27 Σεπ 2021

ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΑΡΘΡΟ. Ο Κωνσταντίνος Βαθιώτης, επικαλείται την Οδύσσεια, και απευθύνεται προς την ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΑΔΟΛΦΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ξεμπροστιάζοντας και την “δικαιοσύνη” των υποταγμένων δικαστών και εισαγγελέων: “Λύστε την ακόλουθη άσκηση, ανθρωπόμορφα τέρατα”


Κωνσταντίνος Βαθιώτης

Άκου την εντολή Θεοδωρικάκου: Του κάκου να ελπίζεις ότι θα ξαναγίνεις ελεύθερος πολίτης
Ευχαριστούμε εκ βάθους καρδίας τον κ. Θεοδωρικάκο, ο οποίος μας επέδειξε ένα πρώτης τάξεως “κόκκινο πιστοποιητικό” της υγειονομικής δικτατορίας του Αδόλφου Μητσοτάκη.
Ζητά από τον Διευθυντή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να διερευνήσει αμέσως την προέλευση και την ταυτότητα των διαχειριστών ιστοσελίδων και λογαριασμών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που προτρέπουν τους πολίτες σε πράξεις που στρέφονται ενάντια στη δημόσια υγεία, στην ασφάλεια και στο κράτος.
Ενάντια σε τι είδους κράτος;
Κυβερνώμενο από μια δημοκρατική κυβέρνηση ή, αντιθέτως, από ένα πρωτοφανές στην ιστορία της ανθρωπότητας υπερδιεφθαρμένο, ιατροφασιστικό καθεστώς που έχει διαγράψει από το λεξιλόγιό του την λέξη “ελευθερία” και την έχει αντικαταστήσει με την αγαπημένη λέξη κάθε ολοκληρωτικού καθεστώτος, δηλ. την ασφάλεια;
Ας φρεσκάρετε λίγο την μνήμη σας με τα συνθήματα του χιτλερικού καθεστώτος, μήπως και συνέλθετε: “Für Ihre Sicherheit” (“It’s for your Safety”).
Kλείνουν, όμως, τα €μβολιαστικά κέντρα και οι αριθμοί δεν σας βγαίνουν!
Η φαντασίωσή σας να τρυπήσετε ανεξαιρέτως κάθε πολίτη αυτής της ομαδικά βιασμένης χώρας, σκόνταψε στον αδυσώπητο ρεαλισμό του φόβου για την ατομική υγεία.
Λύστε την ακόλουθη άσκηση, ανθρωπόμορφα τέρατα:
Ο πολίτης Π, ο οποίος τρέμει το ενδεχόμενο παρενεργειών του €μβολίου Ε1, αναγκάζεται, λόγω της ψυχικής πίεσης που του ασκήθηκε από τα μέλη της κυβέρνησης Μ1, Μ2, Μ3 …, τους δημοσιογράφους Δ1, Δ2, Δ3 …, τους γιατρούς Γ1, Γ2, Γ3 …, τους μητροπιλήτες Μ1, Μ2, Μ3 … και τους φίλους Φ1, Φ2, Φ3 …, να απλώσει σαν πολίτης-οπλίτης το μπράτσο του στον Χ, χειριστή της σύριγγας, πειθόμενος ότι έτσι εκπληρώνει ηρωικά το καθήκον αλληλεγγύης του προς όλους τους άλλους Έλληνες, αφού έπρεπε (τάχα) να αγωνιστεί, με όποιο προσωπικό κόστος, στο πολεμικό μέτωπο κατά του αόρατου εχθρού.
Λίγες ημέρες μετά το τρύπημά του, σωριάζεται νεκρός μέσα σε σούπερ-μάρκετ, την ώρα που αγοράζει κρέας ο παντελώς αδιάφορος για το τι συμβαίνει δίπλα του καταναλωτής Κ.
Παραλλαγή: Ο νεκρός Π ήταν υγειονομικός υπάλληλος που εξαναγκάστηκε εκ του νόμου να τρυπηθεί.
Ερωτάται: Ποιος ευθύνεται για τον θάνατο του Π;
Ας δούμε τι λέει η ραψωδία Ι της Οδύσσειας;
«[…] Τότε ο Οδυσσέας με τους συντρόφους του πήραν το μυτερό κορμό ξύλο, το έβαλαν στη φωτιά να πυρώσει και το έμπηξαν με δύναμη στο μάτι του κύκλωπα, τυφλώνοντάς τον.
Εκείνος που δεν μπορούσε να δει, δεν μπορούσε να πιάσει τους μικροσκοπικούς άντρες που έτρεχαν εδώ κι εκεί και του ξέφευγαν εύκολα.
Ο Πολύφημος φώναξε τους άλλους κύκλωπες του νησιού να τον βοηθήσουν, επειδή ο ΚΑΝΕΝΑΣ τον τύφλωσε!
“Αφού κανένας δεν σε τύφλωσε, μη φωνάζεις χωρίς λόγο!”, του απάντησαν εκείνοι.
Σε μια απέλπιδα προσπάθειά του να πιάσει τους ξένους που τον τύφλωσαν, ο κύκλωπας μετακίνησε το βράχο και άφησε τα πρόβατα να βγουν έξω από το σπήλαιο.
Ο Πολύφημος ψαχούλευε τις ράχες των προβάτων για να πιάσει τους εισβολείς όμως εκείνοι είχαν κρεμαστεί από τις κοιλιές των προβάτων.
Με αυτό το τελευταίο τέχνασμα ο Οδυσσέας και οι σύντροφοί του ξέφυγαν κι έτρεξαν προς το καράβι τους.
Ανθρωπόμορφα τέρατα, μόλις κοπήκατε: Έχετε μπλέξει το Ποινικό Δίκαιο με τον Όμηρο.
Στο Ποινικό Δίκαιο δεν υπάρχει έγκλημα χωρίς εγκληματία.
Ο ΚΑΝΕΝΑΣ είναι απάντηση που σώζει ζωές σύμφωνα με την Οδύσσεια.
Όταν, όμως, χάνονται ζωές από ελαττωματικά φαρμακευτικά προϊόντα, σύμφωνα με το Ποινικό Δίκαιο χρειαζόμαστε τουλάχιστον ΕΝΑΝ και εν προκειμένω ΠΟΛΛΟΥΣ.
Έτσι, με το τέχνασμα της Οδύσσειας του Ομήρου, καταφέρατε να καταστήσετε ομήρους ένα μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού, το οποίο πήγε και τρυπήθηκε με ελαττωματική συναίνεση ένεκα πλάνης, απάτης και απειλής.
Ξαμολήστε τώρα τους υπάκουους οσφυοκάμπτες της υγειονομικής δικτατορίας, τους προδότες της πατρίδας, της δημοκρατίας και της νομικής επιστήμης, για να μας κάνουν ντα!
Δεν ξέρω αν γνωρίζετε, κύριε Θεοδωρικάκο, τις βασικές διακρίσεις του ανθρωποκτόνου δόλου.
Αν δεν τις γνωρίζετε, τότε καλόν θα ήτο να προμηθευτείτε την μονογραφία του γράφοντος «Δόλος: Θεμελίωση και αποκλεισμός του στο Ποινικό Δίκαιο», εκδ. Π.Ν. Σάκκουλα, εκδοθείσα για πρώτη φορά το 2003 και επανεκδοθείσα το 2014, εμπλουτισμένη με όλη την ελληνόγλωσση και ξενόγλωσση βιβλιογραφία και νομολογία που είχε εν τω μεταξύ παραχθεί.
Αλλά μάλλον δεν θα την προμηθευτείτε.
Θα σας ψιθυρίσουν οι λοιποί προδότες της νομικής επιστήμης και ειδικότερα του Ποινικού Δικαίου, οι τρυπημένοι δικαστές και εισαγγελείς αυτής της χώρας, ότι ο συγγραφέας έχει χάσει τα λογικά του.
Κι όμως, αυτός ο τρελός [*] λέει ό,τι ακριβώς έγραφε και το 2003 ή το 2014.
Απλώς οι υπόλοιποι ξέχασαν τι έγραφαν και δίδασκαν όλα τα προηγούμενα χρόνια.
Στον Θαυμαστό Ανάποδο Κόσμο της εποχής του κορωνοϊού τρελοί είναι οι γνωστικοί και γνωστικοί οι τρελοί!
Στον Θαυμαστό Ανάποδο Κόσμο της εποχής του κορωνοϊού προδότες είναι οι θεματοφύλακες του Συντάγματος και θεματοφύλακες του Συντάγματος οι προδότες!
Στον Θαυμαστό Ανάποδο Κόσμο της εποχής του κορωνοϊού το έγκλημα έγινε νόμος του κράτους και διώκονται όσοι υπερασπίζονται τα θεμελιώδη δικαιώματά τους!
Στον Θαυμαστό Ανάποδο Κόσμο της εποχής του κορωνοϊού εχθρός του λαού είναι όποιος βροντοφωνάζει την αλήθεια που πηγαίνει κόντρα στην πλανεμένη συμπαγή πλειοψηφία!
Διαβάστε Ερρίκο Ίψεν:
«Η πλειοψηφία έχει τη δύναμη», όχι όμως και το δίκιο. «Η μειοψηφία έχει πάντα δίκιο» (Ένας εχθρός του λαού, μτφ.: Θ. Α. Παπαδημητρόπουλος, επιμ.: Ή. Ρ. Αποστολίδης, εκδ. Gutenberg, Αθήνα 2016, σελ. 163).
Για την ανάλυσή του, προμηθευτείτε την τελευταία μονογραφία του “τρελού”: «Από την τρομοκρατία στην πανδημία: Υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις στον πόλεμο κατά του αόρατου εχθρού» (εκδ. Αλφειός, Αθήνα 2021, σελ. 245 επ.).
Αλλά μπα, δεν το βλέπω. Πάλι την Οδύσσεια θα μελετήσετε, για να συνεχιστεί επ’ αόριστον η οδύσσεια των ευτυχισμένων σκλάβων που προσκυνούν τους παλιάτσους με το χιτλερικό μουστάκι.
[*] «Και δικάζουν όποιον θέλουνε, και τους λ ο γ ι κ ο ύ ς τους κάνουνε τ ρ ε λ ο ύ ς» (Σολζενίτσιν, Να μη ζούμε με ψέματα! Ανοικτή επιστολή προς τους ηγέτες της Σοβιετικής Ενώσεως, μτφ.: Κ. Σίνου, εκδ. Πάπυρος, Αθήνα 1974, σελ. 9).

 

 

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου