29 Δεκ 2015

ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΩ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ...

 Ξεσηκώθηκαν οι μουσουλμάνοι στο Λασίθι και έκαναν διαδήλωση φωνάζοντας "Αλλάχ Ακμπάρ" εν μέσω Χριστουγέννων (vid)



 Οι μουσουλμάνοι ξεσηκώθηκαν στην Κρήτη και έκαναν διαδήλωση στο κέντρο του Αγίου Νικολάου στο Λασίθι φωνάζοντας “Αλλάχ Ακμπάρ” τις ημέρες που ο ελληνικός λαός γιόρταζε τα Χριστούγεννα. Πρόκειται για ακόμη μία ένδειξη πώς οι μουσουλμάνοι που ήρθαν στην Ελλάδα ως λαθρομετανάστες οργανώνονται και μπορούν ανά πάσα στιγμή να αποτελέσουν υποχείρια τζιχαντιστών ή των Τούρκων και απειλή κατά των Ελλήνων.


Στο βίντεο μάλιστα που αναρτήθηκε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης είναι ξεκάθαρο ότι οι δεκάδες μουσουλμάνοι που ξεχύθηκαν στο κέντρο του Αγίου Νικολάου βρίσκονται υπό την καθοδήγηση ορισμένων άλλων, που τους καλούν να αναφωνήσουν πώς “ο Αλλάχ είναι μεγάλος” που ουδείς γνωρίζει ποιος είναι ο ρόλος τον οποίο επιτελούν. Πάντως τυχαίο γεγονός δεν είναι.

Η πορεία των μουσουλμάνων, οι οποίοι κρατούσαν πράσινες σημαίες έγινε με αφορμή την ημέρα της γέννησης του προφήτη Μωάμεθ και σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται κυρίως για Πακιστανούς που διαμένουν στην Κρητική πόλη. Κανείς όμως δεν είναι σε θέση να ξέρει αν ανάμεσα σε αυτούς έχουν παρεισφρήσει τζιχαντιστές ή και οι ίδιοι αν βρίσκονται νόμιμα στη χώρα και με ποιο σκοπό.

Το γεγονός δε ότι η πορεία έγινε τις ημέρες των Χριστουγέννων και μάλιστα, όπως αναφέρουν πληροφορίες με τη συναίνεση των τοπικών παραγόντων, συνιστά πρόκληση σε βάρος των Ορθοδόξων Ελλήνων. Θα μπορούσε να τους διατεθεί ένας χώρος που να κάνουν την προσευχή τους απευθυνόμενοι στη Μέκκα της Σαουδικής Αραβίας και να λήξει εκεί το ζήτημα χωρίς πορείες και πανηγύρια.

Οι Έλληνες μάλιστα, όπως διακρίνεται και στο βίντεο κοιτούν αποσβολωμένοι από τα μπαλκόνια των σπιτιών τους το θέαμα και αναρωτιούνται πόσο κοντά βρίσκεται ο κίνδυνος να δημιουργηθούν σε περιοχές της χώρας θύλακες τζιχαντιστών ή φανατικών μουσουλμάνων που θα αρχίσουν να στρέφονται εναντίον τους.

Σημειώνεται πώς η ενέργεια αυτή έγινε στην Κρήτη, σε ένα νησί και μία περιοχή που οι πολίτες της δύσκολα μπορούν να ανεχθούν και να δεχθούν κάτι... ξένο και όχι σε κάποιο από τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου που κατακλύζεται από τις ορδές των λάθρο και των προσφύγων που φθάνουν καθημερινά.

Ακόμη και οι μουσουλμάνοι που τολμούν να διαδηλώσουν μέσα στα Χριστούγεννα αν δεν έχουν σχέση με τους τζιχαντιστές, τι γίνεται με την Τουρκία που δεν αφήνει καμία “παρέα” μουσουλμάνων ανεκμετάλλευτη;

Δείτε το βίντεο:



ΕΛΛΑΣ  ΠΟΥ ΣΕ ΟΔΗΓΟΥΝ....

 kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου