2 Νοε 2012

Εκτός από άκρως σιωνιστικό, τελικώς είναι και σχιζοφρενικό κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ : Π. Λαφαζάνης: «Δεν είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε - Δεν μπορώ να κοροϊδέψω τον κόσμο» / Αλ. Τσίπρας: «Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε την ευθύνη να ανασυγκροτήσουμε τη χώρα»...


Προβάδισμα τριών μονάδων έναντι της Νέας Δημοκρατίας δίνει στο ΣΥΡΙΖΑ η δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse RC, που θα δημοσιευθεί αύριο στην εφημερίδα «Το Ποντίκι».
Αναλυτικά τα ποσοστά των κομμάτων στην πρόθεση ψήφου είναι τα εξής:

ΣΥΡΙΖΑ-23%
Νέα Δημοκρατία-20%
Χρυσή Αυγή-11,5%
Ανεξάρτητοι Έλληνες-6,5%
ΠΑΣΟΚ-6,5%
ΔΗΜΑΡ-4%
ΚΚΕ-5%
Σημειώνεται ότι το ποσοστό των αναποφάσιστων ανέρχεται στο 8,5%.
Σε ότι αφορά την πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων, ο ΣΥΡΙΖΑ διευρύνει το προβάδισμα του, καθώς συγκεντρώνει 25,5% έναντι 22% της ΝΔ.
Τα ποσοστά των υπόλοιπων κομμάτων στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή είναι τα εξής:
Χρυσή Αυγή 13%
ΠΑΣΟΚ 7%
Ανεξάρτητοι Έλληνες 7%
ΚΚΕ 5,5%
ΔΗΜΑΡ 4,5%
Σημειώνεται ότι στην ερώτηση για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό, εξακολουθεί να προηγείται ο Αντώνης Σαμαράς.


Εκτός από άκρως σιωνιστικό, τελικώς είναι και σχιζοφρενικό κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ : Π. Λαφαζάνης: «Δεν είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε - Δεν μπορώ να κοροϊδέψω τον κόσμο» / Αλ. Τσίπρας: «Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε την ευθύνη να ανασυγκροτήσουμε τη χώρα»...


Ο βουλευτής της Β΄ Πειραιώς και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης, μιλώντας στον ΑΝΤΕΝΝΑ το πρωί της Πέμπτης δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «δεν μπορώ να κοροϊδέψω τον κόσμο, δεν είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε (σσ ΣΥΡΙΖΑ



Σε ανακοίνωσή του αργότερα ο κ. Λαφαζάνης δηλώνει ότι «Με λύπη μου βλέπω ότι ορισμένα ΜΜΕ απομονώνουν εντελώς επιλεκτικά και αυθαίρετα μία και μόνο φράση από τη συνολική απάντησή μου στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, πράγμα που έχει ως συνέπεια να βγαίνουν πέρα για πέρα λαθεμένα, διαστρεβλωμένα και παραμορφωμένα συμπεράσματα για την τοποθέτησή μου σε σχέση με τις δυνατότητες του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ να διαδραματίσει κυβερνητικό ρόλο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ είναι σήμερα πολύ πιο έτοιμος απ’ όλες τις μέχρι πρότινος αξιωματικές αντιπολιτεύσεις για να διαδραματίσει έναν ουσιαστικό κυβερνητικό ρόλο σε μια από τις πιο δύσκολες ιστορικές στιγμές για τη χώρα μας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, παρότι εκτοξεύτηκε ταχύτατα από το 4% στο 27%...


Η συνέχεια εδώ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ, ΚΑΝΕΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;




Ρε ..Τσίπρα ο μπαμπάς σου είναι το αφεντικό του «ΣΚΑΠΑΝΕΑ» ;



Μία καταγγελία-σοκ, που αναρτήθηκε από μέλος του Facebook και έχει κάνει τον… γύρο του διαδικτύου, φέρεται να καταγγέλλει ευθέως τον ΣΥΡΙΖΑ και τον αρχηγό του, κ. Αλέξη Τσίπρα, για κομπίνες που έχουν να κάνουν με την αθρόα εισροή… λαθρομεταναστών από την Αφρική, μέσω της εταιρείας του πατέρα του Αλέξη Τσίπρα, ιδιοκτήτη της κατασκευαστικής εταιρείας ”ΣΚΑΠΑΝΕΑΣ ΑΤΕ”!
Στην υπόθεση, εμπλέκεται και η …ισραηλινή μυστική υπηρεσία, η διαβόητη ΜΟΣΑΝΤ, στην οποία – σύμφωνα πάντα με την καταγγελία – ο πατέρας του κ. Τσίπρα φέρεται να είναι… έμμισθος υπάλληλος!
Η καταγγελία γίνεται απο τους κυρίους Γεώργιο Λαχανά και Γεώργιο Μεταξά, μέσω της ιστοσελίδας στο facebook της κυρίας Αντζελας Γεωργαντή!…. Στο κείμενο μάλιστα, οι καταγγέλοντες προκαλούν τον κύριο Τσίπρα να… τους κάνει μήνυση! Διαβάστε την παρακάτω και τα συμπεράσματα δικά σας.



‘ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΑΧΑΝΑΣ’ – Γεώργιος Μεταξ

ς
ΑΠΟΚΆΛΥΨΗ: Η αλήθεια που κρύβεται πίσω από τον Αλέξη Τσίπρα:
Σπούδασε πολιτικός μηχανικός στο ΕΜΠ. Γιατί; Τι κρύβεται πίσω από την...
 
Η συνέχεια εδώ
 
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου