5 Νοε 2015

Σχέδιο επέμβασης του γερμανικού στρατού σε πιθανά επεισόδια με πρόσφυγες. Μας θυμίζει κάτι σε σχέση με την Ελλάδα;

islam
Προετοιμασία της κοινής γνώμης στην Γερμανία  και την Ευρώπη αποτελούν δημοσιεύματα όπως αυτό γνωστής γερμανικής εφημερίδας , η οποία με  φόντο τις δηλώσεις Μέρκελ , μιλά ΚΑΘΑΡΑ  για μουσουλμανική εξέγερση στην Γερμανία και στην Ευρώπη.
Από  τέτοιου τύπου  πληροφορίες έχει  ‘’γεμίσει‘  και ο ελληνικός τύπος τον τελευταίο μήνα, για τους χιλιάδες πρόσφυγες που έρχονται από την Τουρκία.


Η κατάσταση στην ίδια   την Γερμανία  είναι εξαιρετικά κρίσιμη. Υπάρχει πολύ μεγάλη επιθετικότητα και μια τεταμένη ατμόσφαιρα μεταξύ των διαφόρων ομάδων των πολιτών, ακόμη και μεταξύ των ίδιων των προσφύγων στα  στρατόπεδα,  που μπορεί να οδηγήσει σε μια έκρηξη ανά πάσα στιγμή. Ορισμένοι πρόσφυγες δεν βλέπουν τις γερμανικές αρχές ως εμπόδιο και δεν λαμβάνουν υπόψη την τοπική νομοθεσία κατά την έναρξη των βίαιων συγκρούσεων, αναφέρει η γερμανική εφημερίδα Deutsche Wirtschafts Nachrichten.

Οι πρόσφατες δηλώσεις της Α. Μέρκελ για την ανάγκη να διατηρηθούν  ανοικτά τα γερμανικά  γερμανικά σύνορα, προκειμένου να αποφευχθούν στρατιωτικές συγκρούσεις στην Ευρώπη προκάλεσαν  πανικό και  άγχος στον  γερμανικό πληθυσμό, ανέφερε ρωσική δημοσίευση .

Σύμφωνα με την εφημερίδα του Βερολίνου  , από τις  δράσεις της Μέρκελ έχουν εκπλαγεί πολλοί πολιτικοί παρατηρητές, μερικοί από τους οποίους λένε ότι η Γερμανίδα Καγκελάριος έχει «κυριευθεί» από την εποχή της και σύντομα θα έρθει το τέλος της .

Ο αρθρογράφος  υποστήριξε ότι οι δηλώσεις της Μέρκελ για το ενδεχόμενο μιας στρατιωτικής σύγκρουσης προκάλεσε  φόβο και τον πανικό ανάμεσα σε εκατομμύρια Γερμανούς.
«Η προειδοποίηση ενός πολέμου στην Ευρώπη  που εξέφρασε η Γερμανίδα Καγκελάριος στο κοινό είναι ανεύθυνη,»  τονίζει το  άρθρο, προσθέτοντας ότι στο πλαίσιο αυτό, οι  δηλώσεις της Μέρκελ για την ανάγκη να κρατηθούν  γερμανικά  σύνορα ανοιχτά , ήχησε  άσχημα και γελοία στους πολίτες της Γερμανίας.

Η αντίδραση όλων των απλών ανθρώπων σε μια τέτοια απειλητική δήλωση είναι ότι θα ήθελαν  τα σύνορα να μπορούν να κλείσουν άμεσα και  γρήγορα.
152636122

«Θα στείλει  η Μέρκελ  τον γερμανικό στρατό ( Bundeswehr),  στα στρατόπεδα; Η αστυνομία έχει ήδη ζητήσει την συνδρομή του γερμανικού στρατού κατά τη διάρκεια βίαιων συγκρούσεων, διότι διαφορετικά θα χάσουν τον έλεγχο, » γράφει  η  γερμανική  εφημερίδα επικαλούμενη κυβερνητική πηγή.

Η καταστροφική κατάσταση έχει τις ρίζες της στην ανεύθυνη πολιτική της Μέρκελ για ‘‘ανοιχτές πόρτες‘‘ προς όλους τους πρόσφυγες και τους μετανάστες. Τώρα, σε μια εποχή που η εισροή των νεοεισερχομένων εξακολουθεί να αυξάνεται και οι αρχές της χώρας είναι εντελώς ανήμπορες , η κατάσταση μπορεί να βγει από τον έλεγχο οποιαδήποτε στιγμή.
Η Γερμανία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες έχουν αγωνιστεί για την επίλυση της κρίσης των προσφύγων για πολλούς μήνες, αλλά χωρίς μεγάλη επιτυχία. Εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες χωρίς έγγραφα συνεχίζουν να εγκαταλείπουν τις πατρίδες τους, στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική να ξεφύγουν από τη φτώχεια και τη βία.

Η προειδοποίηση ‘’πολέμου‘‘ της Μέρκελ η οποία ανέφερε και τα  Βαλκάνια , αφορούσε και την Ελλάδα που σηκώνει το βάρος της διακίνησης 600.000 μεταναστών από τις αρχές του 2015. Προφανώς οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες γνωρίζουν πολλά περισσότερα  και για την χώρα μας, η οποία είναι ‘‘υποψήφια‘’ για εξέγερση από τους χιλιάδες λαθρομετανάστες. Ο ‘‘Στρατός  του Ισλάμ‘‘ που έχει διεισδύσει στην Ευρώπη , σύμφωνα με Ρώσους εμπειρογνώμονες θα περάσει στο δεύτερο στάδιο αυτό της ‘‘ισλαμικής υπεροχής‘‘.
Το σχέδιο θα είναι κάποια στιγμή, πολλές κυβερνήσεις στην Ευρώπη να ‘’εξαρτώνται ‘’ άμεσα ή έμμεσα από τις μειονότητες των ισλαμιστών.

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου