7 Μαρ 2018

ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΙΘΟΥΣΑ του ΣτΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ!!!!!


Η απελευθέρωση της πατρίδας μας εξαρτάται από τη Δικαστική εξουσία και οι δικαστές οφείλουν γενναία και ευσυνείδητα να υπερασπιστούν το Λαό μας!!!!
Σήμερα εκδικάστηκε στο Συμβούλιο της Επικρατείας υπόθεση που εάν δικαιώσει τους 7 δικηγόρους που προσέφυγαν ουσιαστικά ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ . Είναι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ γιατί παραβίασε την απόφαση του Λαού μας στο Δημοψήφισμα , με το ΟΧΙ που σύμφωνα πάντα με το Σύνταγμα έχει ισχύ νόμου !!!!!!
Ακούστε το δικηγόρο Δημήτρη Κλούρα μεταξύ των 7 που προσέφυγαν να εξηγεί γιατί είναι αντισυνταγματικό , γιατί η πολιτική εξουσία έχει ποινικές ευθύνες και γιατί οι Δικαστές φοβούνται να αποφασίσουν σύμφωνα με τους νόμους και το Σύνταγμα !!!
Στην έδρα των δικαστών και ο γιος του πρώην πρωθυπουργού Παναγιώτη Πικραμένου!!!!!!
Σε τρεις μήνες η απόφαση !!!!
Μπράβο στην κυρία Γεωργία Μπιτακου που μετά το συλλαλητήριο συνεχιζει τον αγώνα της . Μπράβο στην κίνηση αυτή των δικηγόρων και μακάρι η απόφαση να δικαιώσει τον λαό ..
Αναμένουμε ..

Το καφενείο της Βουλης - ΚΑΤΟΧΗ.gr

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου