικόπημα στο Ερεβάν και χτύπημα του Μπακού από την
Αρμενία με πυραύλους Iskander.
Μεγάλη νίκη της Τουρκίας στον Καύκασο. Η Tουρκία έβαλε “πόδι” στον
Καύκασο. Θα “ξυπνήσουν” επιτέλους από τον λήθαργο στην Ελλάδα; Διότι
μετά έρχεται η σειρά της Κύπρου!
Η Μόσχα δεν πρόδωσε μόνον την Αρμενία, αλλά νομιμοποιεί και την εισβολή
των Τουρκοαζέρων, δίδοντας τον έλεγχο της πόλης Σούσα στο Μπακού και
αναπτύσσοντας παρόλες τις διαψεύσεις, από κοινού με την Τουρκία,
ειρηνευτικές δυνάμεις στο Ναγκόρνο Καραμπάχ.
Έρχεται η ώρα των αποφάσεων για την Ρωσία!
Η Άγκυρα σχεδιάζει ''τουρκόφωνο ΝΑΤΟ'' και Τούρκοι κομάντος εισέρχονται
στο Καραμπάχ  μέσω Καζακστάν με την αιτιολογία κοινών ασκήσεων, βάζοντας
“φωτιά” στην Μόσχα, η οποία αυτοπυροβολήθηκε προδίδοντας την Αρμενία.
Είναι ώρα αποφάσεων για την Ρωσία η οποία αργά ή γρήγορα θα βρει την
Τουρκία μπροστά της στην Κριμαία, την οποία θεωρεί ο Ερντογάν Τουρκική.
Γαλλική εταιρεία, αντιδρώντας στην στρατιωτική εμπλοκή της Τουρκίας στο
Ναγκόρνο Καραμπάχ, κάνει εμπάργκο στα drones της Άγκυρας, τα οποία
ευθύνονται για την συντριπτική  νίκη των Τουρκοαζέρων, ενώ προ των
ευθυνών του θέτει ο Πασινιάν το Ισραήλ - Μεγάλες απώλειες για τους
Αζέρους στο Αρτσάχ.
Επιτέλους ενισχύεται η Πολεμική Αεροπορία με έξυπνες επιλογές βλημάτων,
όπως οι βόμβες HAMMER, οι οποίες δίνουν πλεονέκτημα με τα Rafale, τα
οποία έρχονται πλήρως εξοπλισμένα, εντυπωσιάζοντας τους Έλληνες
πιλότους.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΠΑΖΗΣ

ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

https://www.pentapostagma.gr/ethnika-themata/ellinotoyrkika/6973054_ena-bima-prin-tin-katarreysi-kathestos-erntogan-ekriktiko
Ελληνοτουρκικά 08.11.2020 - 21:49
Ένα βήμα πριν την κατάρρευση το καθεστώς Ερντογάν - "Εκρηκτικό" το κλίμα
στο εσωτερικό της Τουρκίας
Η τουρκική οικονομία οδεύει από το κακό στο χειρότερο


https://www.pentapostagma.gr/ethnika-themata/ellinotoyrkika/6972120_sok-apo-dytiko-mme-erhetai-sygkroysi-mikris-klimakas-sto
Ελληνοτουρκικά 03.11.2020 - 23:44
Σοκ από δυτικό ΜΜΕ: ''Έρχεται σύγκρουση μικρής κλίμακας στο Αιγαίο &
μετά διαπραγματεύσεις!''

https://www.pentapostagma.gr/ethnika-themata/ellinotoyrkika/6973194_o-erntogan-thelei-ethnikistiki-synainesi-kata-tis-ellados
Ελληνοτουρκικά 09.11.2020 - 23:45
Ο Ερντογάν θέλει εθνικιστική συναίνεση κατά της Ελλάδος-”Ανίσχυρο” το
τουρκικό ΠΝ δηλώνουν οι Ιταλοί

https://www.pronews.gr/kosmos/diethnis-politiki/932555_meta-artsah-seira-ehei-i-kypros-proeidopoiei-i-el-theoharoys
09/11/2020
 - 08:30  |  Τελευταία ενημέρωση: 09/11/2020 - 20:12
ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«Μετά το Αρτσάχ σειρά έχει η Κύπρος» προειδοποιεί η Ελ. Θεοχάρους:
«Κανείς δεν θα βγάλει άχνα»


https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/nd/932578_mpakogianni-ston-kosmo-tis-tha-allaxei-stasi-o-erntogan-synehizoyn-tin

09/11/2020 - 09:39  |  Τελευταία ενημέρωση: 09/11/2020 - 12:32
PROVOCATEUR
Για να θυμόμαστε: Αυτές είναι οι θέσεις της Ν.Μπακογιάννη για τις εφεξής
σχέσεις ΗΠΑ-Τουρκίας & της στάσης Ρ.Τ.Ερντογάν


https://www.pentapostagma.gr/ethnika-themata/ellinotoyrkika/6973445_i-toyrkia-zita-ton-afoplismo-ton-nision
Ελληνοτουρκικά 10.11.2020 - 20:15
Ενημερώθηκε στις: 10.11.2020 - 21:48
Η Τουρκία ζητά τον αφοπλισμό των νησιών

https://www.pentapostagma.gr/ethnika-themata/kypriako/6973124_i-kypros-dihotomeitai-oristikos-ersin-tatar-me-exelexan-me-entoli
Κυπριακό 09.11.2020 - 09:54
Ενημερώθηκε στις: 09.11.2020 - 11:38
Η Κύπρος διχοτομείται οριστικώς! - Ερσίν Τατάρ: ''Με εξέλεξαν με εντολή
για δύο κράτη''
Οι αποφάσεις του Σουλτάνου για την Κύπρο

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/elliniki-lysi/932942_tha-thysiasthei-i-ellada-gia-na-kratithei-i-toyrkia-stin-dysi

10/11/2020 - 10:32  |  Τελευταία ενημέρωση: 10/11/2020 - 16:20
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ
Θα θυσιαστεί η Ελλάδα για να κρατηθεί η Τουρκία στην Δύση;

https://www.pentapostagma.gr/ethnika-themata/ellinotoyrkika/6972911_anamenomeni-i-epithymia-ton-ipa-entaxis-tis-toyrkias-ston
Ελληνοτουρκικά 07.11.2020 - 22:15
Αναμενόμενη η επιθυμία των ΗΠΑ ένταξης της Τουρκίας στον East Med - Με
Task Force πρέπει να απαντήσει η Αθήνα

https://www.pentapostagma.gr/politiki/kybernisi/6972995_h-kybernisi-mitsotaki-perimenei-boitheia-apo-ton-mpainten-adeiazei-tramp
Κυβέρνηση 08.11.2020 - 13:42
Ενημερώθηκε στις: 08.11.2020 - 13:46
H Κυβέρνηση Μητσοτάκη περιμένει βοήθεια από τον Μπάιντεν & ''αδειάζει''
Τραμπ!

https://www.pentapostagma.gr/ethnika-themata/ellinotoyrkika/6973387_gnorizoyn-kati-oi-galloi-stoliskos-gallikon-ploion-me
Ελληνοτουρκικά 10.11.2020 - 17:28
Ενημερώθηκε στις: 10.11.2020 - 17:34
Γνωρίζουν κάτι οι Γάλλοι; Στολίσκος γαλλικών πλοίων με επιθετικές
διαθέσεις στην Α. Μεσόγειο

https://www.pentapostagma.gr/kosmos/enoples-syrraxeis/6972879_india-kata-toyrkias-poso-simantiki-einai-gia-delhi-i-ellada-ston
Ένοπλες Συρράξεις 08.11.2020 - 23:35
Ινδία κατά Τουρκίας: Πόσο σημαντική είναι για το Δελχί η Ελλάδα στον
αγώνα κατά των σχεδίων Ερντογάν

https://www.pentapostagma.gr/ethnika-themata/ellinotoyrkika/6973192_toyrkiki-epithetikotita-ta-bimata-poy-prepei-na-kanei-i
Ελληνοτουρκικά 09.11.2020 - 23:07
Ενημερώθηκε στις: 09.11.2020 - 23:08
Τουρκική επιθετικότητα: Τα βήματα που πρέπει να κάνει η Αθήνα - Πώς θα
αντιμετωπίσουμε UAV & S-400
Εισήγηση δέσμης στρατιωτικών μέτρων ανάσχεσης της Τουρκίας

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/enoples-sygkroyseis/932749_armenia-oi-mahes-synehizontai-sti-soysa-tha-polemisoyme
09/11/2020
 - 17:43
ΕΝΟΠΛΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ
Αρμενία: «Οι μάχες συνεχίζονται στη Σούσα - Θα πολεμήσουμε μέχρι τέλους»

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/932362_toyrkoazeriki-proelasi-sto-artsah-epese-i-poli-soysa
08/11/2020
 - 14:08  |  Τελευταία ενημέρωση: 09/11/2020 - 14:35
ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Τουρκοαζερική προέλαση στο Αρτσάχ: «Έπεσε» η πόλη Σούσα - Εισέρχονται
στο Στεπανακέρτ

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/enoples-sygkroyseis/932864_ektakto-armenia-ftasame-se-symfonia-me-azermpaitzan-rosia
09/11/2020
 - 23:57  |  Τελευταία ενημέρωση: 10/11/2020 - 15:28
ΕΝΟΠΛΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ
Παραδόθηκαν οι Αρμένιοι - «Δεχθήκαμε την οδυνηρή συμφωνία» - Οργή λαού
στο Ερεβάν
Μεγάλη νίκη της Τουρκίας στον Καύκασο - Θα «ξυπνήσουν» στην Ελλάδα;

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/enoples-sygkroyseis/932868_ektakto-i-armenia-htypise-me-pyrayloys-iskander-mpakoy
10/11/2020
 - 01:25  |  Τελευταία ενημέρωση: 10/11/2020 - 11:38
ΕΝΟΠΛΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ
Η Αρμενία χτύπησε με πυραύλους Iskander το Μπακού - Πληροφορίες για
πραξικόπημα στο Ερεβάν (βίντεο)

https://www.pentapostagma.gr/ethnika-themata/oplika-systimata/6973170_polemiki-aeroporia-rafale-kai-bombes-hammer-dinoyn
Οπλικά συστήματα 09.11.2020 - 13:04
Ενημερώθηκε στις: 09.11.2020 - 13:06
Πολεμική Αεροπορία: Rafale και βόμβες HAMMER δίνουν πλεονέκτημα

https://www.pentapostagma.gr/ethnika-themata/polemiki-aeroporia/6966885_pliros-exoplismena-erhontai-ta-rafale-entyposiasmenoi-oi
Πολεμική αεροπορία 04.10.2020 - 15:26
Πλήρως εξοπλισμένα έρχονται τα Rafale: Εντυπωσιασμένοι οι Έλληνες
ιπτάμενοι

https://www.pentapostagma.gr/kosmos/enoples-syrraxeis/6973286_exorgismenoi-armenioi-lintsaran-ton-proedro-tis-boylis-den
Ένοπλες Συρράξεις 10.11.2020 - 06:29
Ενημερώθηκε στις: 10.11.2020 - 07:48
Εξοργισμένοι Αρμένιοι λίντσαραν τον πρόεδρο της Βουλής: «Δεν παραδίνουμε
τη γη μας» (βίντεο)

https://www.pentapostagma.gr/kosmos/enoples-syrraxeis/6973225_ora-apofaseon-gia-tin-rosia-i-agkyra-shediazei-toyrkofono-nato
Ένοπλες Συρράξεις 10.11.2020 - 23:13
Ενημερώθηκε στις: 10.11.2020 - 23:14
Ώρα αποφάσεων για την Ρωσία: Η Άγκυρα σχεδιάζει το ''τουρκόφωνο ΝΑΤΟ''

https://www.pentapostagma.gr/kosmos/enoples-syrraxeis/6973358_toyrkoi-komantos-sto-karampah-meso-kazakstan-bazoyn-fotia-stin
Ένοπλες Συρράξεις 10.11.2020 - 23:19
Tούρκοι κομάντος στο Καραμπάχ μέσω Καζακστάν βάζουν “φωτιά” στην Μόσχα

https://www.pentapostagma.gr/kosmos/enoples-syrraxeis/6973402_nomimopoiei-tin-eisboli-i-mosha-sto-mpakoy-o-eleghos-tis-polis
Ένοπλες Συρράξεις 10.11.2020 - 15:50
Ενημερώθηκε στις: 10.11.2020 - 16:00
Νομιμοποιεί την εισβολή η Μόσχα: Στο Μπακού ο ελέγχος της πόλης Σούσα

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/932875_mosha-kai-agkyra-anaptyssoyn-eirineytikes-dynameis-sto
10/11/2020
 - 06:30  |  Τελευταία ενημέρωση: 10/11/2020 - 16:28
ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Mόσχα και Άγκυρα αναπτύσσουν ειρηνευτικές δυνάμεις στο Ναγκόρνο
Καραμπάχ: Η Tουρκία έβαλε «πόδι» στον Καύκασο

https://www.pronews.gr/kosmos/diethnis-politiki/932973_realclearpolitics-afairese-tin-politeia-tis-pensylvania-apo-ton
10/11/2020
 - 12:12  |  Τελευταία ενημέρωση: 10/11/2020 - 15:00
PROVOCATEUR
Το Realclearpolitics «αφαίρεσε» την Πολιτεία της Πενσυλβάνια από τον
Τ.Μπάιντεν & τον «επέστρεψε» στους 259 εκλέκτορες!

https://www.naturalnews.com/2020-10-29-fbi-running-active-criminal-investigation-into-money-laundering-biden-family.html#
BREAKING: FBI running active criminal investigation into money
laundering operations of the Biden family … total media blackout
continues
Thursday, October 29, 2020 by: Mike Adams

https://www.naturalnews.com/2020-10-28-money-laundering-joe-biden-brother-wiring-instructions-spy-chief-china.html
Money laundering: Joe Biden’s brother sent bank “wiring instructions” to
“spy chief of China”
Wednesday, October 28, 2020 by: Ethan Huff

https://www.naturalnews.com/2020-10-29-total-war-is-coming-to-america-after-biden-is-defeated.html
TOTAL WAR is coming to America after Biden is DEFEATED on Nov. 3rd;
prepare for every worst case scenario you’ve ever imagined
Thursday, October 29, 2020 by: Mike Adams
Tags: anarchy, chaos, civil war, Collapse, Joe Biden, President Trump,
riots, survival, terrorism, total war, violence

https://www.naturalnews.com/2020-10-29-youth-vote-collapsing-republicans-storming-early-voting.html
Youth vote collapsing, Republicans STORMING early voting in shocking
numbers that have pollsters’ heads exploding
Thursday, October 29, 2020 by: JD Heyes

https://www.naturalnews.com/2020-10-28-lawyers-with-the-orders-project-instructing-us-military-stand-down-election.html
Lawyers with “The Orders Project” encouraging National Guard to stand
down following election and let leftists destroy American cities
Wednesday, October 28, 2020 by: JD Heyes

https://www.naturalnews.com/2020-10-28-will-they-really-get-away-with-it.html
Will they really get away with it?
Wednesday, October 28, 2020 by: News Editors

https://www.naturalnews.com/2020-11-09-message-to-trump-we-are-willing-to-put-our-lives-on-the-line.html
Message to Trump: We are willing to put our lives on the line to protect
YOU and this constitutional republic… just say the word
Monday, November 09, 2020 by: Mike Adams

https://www.naturalnews.com/2020-11-05-as-usual-pollsters-wrong-election-rigged.html
As usual, the pollsters were wrong and the election was rigged
Thursday, November 05, 2020 by: Ethan Huff

https://www.naturalnews.com/2020-11-09-trump-fires-deep-state-defense-secretary-mark-esper.html
HUGE: Trump fires deep state Defense Secretary Mark Esper, indicating a
likely plan for military involvement in a declaration of insurrection
Monday, November 09, 2020 by: Mike Adams

https://www.pentapostagma.gr/kosmos/ipa/6972593_tramp-pane-na-klepsoyn-tis-ekloges-ehei-ginei-notheia-binteo
ΗΠΑ 06.11.2020 - 06:15
Ενημερώθηκε στις: 06.11.2020 - 07:41
Τραμπ: ''Πάνε να κλέψουν τις εκλογές, έχει γίνει νοθεία'' (βίντεο)

https://www.pentapostagma.gr/kosmos/ipa/6972563_ekloges-ipa-aporriptetai-aitima-tramp-na-stamatisei-i-katametrisi-ton-psifon-sto
ΗΠΑ 05.11.2020 - 21:06
Ενημερώθηκε στις: 05.11.2020 - 21:25
Εκλογές ΗΠΑ: Απορρίπτεται το αίτημα Τραμπ να σταματήσει η καταμέτρηση
των ψήφων στο Μίσιγκαν

https://www.pentapostagma.gr/kosmos/ipa/6972553_ekloges-ipa-apofasi-bomba-stin-pensylbania-stamata-i-katametrisi-psifon
ΗΠΑ 05.11.2020 - 19:45
Ενημερώθηκε στις: 05.11.2020 - 19:47
Εκλογές ΗΠΑ: Απόφαση-"βόμβα" στην Πενσυλβάνια - Σταματά η καταμέτρηση
ψήφων
Ο Τραμπ αμφισβητεί τα αποτελέσματα στις πολιτείες που κέρδισε ο Μπάιντεν

https://www.pentapostagma.gr/kosmos/ipa/6973284_ekloges-ipa-o-tramp-epimenei-gia-notheia-sta-apotelesmata
ΗΠΑ 10.11.2020 - 00:00
Εκλογές ΗΠΑ: Ο Τραμπ επιμένει για νοθεία στα αποτελέσματα
Έχει γίνει παρέμβαση σε μεγάλο μέρος της ψηφοφορίας. Μείνετε
συντονισμένοι, αναφέρει στο Τwitter o Τραμπ

https://www.pentapostagma.gr/kosmos/ipa/6972799_ekloges-ipa-mpainten-xekathara-tha-eimaste-nikites-sto-telos-synehizei-tin

ΗΠΑ 07.11.2020 - 07:30
Ενημερώθηκε στις: 07.11.2020 - 08:05
Εκλογές ΗΠΑ: Μπάιντεν: «Ξεκάθαρα θα είμαστε νικητές στο τέλος» -
Συνεχίζει την αντεπίθεση ο Τραμπ

https://www.pentapostagma.gr/kosmos/mesi-anatoli/6972782_israil-proeidopoiei-akomi-kai-me-polemo-kata-toy-iran-o-mpainten

Μέση Ανατολή 06.11.2020 - 23:36
Το Ισραήλ προειδοποιεί ακόμη και με πόλεμο κατά του Ιράν αν ο Μπάϊντεν
επαναφέρει τις ΗΠΑ στη συμφωνία του 2015

https://www.pentapostagma.gr/kosmos/enoples-syrraxeis/6972838_empargko-kai-apo-galliki-etaireia-sta-drones-tis-agkyras-oi
Ένοπλες Συρράξεις 07.11.2020 - 13:20
Ενημερώθηκε στις: 07.11.2020 - 13:31
Εμπάργκο και από γαλλική εταιρεία στα drones της Άγκυρας - Οι Αρμένιοι
απέκρουσαν επίθεση στο Αρτσάχ
Προ των ευθυνών του θέτει ο Πασινιάν το Ισραήλ - Μεγάλες απώλειες για
τους Αζέρους στο Αρτσάχ

https://www.pentapostagma.gr/kosmos/ipa/6972942_proti-omilia-mpainten-tha-eimai-enas-proedros-poy-tha-enosei-tis-ipa
ΗΠΑ 08.11.2020 - 07:19
Ενημερώθηκε στις: 08.11.2020 - 08:25
Πρώτη ομιλία Μπάιντεν: Θα είμαι ένας πρόεδρος που θα ενώσει τις ΗΠΑ

https://www.pentapostagma.gr/kosmos/mesi-anatoli/6972886_ekthesi-dytikon-mystikon-ypiresion-o-erntogan-krybetai-piso-apo-tis
Μέση Ανατολή 08.11.2020 - 08:04
Ενημερώθηκε στις: 08.11.2020 - 08:57
Έκθεση δυτικών μυστικών υπηρεσιών: ''Ο Ερντογάν κρύβεται πίσω από τις
τρομοκρατικές επίθέσεις στην Ευρώπη''

https://www.pentapostagma.gr/kosmos/ipa/6972799_ekloges-ipa-mpainten-xekathara-tha-eimaste-nikites-sto-telos-synehizei-tin
ΗΠΑ 07.11.2020 - 07:30
Ενημερώθηκε στις: 07.11.2020 - 08:05
Εκλογές ΗΠΑ: Μπάιντεν: «Ξεκάθαρα θα είμαστε νικητές στο τέλος» -
Συνεχίζει την αντεπίθεση ο Τραμπ

https://www.pentapostagma.gr/ethnika-themata/6972869_stratigikos-symmahos-ton-ipa-i-toyrkia-filotoyrkiki-piroyeta-mpainten-yper
Εθνικά θέματα 07.11.2020 - 16:15
Στρατηγικός σύμμαχος των ΗΠΑ η Τουρκία: Φιλοτουρκική «πιρουέτα» Μπάιντεν
υπέρ Άγκυρας

https://www.pentapostagma.gr/kosmos/ipa/6972894_ekloges-ipa-o-tzo-mpainten-neos-proedros-tramp-mi-biazeste
ΗΠΑ 07.11.2020 - 18:37
Ενημερώθηκε στις: 07.11.2020 - 23:11
Εκλογές ΗΠΑ: Ο Τζο Μπάιντεν νέος πρόεδρος - Τραμπ: "Μη βιάζεστε"

https://www.pentapostagma.gr/kosmos/enoples-syrraxeis/6973173_oi-rosoi-edosan-sti-dimosiotita-shedio-tis-toyrkias-kodikos-asrika
Ένοπλες Συρράξεις 09.11.2020 - 16:12
Οι Ρώσοι έδωσαν στη δημοσιότητα το σχέδιο της Τουρκίας: "Κωδικός ASRIKA"
για την ένωση 62 μουσουλμανικών χωρών
Τρομερό σχέδιο για ένωση 62 μουσουλμανικών χωρών στηλιτεύει το
μεγαλύτερο ΜΜΕ της Ρωσίας

https://www.pentapostagma.gr/kosmos/ipa/6973250_ipa-o-tramp-xilose-ton-mark-esper-poios-tha-analabei-ti-thesi-toy
ΗΠΑ 09.11.2020 - 20:22
Ενημερώθηκε στις: 09.11.2020 - 23:51
ΗΠΑ: Ο Τραμπ ξήλωσε τον Μάρκ Έσπερ - Ποιος θα αναλάβει τη θέση του

Τα ΜΜΕ μετέδιδαν ότι ο Τραμπ δεν σκεφτόταν να τον αντικαταστήσει άμεσα

https://www.pronews.gr/kosmos/diethnis-politiki/932846_ntramp-i-nevada-apodeiknyetai-katavothra-plaston-psifon-tha
09/11/2020
 - 22:32
ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ν.Τραμπ: «Η Νεβάδα αποδεικνύεται καταβόθρα πλαστών ψήφων - Θα
ανακοινωθούν σοκαριστικά πράγματα»

https://www.pronews.gr/kosmos/diethnis-politiki/932857_megali-antepithesi-nttramp-anakalyptoyme-polles-kalpikes-psifoys-se
09/11/2020
 - 23:21  |  Τελευταία ενημέρωση: 09/11/2020 - 23:21
ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μεγάλη αντεπίθεση Ντ.Τραμπ: «Ανακαλύπτουμε πολλές κάλπικες ψήφους σε
Τζώρτζια, Πενσυλβάνια & Ουισκόνσιν - Θα νικήσουμε»

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/enoples-sygkroyseis/932804_xekatharo-ypam-armenias-opoios-dieisdyei-kai-vazei-simaies
09/11/2020
 - 20:22  |  Τελευταία ενημέρωση: 09/11/2020 - 20:23
ΕΝΟΠΛΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ
Ξεκάθαρη απάντηση του ΥΠΑΜ της Αρμενίας στους Αζέρους: «Όποιος διεισδύει
και βάζει σημαίες θα εξολοθρεύεται»

https://www.pronews.gr/kosmos/diethnis-politiki/932135_ektakto-ta-mme-anakoinosan-nikiti-ton-eklogon-ton-tmpainten-para-tis
07/11/2020
 - 19:00  |  Τελευταία ενημέρωση: 08/11/2020 - 12:17
ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα... ΜΜΕ ανακοίνωσαν νικητή των εκλογών τον Τ.Μπάιντεν παρά τις
ενδείξεις για εκτεταμένη νοθεία

https://www.pronews.gr/kosmos/diethnis-politiki/932235_ntramp-eginan-ashima-pragmata-eimai-nikitis-giati-eho-nomimes
08/11/2020
 - 07:23  |  Τελευταία ενημέρωση: 08/11/2020 - 12:54
ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ν.Τραμπ: «Έγιναν άσχημα πράγματα - Είμαι νικητής γιατί έχω νόμιμες
ψήφους» - Εναρκτήριο λάκτισμα για δικαστικό αγώνα
Ο Τ.Μπάιντεν ανακηρύχθηκε πρόεδρος από τα ΜΜΕ: «Να θεραπεύσουμε την
Αμερική»!

https://www.pronews.gr/kosmos/diethnis-politiki/931995_apisteyto-eparhia-stin-politeia-toy-misigkan-perase-xana-ston-ntramp
07/11/2020
 - 11:04  |  Τελευταία ενημέρωση: 07/11/2020 - 22:20
ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Απίστευτο - Επαρχία στην πολιτεία του Μίσιγκαν πέρασε ξανά στον Ν.Τραμπ
όταν διορθώθηκε το λογισμικό καταχώρησης!

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kyvernisi/932086_i-elliniki-kyvernisi-vrizei-ton-nttramp-kai-tassetai-yper-toy
07/11/2020
 - 16:00  |  Τελευταία ενημέρωση: 08/11/2020 - 09:09
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Η ελληνική κυβέρνηση επιτίθεται στον Ντ.Τραμπ και τάσσεται υπέρ του
Τ.Μπάιντεν: «Να μην μιλάει ο Τραμπ για νοθεία»
Γράφει: Άρης Δημητρακόπουλος

https://www.pronews.gr/kosmos/diethnis-politiki/932654_vpoytin-pros-tmpainten-den-tha-se-sygharo-mehri-na-anakiryhtheis
09/11/2020
 - 13:10  |  Τελευταία ενημέρωση: 09/11/2020 - 13:41
ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Β.Πούτιν προς Τ.Μπάιντεν: «Δεν θα σε συγχαρώ μέχρι να ανακηρυχθείς
νόμιμα νικητής»!

https://www.pronews.gr/kosmos/diethnis-politiki/931919_tzoe-mpainten-dimioyrgisame-megalytero-organismo-notheias-stin
08/11/2020
 - 08:00  |  Τελευταία ενημέρωση: 09/11/2020 - 08:41
ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Βίντεο-ντοκουμέντο: Ομολογία από το «χαμένο» μυαλό του Τ.Μπάιντεν:
«Κάναμε την μεγαλύτερη νοθεία στην ιστορία»
Παραδέχθηκε ότι οργάνωσε την πιο εκτεταμένη εκλογική νοθεία με μία
πρωτοφανή επιχείρηση αλλοίωσης της εκλογικής βούλησης των πολιτών σε
ολόκληρη την ιστορία των ΗΠΑ!

https://www.pronews.gr/kosmos/diethnis-politiki/932800_ipa-anakoinose-neo-ypoyrgo-amynas-o-ntramp
09/11/2020
 - 20:09
ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΗΠΑ: Ανακοίνωσε νέο υπουργό Άμυνας ο Ν.Τραμπ

https://www.pronews.gr/kosmos/diethnis-politiki/932490_i-mtramp-katarriptei-ta-fake-news-cnn-systimikon-mme-metriste-mono
08/11/2020
 - 21:18  |  Τελευταία ενημέρωση: 09/11/2020 - 08:23
ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η Μελάνια Τραμπ καταρρίπτει τα fake news CNN & συστημικών ΜΜΕ: «Μετρήστε
μόνο τις νόμιμες ψήφους»

https://www.naturalnews.com/2020-11-11-election-data-analyzed-votes-switched-biden-software.html
CAUGHT! Election data analyzed, producing detailed list of over 500,000
votes SWITCHED from Trump to Biden via voting machine software theft,
with heavy fraud focused on swing states
Wednesday, November 11, 2020 by: Mike Adams

https://www.naturalnews.com/2020-11-11-glitch-wisconsin-swapped-trump-votes-biden.html
System “glitch” in Wisconsin swapped Trump votes with Biden’s, giving
Biden a spontaneous “win”
Wednesday, November 11, 2020 by: Ethan Huff

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου