17 Οκτ 2015

ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ; Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΤΟΥ 06! Το μυστικό ταμείο με το «μαύρο» χρήμα, η πολυεθνική-κολοσσός και ο ρόλος του Μπεκενμπάουερ



Κλιμάκιο της Fraport στο αεροδρόμιο της Ρόδου

 Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το κλιμάκιο των έντεκα ατόμων το οποίο συνοδεύει και εκπρόσωπος της ΥΠΑ, θα βρεθεί στο αεροδρόμιο της Ρόδου, για να συνεχίσει την επιθεώρηση των χώρων και των εγκαταστάσεών του, που είχε ξεκινήσει πριν από περίπου δέκα μέρες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι απεσταλμένοι της ελληνογερμανικής κοινοπραξίας στην οποία εκτός απροόπτου «περνά» το Διαγόρας, είναι...
τεχνικό προσωπικό το οποίο τις τελευταίες μέρες περιοδεύει σε όλα τα περιφερειακά αεροδρόμια τα οποία ενδιαφέρουν την κοινοπραξία.
Τη Δευτέρα επισκέφθηκαν το αεροδρόμιο της Κω, προχτές βρέθηκαν στη Σαντορίνη, και χτες επιθεώρησαν το αεροδρόμιο της Κέρκυρας. Το αντικείμενο του ενδιαφέροντός τους εστιάζεται σε κάθε πτυχή της λειτουργίας του αεροδρομίου μας, από τις εγκαταστάσεις και τις υποδομές μέχρι την πυρασφάλεια το πάρκινγκ και τον περιβάλλοντα χώρο.
Οι πληροφορίες πάντως θέλουν τους Γερμανούς να... εγκαθίστανται και ουσιαστικά στο αεροδρόμιο της Ρόδου το επόμενο χρονικό διάστημα ώστε να παρακολουθήσουν από κοντά τη λειτουργία του, καθώς όπως ανακοίνωσε το ΤΑΙΠΕΔ μέχρι το τέλος του χρόνου αναμένεται να υπογραφεί η σύμβαση παραχώρησης για τα περιφερειακά αεροδρόμια...



Δε προλαβαίνει τα σκάνδαλα η FIFA και η UEFA καθώς μετά τα όσα συνέβησαν με Πλατινί καιΜπλάτερ ένα νέο τρομερό συμβάν βγαίνει στην επιφάνεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του “Spiegel” η Γερμανία «λάδωσε» για να πάρει την ανάθεση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2006. Όπως αναφέρει το περιοδικό, ο τότε CEO της ADIDAS, Ρομπέρ Λουίς-Ντρεϊφούς δημιούργησε ένα fund, στο οποίο συγκεντρώθηκε ένα ποσό που άγγιζε τα 10,3 εκατ. ελβετικά φράγκα.

Σύμφωνα λοιπόν με τη ίδια πηγή, τα χρήματα αυτά δανείστηκαν στη επιτροπή διεκδίκησης του Μουντιάλ, με σκοπό να εξαγοραστούν ψήφοι μελών της FIFA και η διοργάνωση να καταλήξει στη Γερμανία. Κάτι που τελικά συνέβη, με την ψηφοφορία να έχει το οριακό αποτέλεσμα 12-11.

Μάλιστα, στην επιτροπή διεκδίκησης ήταν και σημαντικά ονόματα του γερμανικού ποδοσφαίρου όπως ο Φραντς Μπεκενμπάουερ και ο νυν πρόεδρος της γερμανικής ομοσπονδίας, Βόλφγκανγκ Νιέρσμπαχ


 kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου