3 Δεκ 2022

Οι εξελίξεις δεν θα μπορούσαν να είναι πιο συναρπαστικές. Το 2ο έμφραγμα, οι κομμουνιστικού τύπου εντολές στις τράπεζες να μειώσουν τα επιτόκια, τα θανάσιμα επιδόματα, ο Musk και οι διαρκείς ανατροπές Όλα πλέον είναι ορθάνοιχτα και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα ακολουθήσει

Οι εξελίξεις γίνονται όλο και πιο συναρπαστικές. Οι HΠΑ συγκλονίζονται καθώς ο Εlon Musk με όχημα το Twitter αποκαλύπτει πως έγινε η λογοκρισία της υπόθεσης του κοκαινομανούς, παιδόφιλου, παράνομου και με διαρκώς παραβατική συμπεριφορά γιου του Biden, Ηunter, καθώς τα μεγάλα αμερικανικά ΜΜΕ σε συνεργασία με το FBI και τη CIA απέκρυψαν τα ντοκουμέντα-φωτιά που υπήρχαν στο προσωπικό του υπολογιστή την ίδια στιγμή που επιχειρούσαν να απαξιώσουν το σχετικό δημοσίευμα της Νew York Post.

Τα μεγάλα αμερικανικά ΜΜΕ που ανήκουν σε 2-3 εταιρίες θα επαναλάμβαναν την ίδια λογοκρισία με την πανδημία και ειδικότερα με την προέλευση του ιού και τον ρόλο των εμβολίων που δεν είναι άλλος από τον έλεγχο και την μείωση του πληθυσμού. Κι γι΄αυτή την υπόθεση-της πανδημίας-τα ντοκουμέντα έρχονται πλέον κατά ριπάς.

Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ είναι άλλωστε και η αποστολή που ανέλαβαν και εκτελούν και οι ηγέτες της Ευρωπαικής Ένωσης όπως άλλωστε προκύπτει από τα επί μέρους στατιστικά στοιχεία των χωρών και από την πίεση της ηγεσίας της Ε.Ε. να εμβολιαστούν οι πολίτες με τα εμβόλια της υποβοηθούμενης ευθανασίας.

Στη μείωση του πληθυσμού στοχεύουν άλλωστε και τα κομμουνιστικά τυραννικά μέτρα που υλοποιούν οι ηγέτες κατ΄εντολή ενός τύπου που σύμφωνα με την φημολογία των τελευταίων 24ωρων στο Twitter υπέστη δεύτερο έμφραγμα και εάν φύγει από τη ζωή θα πρόκειται για ολέθρια απώλεια των εμπνευστών της μείωσης του πληθυσμού μια και θα απομένει μόνο ένα βαρύ όνομα εν ζωή.

Θα μπορούσαμε δλδ να μιλάμε για πανωλεθρία καθώς οι αποκαλύψεις που συγκλονίζουν τον πλανήτη οδηγούν μαθηματικά στη διάλυση της Ευρωπαικής Ένωσης και σε ένα πιθανό εμφύλιο στις ΗΠΑ.

Τα επιδόματα για παράδειγμα και τα καλάθια της νοικοκυράς τη μόνη αποστολή που έχουν είναι να μετατρέψουν τους πολίτες σε άπραγα, άβουλα και φοβισμένα ερίφια προς σφαγή.

Ερίφια που δεν θα έχουν όνειρα να διακριθούν στο επιχειρείν, στον αθλητισμό, στις τέχνες, οπουδήποτε. Θα ζουν εξαρτημένοι από το κράτος ώσπου εκείνο με εργαλεία όπως τα εμβόλια, η φτωχοποίηση, η απουσία θέρμανσης και κλιματισμού, οι διακοπές ρεύματος να τους οδηγήσει στη θανάτωσή τους.

Ο λόγος που τα ελεγχόμενα μεγάλα αμερικανικά ΜΜΕ απέκρυψαν τα σκάνδαλα της οικογένειας Biden ήταν ακριβώς για να κερδίσει τις εκλογές ο σημερινός πρόεδρος των ΗΠΑ και να είναι αυτός που θα τρέξει το project της μείωσης του πληθυσμού με αφετηρία τη επιδημία η οποία προήλθε από έναν κατασκευασμένο εργαστηριακά ιό, έναν ιό βιολογικό όπλο -όπως τον περιέγραψε ο επιφανής Εβραίος καθηγητής Jeffrey Sachs.

Ο Βiden ήταν ο πολιτικός ηγέτης ο οποίος σε συνεργασία με τον Fauci και την διεφθαρμένη ιδιωτική εταιρία που ακούει στο ψαρωτικό όνομα Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, το ίδρυμα Gates κλπ, έδινε -μετά από υπόδειξη των υποβολέων του- τη “γραμμή” της planδημίας στο δυτικό κόσμο.

H planδημία και η επακόλουθη φτωχοποίηση δεν ήταν παρά εργαλεία μείωσης του πληθυσμού.

Για να είναι δε πιο αδύναμος ο πληθυσμός της Δύσης και οι κοινωνίες του δυτικού κόσμου έπρεπε να διαβρωθεί ο θεσμός της πυρηνικής οικογένειας και αυτό βρίσκεται σε εξέλιξη με τα WOKE κινήματα, τους ύμνους στην LGTBQ κοινότητα και πάει λέγοντας. Όχι δεν αγάπησαν ξαφνικά τους gay, τις λεσβίες και πάσης ερωτικής επιλογής πυγολαμπίδες. Απλά τους χρησιμοποιούν ώστε να διαβρώσουν πιο εύκολα τη κλασσική πυρηνική οικογένεια και στη συνέχεια να μην βρουν ιδιαίτερη αντίσταση καθώς θα θυσιάζουν τους πληθυσμούς με τα όσα συμβαίνουν στη Κίνα να είναι ο προάγγελος των μηχανισμών θανάτωσης των πληθυσμών της Δύσης.

Εργαλείο αιματοκυλίσματος των κοινωνιών στις ΗΠΑ και την Ευρώπη αποτελούν επίσης και οι μετανάστες. Δεν πρόκειται για μετανάστες αλλά για εισβολείς οι οποίοι λεηλατούν, σκοτώνουν, βιάζουν και τρομοκρατούν τις παραδοσιακές δυτικές οικογένειες.

Κι όλο αυτό με υποδόριο εργαλείο τον τρόμο και τους ηγέτες που ελέγχει ο επικεφαλής του WEF ανάμεσα στους οποίους είναι και σχεδόν το σύνολο των Ελλήνων αρχηγών των κομμάτων και όχι μόνο.

Η είδηση για το δεύτερο έμφραγμά του προκαλεί ήδη τεράστια ανησυχία στους εμπνευστές του project παρότι εύκολα θα μπορούσε να βρεθεί με καρδιά ανεμβολίαστου 21χρονου.

Στην Ελλάδα τώρα το να βλέπεις έναν πρωθυπουργό να δίνει εντολές στις τράπεζες να μειώσουν τα επιτόκια δανεισμού, να αυξήσουν τα επιτόκια καταθέσεων και την ίδια στιγμή η εγχώρια κυβέρνηση ξεπερνώντας σε λαικίστικη αριστεροσύνη ακόμη και τους κατσιαπλιάδες Συριζαίους να μοιράζει διαρκώς επιδόματα εξάρτησης από το κράτος, έρχεται να επιβεβαιώσει το οδυνηρό συμπέρασμα της συμμετοχής σε αυτό το αποτρόπαιο project.

Το γιατί θα πρέπει να μειωθεί ο πληθυσμός και το πως σκέφτονται οι εμπνευστές του project καθώς και τη θέση του Κουρδιστού Πορτοκαλιού επ΄αυτού (θεωρούμε πιο δόκιμο τον έλεγχο των γεννήσεων) το γνωρίζουν πολύ καλά οι αναγνώστες μας.

Σήμερα και καθώς τα στόματα ανοίγουν οι εξελίξεις, όπως γράφουμε και στην εισαγωγή, γίνονται όλο και πιο συναρπαστικές.

Όλα πλέον είναι ορθάνοιχτα και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα ακολουθήσει. Αυτό από μόνο του είναι για γερούς παίκτες.

Οι υπόλοιποι τουλάχιστο να διαβάζετε και να σκέφτεστε, για να μην πάτε αδιάβαστοι…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΔΩ ΠΩΣ ΣΤΗΘΗΚΕ Η PLANΔΗΜΙΑ


2 σχόλια:

  1. Πώς κατάντησαν την Αμερική δεν μπορώ να το φανταστω.ο πατέρας αυτού του κοκαινομανους παιδοφιλου συμετειχε στην δολοφονία του προέδρου John Figerald Kennedy.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν όπως λένε ζη γιος του John Kennedy Jr. και θα Πάρη μεγάλα αξιώματα ας απόδοση δικαιοσύνη δια τον θάνατο του πατέρα του.

      Διαγραφή