2 Μαρ 2018

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΡΙΧΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ.ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΙΧΜΑΛΩΤΩΝ!ΝΙΚΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ.ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΦΘΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ-ΔΙΕΘΝΕΣ ΡΕΖΙΛΙΚΙ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑ ΗΘΙΚΟΥ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΟΣ-ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ!


Τεταμένο είναι το κλίμα ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία μετά από την σύλληψη των δυο Ελλήνων στρατιωτικών στον Έβρο. Το μεσημέρι της Παρασκευής (02.03.2018) το τουρκικό Μέσο Dogan έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα των στρατιωτικών. Ειδικότερα, πρόκειται για τους Άγγελο Μητραιτώδη (ανθυπολοχαγό) και τον Δημήτρη Κουκλατζή (λοχία ΕΠ.ΟΠ, Σκαπανέας ΜΧ).
Πρόκειται για εθνική ξεφτίλα ενός ολόκληρου λαού. Μας ρεζίλεψαν οι αλήτες Τσίπρας και Αποστολάκης και Καμμένος.

Askeri yasak bölgede yakalanan Yunanistan ordusuna mensup iki asker tutuklandı. ( Cihan Demirci - Anadolu Ajansı )
s2
Ο Δημήτρης Κουκλατζής
koyklatziskouklatzis3kouklatzis 1dimitris
Μάλιστα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί έχουν ήδη προφυλακιστεί με απόφαση του τουρκικού δικαστηρίου της Αδριανούπολης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ στους στρατιωτικούς δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κατασκοπεία όπως μετέδιδαν νωρίτερα συγκεκριμένα  τουρκικά ΜΜΕ.
Οπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού:
«Ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018, στρατιωτική περίπολος αποτελούμενη από δύο Στελέχη του Στρατού Ξηράς, στο πλαίσιο συνήθους περιπολίας στην οριογραμμή δασικής περιοχής Καστανιών Έβρου, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, φέρεται να εντοπίστηκε από τουρκική περίπολο, σε τουρκικό έδαφος.
Για το περιστατικό έχουν επιληφθεί οι αρμόδιες αρχές. Από την πρώτη στιγμή οι ελληνικές αρχές βρίσκονται σε επικοινωνία με τις τουρκικές αρχές και είναι σε εξέλιξη διαδικασίες επανόδου στην Ελλάδα. Είναι καλά στην υγεία τους, βρίσκονται στην Αδριανούπολη προκειμένου να ολοκληρωθούν οι τυπικές διαδικασίες».
kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου