3 Μαρ 2018

Η ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΥΠΕΚΥΨΕ ΣΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ¨ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ¨....


Υπέκυψε τελικά η κυβέρνηση στις απειλές των μπαχαλάκηδων που μέχρι σήμερα έδιναν εκβιαστικές διορίες, προμηνύοντας κάψιμο ολόκληρης της Αθήνας αλλά και άλλων ελληνικών πόλεων.
Αντικείμενο των εκβιασμών τους ο..."σύντροφός" τους, Κωνσταντίνος Γιατζόγλου, ο φερόμενος ως βομβιστής της αυτοκινητοπομπής του πρώην πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου, αλλά και αποστολέας "ύποπτων επιστολών" σε μία σειρά από άλλους αξιωματούχους. 

Η μεταγωγή του εκτός φυλακών Κορυδαλλού ήταν αρκετή για να ωθήσει ομάδες του αντιεξουσιαστικού χώρου σε εκτεταμένα επεισόδια, με αποκορύφωμα τις τρομακτικές εικόνες από την σημερινή έφοδο στην Πατησίων (Δείτε ΕΔΩ).
Αυτή είναι η επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου Δικαιοσύνης που προτίμησε τελικά να...υποκύψει στους εκβιασμούς των "επαναστατών":
«Στο πλαίσιο αναδιοργάνωσης του Καταστήματος Κράτησης Κορυδαλλού προωθείται η πλήρης μετατροπή του σε κατάστημα υποδίκων. Γι’ αυτό το λόγο, αποφασίστηκε σήμερα από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων η μεταγωγή των πρώτων 52 καταδίκων από το Κ.Κ. Κορυδαλλού σε άλλα Καταστήματα και, παράλληλα, η μεταγωγή σ’ αυτό 27 υποδίκων. Η εκτέλεση αυτών των μεταγωγών θα γίνει κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου».
Μετά λοιπόν και την πρωτοφανή κόντρα ανάμεσα στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα, και τους αστυνομικούς για την ελλιπή φύλαξη της Αθήνας, η κυβέρνηση προτίμησε να κάνει το...χατίρι στους "γνωστούς-άγνωστους" με τις κουκούλες, που δεν δίστασαν προ ημερών να καταστρέψουν το βιός απλών Ελλήνων πολιτών.
Δυστυχώς η υποχώρηση αυτή της πολιτείας δημιουργεί επί της ουσίας ένα "επικίνδυνο προηγούμενο", με τους μπαχαλάκηδες να αποκτούν ακόμη και πολιτική φωνή (!!), αφού όπως αποδείχθηκε είναι σε θέση να επηρεάσουν κορυφαίες πολιτικές αποφάσεις στο Μαξίμου.
Θυμηθείτε για άλλη μία φορά σε ποιους υπέκυψε η ελληνική κυβέρνηση, που χωρίς οίκτο κατέστρεψαν περιουσίες Ελλήνων πολιτών, φτάνοντας στο σημείο να απειλήσουν μέχρι και με αιματοκύλισμα:
                                                                                                                                     
                                                                                                                                               
                                                                                                                                                    
 Ο ΚΕΡΒΕΡΟΣ ΜΕΣΩ Ο.Ε.Α ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΕ:

ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ = ΤΕΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ


kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου