29 Μαΐ 2013

Κυνηγώντας τους S-300 της Συρίας απο τις ''αλεπούδες της Ερήμου'' του Ισραήλ ...Αλλά !


Το ειρωνικό της υπόθεσης είναι οτι και οι Ισραηλινοί τους έτρεμαν και τους τρέμουν τους S-300 αν και πριν από λίγο καιρό ο Ανώτατος Αξιωματικός της Αεροπορίας του Ισραήλ δήλωσε οτι δεν τους φοβάται τους S-300 γιατί τους γνωρίζει από την εκπαίδευση της αεροπορίας στην Ελλάδα !
Το S-300 αναμένεται να φθάσει στην Δαμασκό μέσα στις προσεχείς βδομάδες και να καταστεί επιχειρησιακό μέσα στους επόμενους μήνες, φέρνουν στην δημοσιότητα μια σειρά από πληροφορίες η αμερικανική The Wall Stree Journal, η ισραηλινή Haaretz και η λονδρέζικη αναλυτική εταιρία IHS Jane's.
Η Δαμασκός ξεκίνησε σύμφωνα με τις πληροφορίες των ισραηλινών μυστικών υπηρεσιών με την μεταβίβαση χρημάτων προς την Μόσχα, ύψους 900 εκατομμυρίων δολαρίων, για την προμήθεια του συστήματος, το οποίο σύμφωνα με ορισμένους ειδικούς θα μπορούσε να διαταράξει την υφιστάμενη ισορροπία ισχύος.
Σύμφωνα με τον Robert Hewson της εταιρίας IHS Jane's, το S-300 δεν αποτελεί μείζονα πρόκληση για την Ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία. Το σύστημα είναι ήδη σε χρήση, «ειδικά οι φίλοι του Ισραήλ έχουν ως εκ τούτου πολλές πληροφορίες σχετικά με το πώς να χρησιμοποιούν το σύστημα».

Το S-300 έχει επίσης ένα χαρακτηριστικό σήμα ραντάρ, που είναι εύκολο να εντοπιστεί, αναφέρουν οι ίδιες πηγές. Στη συνέχεια, δεν είναι δύσκολο να απενεργοποιηθεί.
Αλλά και η επίσκεψη στον Πούτιν απο τον Νετανιάχου είχει σκοπό να μην πουλήσει στη Συρία το ανανεωμένο σύστημα των S-300!

Και η Τουρκία στο Κυνήγι των S-300!
Nα θυμίσουμε την αποστολή των F-16 Στα σύνορα με την Συρία και το στουκάρισμα του F-16 με το θάνατο του επικεφαλής του Τούρκου σμηναγού !

H Εξάδα είχε απογειωθεί από την αεροπορική βάση στην Merzifon και είναι η μοναδική Μοίρα που έχει αυτές τις δυνατότητες να καταστρέφει δηλαδή βάσεις αεράμυνας και συστήματα προστασίας και είναι γνωστή ώς την καταστολή της άμυνας Air Enemy (SEAD) αποστολή.

Η μοίρα είναι εξοπλισμένα με τα αμερικάνικα αέρος-εδάφους βλήματα AGM-88 HARM σχεδιασμέναο να ανιχνεύει, επιτίθενται και καταστρέφουν ραντάρ και συστήματα επικοινωνίας, συμπεριλαμβανομένων και των αεροπορικών θέσεων άμυνας,
Στην ενημέρωση πριν την Αποστολή οι χειριστές των F-16 είχαν ώς αποστολή να βρουν δρομολόγια και πετώντας χαμηλά να εντοπίσουν τις Συριακές θέσεις αεράμυνας που είναι πολλαπλές και είναι διασκορπισμένες
...Μην ξεχνάμε ότι η Συριακή αεράμυνα έχει σχεδιαστεί να αντιμετωπίσει την Ισραηλινή Πανίσχυρη αεροπορία !
Αυτό που τρέμει η Ισραηλινή αεροπορία ειναι η εμπλοκή πάνω απο 100 μαχητικών ταυτόχρονα ...Το άσχημο για τους Ισραηλινούς ειναι οτι S-300 που είναι ήδη στη Συρία τους χειρίζονται Ρώσοι σύμβουλοι (Στρατιωτικοί ) και είναι αστέρια στη δουλειά τους !
'Οσο για τον Πούτιν παίζει δυνατά στο να πουλήσει το σύστημα παντού και για αυτό θα κάνει τα πάντα ...Το συμβόλαιο που πρότεινε στους Τούρκους για την αγορά του συστήματος ειναι δελεαστικότατο !
Να αποκαλύψουμε και ενα μυστικό ...οι S-300 έχουν σχεδιαστεί να εμπλέκουν χωρίς εντολή αυτόματα τα μαχητικά των F-16 όλων των τυπων !

http://www.veteranos.gr/2013/05/s-300_953.html
kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου