30 Ιουλ 2022

Σύντομα θα ακουστεί και πάλι η γνωστή και ιστορική πλέον ιαχή: Μητσοτάκη Γαμ..σαι

ΠΡΟΒΛΕΨΗ

Ο Μητσοτάκης θα είναι ο πρώτος Πρωθυπουργός της Ελλάδας, που θα φύγει τρέχοντας.

ΕΝΑΣ ΧΑΜΟΣ. Τι να προλάβεις να σχολιάσεις… 

  1. Δεν είναι τυχαίο πως η Ελλάδα δεν κατασκευάζει UAV και δεν έχει τεχνολογία να κατεβάσει ένα Τουρκικό UAV. Δεν είναι τυχαίο πως το βάρος της άμυνας δεν δίνεται σε πυραύλους, UAV και αντιαεροπορική άμυνα όπως θα έπρεπε αλλά σε παλαιού τύπου ξεπερασμένες επιλογές. Η Θεωρία του Πολέμου έχει αλλάξει. Όλα δεν αγοράζονται και δεν τα βρίσκεις σε βιβλία ή σε δημοσιεύσεις αλλά πως να τα μάθουν με τόση πλέμπα παντού.
  2. Το ΓΕΕΘΑ, το υπ. Άμυνας και το υπ. Εξωτερικών κάνουν συνέχεια τόσα λάθη που δεν μπορώ να μη θεωρήσω πως εκεί μέσα στους υψηλόβαθμους υπάρχει μεγάλος αριθμός απο ΠΡΟΔΟΤΕΣ. Η Εβραϊκή Mossad φαίνεται πως έχει στήσει τσαντίρι στο ΓΕΕΘΑ και στο υπ. Άμυνας ενώ αναμένεται πως απο χρόνια έχει στήσει τσαντίρι και στο υπ. Εξωτερικών. Το “αργά” θα είναι πολύ αργά. Όλα θυμίζουν Νέα Κύπρο.
  3. Τα 15 ψεκαστικά αεροπλάνα που αγόρασε ο Μητσοτάκης για τις φωτιές αποτελούν σκάνδαλο. Δεν κάνουν για πυροσβεστικά. Στις προδιαγραφές τους είναι γραμμένο με τί ανέμους μπορούν να πετάνε. Είναι άχρηστα για την Ελληνική πραγματικότητα και δεν έχουν ραντάρ για να πετούν το βράδυ, όπως κανένα πυροσβεστικό αεροπλάνο απο τα σαπάκια που έχει η χώρα. Το βράδυ οι φωτιές έπρεπε να σβήνονται, που πέφτει ο άνεμος. Τόσα χρόνια σας δουλεύουν. Ελπίζω να μη ξαναπαίξει το κόλπο με την κλιματική αλλαγή. Έχει κουράσει.
  4. Απο τη φορά των ανέμων αναμενόταν η επέκταση της φωτιάς στην Ηλεία. Αφού το λέω εγώ, έτσι είναι. Το ΓΕΕΘΑ της προδοσίας πού ήταν; Άδειαζε όπλα προς Ουκρανία; Αφόπλιζε τα νησιά του Ανατ. Αιγαίου; Αγόραζε όπλα που ΘΑ έλθουν στην Ελλάδα μετά απο 5 χρόνια; Τις ΜΕΚΟ τις αναβάθμισε ο ΦΛΩΡΟΣ; Πήγε και μου τράβαγε φωτογραφίες με τον μπετόβλακα της ΜΣΤΕ τον Παναγιωτόπουλο στα F35; Είπα στα ζώα του ΓΕΕΘΑ, πύραυλοι, αντιαεροπορική άμυνα, UAV.  Tα δίς ευρώ που πέταξαν στα υπόλοιπα όπλα αύξησαν το χρέος και είναι άχρηστα, σαν τα εμβόλια και σαν τη μούρη τους. ΑΚΟΜΗ αμφισβητούμαι; Το διεθνές ρεκόρ φάπας έχουν!
  5. Η πτώση του αεροπλάνου Κυπριακών συμφερόντων Antonov είναι ένας συνδυασμός λαθραίου εμπορίου όπλων εν γνώσει του ΓΕΕΘΑ (κοιμόταν; δεν έβλεπε;)και μυστικών υπηρεσιών που δρουν στην Ελλάδα, οι οποίες τυφλώνουν τα κέντρα αποφάσεων ή τα αποπροσανατολίζουν.
    1. Θα μπορούσαμε να μάθουμε τι είδους όπλα είχε το αεροπλάνο που έπεσε με επιστημονικές αναλύσεις. Όχι του ποδιαριού … με το μάτι και με το φρύδι…
    2. Αεροπλάνα ηλεκτρονικού πολέμου έπρεπε να είχαν καταγράψει με το ραντάρ τους την πορεία και το μέγεθος του  τοξικού νέφους μετά την έκρηξη του αεροπλάνου. Απόν το ΓΕΕΘΑ και το υπ. Άμυνας. Θα μπορούσαμε να ξέρουμε το μέγεθος της οικολογικής καταστροφής. Και αυτό το ξέχασαν...
    3. Τοξικά υπάρχουν και στο έδαφος. Η άσπρη σκόνη είναι μείγμα μή μεταλικών οξειδίων και είναι τοξική. Μπορούμε να ξέρουμε ακριβώς ποιά είναι. Δυστυχώς ο Δημόκριτος είναι για φιγούρα τόσα χρόνια και παραμένει. Το είδαμε και με τα εμβόλια, τα οποία ποτέ δεν έλεγξε ως όφειλε.
  6. Για κάποιους “περίεργους” λόγους που μόνο στο υπ. Άμυνας και στο ΓΕΕΘΑ ξέρουν, δεν θα μάθουμε τίποτα για το αεροπλάνο ενώ οι κάτοικοι της περιοχής της Καβάλας, εκλογικής περιφέρειας του Παναγιωτόπουλου, μετά απο 5 χρόνια θα διερωτώνται. γιατί έπαθαν καρκίνο. Εμείς απο τώρα γνωρίζουμε το γιατί. Γιατί υπουργός ήταν ένας Παναγιωτόπουλος και στο ΓΕΕΘΑ ένας Φλώρος.
  7. Πυρκαγιές
    1. Έπρεπε ήδη να έχει παρέμβει ο στρατός στις φωτιές και όχι να παριστάνει τον παρατηρητή με δύο λόχους και οι αστυφύλακες να σβήνουν τις φωτιές με κουβάδες. Δεν υπήρχε σχέδιο απο το ΓΕΕΘΑ και το Υπ. Άμυνας. Και άλλο λάθος. Αυτό δεν είναι προδοσία;
    2. Drones χωρίς IR κάμερες δεν εννοούνται να παρακολουθούν χώρους με διαφορετικές οπτικές ιδιότητες. Έχουμε ήδη περιγράψει το πρόβλημα εδώ.
  8. Για τα F16 της Τουρκίας σας δούλεψε το ΓΕΕΘΑ και το Υπ. Άμυνας. Είναι ΨΕΥΤΕΣ δηλαδή ΠΡΟΔΟΤΕΣ. Η Τουρκία έχει ήδη radar AESA Τουρκικό στα F16 της. Έχει εργοστάσιο εκεί και τα κατασκευάζει. Όσα θέλει κάνει. Συνεπώς η ιστορία της κυβέρνησης Πιθηκούλη για τα F16 με τον Μπάιντεν είναι ΦΟΥΣΚΑ. Πολύ δούλεμα σε όλη την ΕΕ. Η Ελλάδα ούτε προφυλακτικό δεν φτειάχνει για να πηδάει ο Εθνικός κ.λομπαράς Λιγνάδης!
  9. Για τα F35 δεν έχω συμφωνήσει… Σημειώστε το αυτό.
  10. Και μέσα στα άλλα και η 5η φάλαγγα του Πέτσα και συναφών οργανώσεων δολοφονίας χαρακτήρων. Ένα απο τα χειρότερα sites στα οποία γίνεται πολύ προπαγάνδα και μονοπολική πληροφόρηση είναι το www.pentapostagma.grΣας συνιστώ να μη το διαβάζετε. Είναι μόνο για χαμηλού IQ αναγνώστες. Μπαίνεις βλάκας και βγαίνεις ηλίθιος. Πρέπει να τους ταίζει πολύ εκεί μέσα το Μαξίμου. Δεν έχουμε στρατιωτικό καθεστώς για να έχουν κάθε μέρα τί λέει ο κάθε απόστρατος – μανούλα των εξοπλιστικών. Μόνο σε Μπανανίες γίνονται αυτά.
  11. Τα δήθεν πατριωτικά sites ασχολούνται πολύ συχνά με τους εξοπλισμούς και ξέρετε τί σημαίνει αυτό… Προμήθειες. Οι αντιπαραθέσεις με τον Ερντογάν ευνοούν τη σπατάλη σε εξοπλιστικά και μίζες.

Στο υπ. Άμυνας και στο ΓΕΕΘΑ υπάρχει πολύ προδοσία. Δεν μπορεί τόσα λάθη και τόση αβλεψία να είναι απο βλακεία!

Αντιπολίτευση δεν υπάρχει. Μια παρέα είναι όλοι.

https://zcode-gr.blogspot.com/2022/07/blog-post.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου