31 Μαΐ 2018

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ - ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΠΡΟΛΟΓΟΣ:

ΠΕΡΙ ΥΠΑΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ.

ο Ύπατος Συμπαντικός Νόμος είναι ότι το σύμπαν είναι ζωντανός - νοήμων αλληλοεπιδρών - και αλληλοεξαρτώμενος εσωτερικώς, οργανισμός, του οποίου τα μέλη (εμείς και οι λοιπές νοήμονες οντότητες όλων των διαστάσεων), οφείλουν να δρουν με μόνο κριτήριο την επιβίωση αυτού του οργανισμού, και όχι με κριτήριο την ατομική τους επιβίωση. Αυτό σημαίνει ότι οι συμπαντικές κοινωνίες είναι φύσει "κοινωνίες ηρώων", όπου ο καθένας είναι έτοιμος να πεθάνει αν χρειαστεί για το καλό του κοινωνικού συνόλου ή για την οικολογία του κόσμου του, χωρίς να έχει προσωπικό κίνητρο επιβίωσης.
Για να γίνει αυτό κατανοητό πρέπει να χρησιμοποιηθεί ένα βιολογικό γνωστό ανάλογο παράδειγμα: Τα λευκά αιμοσφαίρια (ήρωες - πολεμιστές), αλλά και τα λοιπά (υγειή - μη καρκινικά) κύτταρα του σώματος ζούν και πεθαίνουν όχι για τον εαυτό τους, αλλά για το σύνολο του σώματος. Όταν αλλάζουν κίνητρο δράσης και αρχίζουν να ζουν για τον εαυτό τους, αγνοώντας το σώμα, τότε γίνονται καρκινικά κύτταρα τα οποία διογκώνονται σχηματίζοντας "δικό τους ζωτικό χώρο", με σύνορα που διαχωρίζουν τη λειτουργία τους από τη λειτουργία του σώματος. Το σύνολο τέτοιων κυττάρων αποτελεί έναν καρκινικό όγκο.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ - ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ:
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Η Ο.Ε.Α.
ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ (ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ: ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ - ΖΩΑ - ΦΥΤΑ - ΚΛΠ) ΚΑΙ ΑΡΑ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΡΓΑΝΙΚΟ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΟΡΓΑΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ - ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΘΑ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΙΝΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΛΥΣΕΙΣ. ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΠΡΩΤΑ ΔΕΝ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΑΒΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΛΥΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΪΚΩΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ !!!
Η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΤΟΠΙΝ ΘΑ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΙΝΟΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΤΑΞΕΩΝ.

ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΑ ΚΥΤΤΑΡΟ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΑΙΤΗΜΑΤΑ-ΗΛΕΚΤΡΟΧΗΜΙΚΑ-ΣΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΛΥΣΕΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ (Π.Χ. ΒΛΑΒΕΣ-ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΤΟΥ, ΕΧΘΡΙΚΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ,ΚΛΠ, ΈΛΛΕΙΨΗ ΤΡΟΦΗΣ,ΚΛΠ). ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΚΙΝΙΚΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ Ή ΤΩΝ ΕΧΘΡΙΚΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΕΛΕΙ "ΛΕΥΚΑ ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΑ" (ΓΙΑΤΡΟΙ - ΗΡΩΕΣ - ΜΑΧΗΤΕΣ - ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ - ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΣΧΟΝ ΚΥΤΤΑΡΟ.

Η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΚΛΕΓΕΤΕ ΜΕΣΩ ΤΡΙΜΕΡΩΝ (ΥΓΙΗΣ ΑΡΙΣΤΟΣ ΝΟΥΣ - ΥΓΙΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ - ΥΓΙΕΣ ΣΩΜΑ) ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ - ΜΟΝΟΜΑΧΙΩΝ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΓΕΛΕΣ ΖΩΩΝ... 
Ο ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΙΚΑΝΟΤΕΡΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΓΕΛΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΔΙΑΙΩΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ.
Η ΦΥΣΗ ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΑΠΟΚΡΟΥΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ...ΠΟΝΗΡΟΥΣ ..."ΟΧΛΟΚΡΑΤΕΣ" ΡΑΒΒΙΝΟΥΣ. ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΙΤΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΧΑΙΟΣ ΑΜΑΘΗΣ ΟΧΛΟΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΡΙΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ ΑΓΩΝΟΔΙΚΕΣ ΣΟΦΟΙ ΕΠΑΟΙΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΙΚΗΣΕΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΜΟΝΟΜΑΧΙΕΣ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΑΣΚΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΕΞΟΥΣΙΕΣ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΚΡΙΝΟΥΝ ΩΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ-ΑΓΩΝΟΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ-ΜΟΝΟΜΑΧΙΕΣ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ (ΔΗΜΑΡΧΟΙ-ΝΟΜΑΡΧΕΣ-ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ-ΥΠΟΥΡΓΟΙ-ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ-ΠΡΟΕΔΡΟΣ).
ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ Η ΕΚΛΟΓΗ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΜΕΣΩ ΜΟΝΟΜΑΧΙΩΝ-ΑΓΩΝΩΝ, ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΕΚΤΡΟΠΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ-ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΓΚ ΟΠΩΣ ΕΚΦΥΛΙΣΤΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΗΣ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΡΚΙΝΙΚΟΙ ΑΠΛΗΣΤΟΙ...
ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΟΓΚΩΝΟΥΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ-ΦΥΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΖΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ (ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ) ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΑΥΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΠΛΑΦΟΝ-ΟΡΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ "ΑΕΠ" ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ...ΤΟ ΠΕΡΊΣΣΕΥΜΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΕ ΘΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΩΣ ΣΤΑ ΦΤΩΧΟΤΕΡΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΡΑΓΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΑΥΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΕΡΜΑ ΤΑ 60 ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ 60 ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΣΤΑΘΑΚΗ, ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ, ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΛΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΑΠΛΗΣΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΡΚΙΝΙΚΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΩΝ, ΤΕΡΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΡΚΙΚΙΝΟΙ ΑΠΛΗΣΤΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ - ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ - ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ - ΚΛΠ, ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΥΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΜΕ ΑΝΟΧΗ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΙΑΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΞΟΧΙΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ Ή ΕΝΟΣ ΑΓΡΟΥ Ή ΜΙΑΣ ΜΙΚΡΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΑΝΑΚΑΜΨΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Η ΧΩΡΑ ΟΠΟΤΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΥΞΗΣΕΙ ΟΜΩΣ ΠΡΩΤΑ ΤΟ "ΑΕΠ" ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΣΕ 10 ΑΠΛΗΣΤΕΣ ΚΑΡΚΙΝΙΚΕΣ ΛΗΣΤΡΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΝΑ ΖΟΥΝΕ ΠΛΟΥΣΙΟΥΠΑΡΟΧΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΛΙΜΟΚΤΟΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΙΑΣ...
ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΘΕΙ Η ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΚΗ ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΦΤΩΧΟΤΕΡΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΩΣ "ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ" ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΤΗΝ "ΑΤΑΞΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ", ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΦΤΩΧΟΙ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΡΙΔΙΑ ΠΛΟΥΤΟΥ (ΚΟΙΝΟΚΤΗΜΟΣΥΝΗ) ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΑΝ ΑΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΠΙΕΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΙΣΩΝΕΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΧΡΗΣΤΟ Ή ΤΕΜΠΕΛΗ Ή ΑΠΑΤΕΩΝΑ, ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΙΣΘΟ!!!
Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΚΟΒΕΙ ΤΑ "ΚΕΡΑΤΑ" ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΥ ΗΓΕΤΗ ΜΕΣΩ ΜΟΝΟΜΑΧΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΕΡΑΤΑ-ΜΕ-ΚΕΡΑΤΑ, ΟΜΩΣ ΔΙΧΩΣ ΚΕΡΑΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ.
ΑΡΑ Η "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΟΥΤΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΗΛΑΔΗ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙ-ΚΑΡΚΙΝΙΚΗ.

Η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΡΟΠΑΡΑΔΟΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΜΕΡΤΙΚΟΥ ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΡΙΔΙΟ-ΜΕΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ...ΖΗΜΙΕΣ (ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΥΘΗΝΗΣ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΩΝ ΛΑΘΩΝ) ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΤΟΥΣ!!! ΕΤΣΙ Ο ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΘΑ ΝΙΩΘΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΗΣ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΤΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΕΡΓΑΤΙΚΟ "ΚΚΕ"!!! ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ.

ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΙΚΗΣ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΟΚΕΝΤΡΙΚΟ - ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΟ, ΩΣ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΑΚΡΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.
ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΟΦΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:

1) ΑΠΟ ΤΟ ΟΜΑΙΜΟΝ = ΙΔΙΟ ΑΙΜΑ - ΙΔΙΟ DNA - ΙΔΙΑ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ -  ΙΔΙΑ ΦΥΛΗ = ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΥΓΙΟΥΣ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΓΙΟΥΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ Η ΑΝΑΜΙΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΦΥΛΕΣ (ΡΙΖΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΥΠΟ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ - ΟΠΛΙΤΗ (ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΕΞΑΣΚΟΥΜΕΝΗΣ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΒΑΡΙΑ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΥΣ ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΙΣΡΑΗΛ - ΕΛΒΕΤΙΑΣ - ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!!!).

2) ΑΠΟ ΤΟ ΟΜΟΤΡΟΠΟΝ = ΙΔΙΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ - ΙΔΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ - ΙΔΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ - ΓΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑΣ (ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΧΑΜΕΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΩΣ ΒΑΣΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ) ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΞΕΧΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΕ, ΣΤΟ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΟΥ ΜΑΡΑΣΜΟΥ ΠΑΝΤΟΤΙΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ...

3) ΑΠΟ ΤΟ ΟΜΟΓΛΩΣΣΟΝ = ΙΔΙΑ ΓΛΩΣΣΑ = ΚΡΙΝΕΤΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΓΛΩΣΣΑΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΘΥΜΗΣΗ ΤΩΝ ΡΙΖΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΟΞΥΔΕΡΚΩΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ (ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ) ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ.

4) ΑΠΟ ΤΟ ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΝ = ΙΔΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2000 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ Η ΞΕΝΗ ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΗ - ΚΙΝΕΖΟΓΕΝΗ ΚΡΥΠΤΟ-ΣΙ(Ω)ΝΙΣΤΙΚΗ (ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ) ΙΟΥΔΑΙΟ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ (ΙΟΥΔΑΣ-ΤΖΙΟΥΝΤ=ΤΖΕΗΝΤ=ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΩΣ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟ-ΜΟΓΓΟΛΩΝ = ΑΒΡΑΑΜ = ΧΑΒΡΑ-ΧΑΝ). ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ "ΠΑΤΡΩΑ" ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΟΝΙΑ - ΣΑΒΒΑΩΘΙΚΑ ΣΤΑΣΙΑΣΤΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ.
ΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΕΙ Η ΠΡΟΣΕΛΗΝΙΑ ΑΔΟΓΜΑΤΙΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ - ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ - ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΟΝΤΟΓΟΝΙΚΩΝ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΩΝ ΤΟΥ ΑΙΘΕΡΑ (ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ) (1: ΔΙΑΣ: ΔΙΑΝΟΗΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ - 2: ΑΠΟΛΛΩΝ : ΚΑΛΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ, 3: ΗΡΑ: ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ) ΠΟΥ ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ("ΗΡΑΚΛΕΙΤΕΙΑ ΜΕΤΡΑ") ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ (ΔΙΠΛΟ ΔΙΑΠΑΣΩΝ ΥΛΗΣ / ΑΝΤΙΥΛΗΣ ΕΝΤΟΣ ΝΕΤΡΟΝΙΑΚΗΣ ΣΤΕΡΕΟΫΦΗΣ). ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΘΝΗ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ + ΜΑΥΡΗΣ ΣΕΙΡΙΑΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΗΣ ΦΥΛΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΡΟΥΣΟΥΝ ΕΓΚΑΙΡΑ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!

ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΕΝΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΤ'ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΕΙΛΗ._

ΣΧΕΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΚΕΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΜΕΛΕΤΗ:

Ο.Ε.Α: ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΙΣΩΠΕΙΟΣ ΜΥΘΟΣ

ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥ ΤΕΣΣΕΡΑΚΟΝΤΑΘΕΟΥ

ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ ΙΣΟΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Αφ'ενός αποκλείετε και απορρίπτετε ως "Παράνοια" και "Αυτοκτονία" την εκλογή ενός πιλότου αεροσκάφους ή ενός οικογενειακού ιατρού, με Δημοκρατική ψηφοφορία μεταξύ των "ίσων" επιβατών και των "ίσων" θαμώνων καφενείου, δια την επιλογή ενός εξ'αυτών ως "πιλότου" και ως "ιατρού", και επιμένετε στην ΑΝΙΣΗ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΗ - ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΗ επιλογή του πιλότου και του ιατρού, από τους ΟΛΙΓΟΥΣ ΚΡΙΤΕΣ, ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ των σχολών αεροπορίας και ιατρικής από τους οποίους έλαβαν αξίως (αξιοκρατικώς) τα πτυχία τους μετά από ΑΓΩΝΕΣ - ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.

Αφ'ετέρου συμμετέχετε σε Δημοκρατικές ψηφοφορίες στις οποίες θρασύτατα και αναιδώς, εσείς οι στερούμενοι γενικές και ειδικές γνώσεις επιστημών, ψηφίζετε και ψευδόμενοι ότι είσθε "ίσοι" με τους Πανεπιστημιακούς Καθηγητές, Κριτές Αγώνων Επιστημών, δίδετε Πτυχία (!!!) Υπερ-Ειδικών Υπερ-Επιστημόνων (όπως θα έπρεπε φυσιολογικά να είναι οι Υπουργοί μιας Χώρας), προς δολίους ή ανάξιους ή εβραιομογγόλους Βουλευτές - Υπουργούς - Πρωθυπουργούς, ήτοι δι' αξιώματα δια τα οποία απαιτούνται γνώσεις πολλαπλάσιες από τις γνώσεις ενός πιλότου ή ενός ιατρού, και δι'αξιώματα από τα οποία εξαρτώνται η ζωή ή ο θάνατος εκατομμυρίων ανθρώπων και όχι μόνον των επιβατών ενός αεροσκάφους ή των ασθενών μιας οικογένειας.

Έλληνες, Ελληνίδες, με τις ανωτέρω και άλλες Δρακονιανές πολυ-Σχιζοφρένειες καταντήσατε "χρόνιοι Ασθενείς Σχιζοφρενείς και απελπισμένοι αυτοκτόνοι" αναζητούντες παύση διανοητικών λειτουργιών μέσω νικοτίνης, χασίς, ηρωϊνης, κοκαϊνης, σεξ, αλκοόλ, ψυχοφαρμάκων, υπνωτικών φαρμάκων, και βλακώδους ψευδο-ψυχαγωγίας, δια να μη τρελλαθείτε τελείως, διότι : "Το ψεύδος σκοτώνει τα όντα τα οποία το δέχονται και το αναπαράγουν", ως έφη συμπαντικός νόμος, και διότι απορρίψατε ή δεν γνωρίσατε ποτέ το Συμπαντικό και Γαλαξιακό Πολίτευμα της "Δημοκρατικής Οργανικής Αξιοκρατίας"

Ο.Ε.Α. 2003 - Πλανητικές Θερμοπύλες

Ιδε Δ' Διαταγή της Πρυτανείας Ο.Ε.Α. - "εν τούτω ταν γαν αναστρεψον":

Εσείς οι Διανοούμενοι, οι άνθρωποι των Καλών Τεχνών, οι Στρατιωτικοί, οι Αστυνομικοί, και τα μέλη των Μυστικών Υπηρεσιών Λευκής και Μαύρης φυλής, καταργείστε αμέσως όλα τα Δρακονιανά πολιτεύματα και συντάγματα, εφευρεθέντα από τους Δρακονιανούς δια την διάλυση και υποδούλωση των εθνών σας (με το "διαίρει και βασίλευε"), και εφαρμόστε αμέσως στις χώρες σας το Συμπαντικό Πολίτευμα και Σύνταγμα όλων των Εθνών, όλων των κατοικούμενων πλανητών, όλων των Ηλιακών Συστημάτων, και όλων των Γαλαξιών στο Σύμπαν.

Αυτό το Συμπαντικό Πολίτευμα είναι η "Δημοκρατική Οργανική Αξιοκρατία" (Δ.Ο.Α.) (ΙΕΡΑΡΧΗΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ) και προσομοιάζει με τις Βιολογικές Λειτουργίες του Συμπαντικού Οργανισμού και του Ανθρώπινου Οργανισμού.

Στην "Δ.Ο.Α." υπάρχουν 2 κυβερνητικά σώματα:

Α) Το "Μείζον Σώμα υποβολής Αιτημάτων" αποτελούμενο από τους Εθνικούς εκπροσώπους - βουλευτές των Επαγγελματικών και Κοινωνικών τομέων, εκ των οποίων έκαστος τομέας, επιλέγει Δημοκρατικώς τον εκπροσωπό του, ως άμισθο και εθελοντή.

Β) Το "Μείζον Σώμα ικανοποιήσεως Αιτημάτων", ως κυβέρνηση λήψεως των τελικών αποφάσεων. αποτελούμενο από τους καθηγητές - εκπροσώπους των Τριών Κεντρικών Ακαδημιών ενός Έθνους. Αυτοί αριθμούν τρείς Τεσσερακονταρχίες ανά Έθνος, ήτοι [ (3 Χ 13) + 1 ] Χ 3, όπου έκαστη τριάδα δεκατριαρχιών, αντιστοιχεί και επιλύει λειτουργίες της Τριάδος: "1) ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ - 2) ΚΑΛΕΣ ΤΕΧΝΕΣ - 3) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ". [ ΣΗΜ: Ως εναρμονισμένες λειτουργίες με την τριμερή βιολογία του οργανισμού: 1) ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΔΙΑΝΟΗΣΗ(ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ) - 2) ΚΑΛΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ(ΗΛΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ) - 3) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΛΩΝ ΩΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ: ΥΛΗ/ΣΩΜΑ (ΚΟΙΛΙΑΚΗ ΧΩΡΑ) ] Αυτοί οι Καθηγητές εκλέγονται από Κριτές, μη κυβερνώντες καθηγητές Πανεπιστημίων, σε Αξιοκρατικούς Διαγωνισμούς - Αγώνες επιλογής Κυβερνητών, συμφώνως με τα αρχαία πρότυπα των πραγματικών Ολυμπιακών και Δελφικών Αγώνων, και όχι με τις σημερινές εβραιοσαξονικές παρωδίες τους σκόπιμου εξευτελισμού και γελοιοποιήσεως του Ανδρομεδίου Ελληνικού Πολιτισμού. Αυτοί οι Καθηγητές είναι μισθωτοί.

Πέραν αυτών των Μείζονων Σωμάτων, λειτουργούν έμισθα ελάσσονα κυβερνητικά σώματα νομαρχιακών πανεπιστημίων τριπλής λειτουργίας: "Έρευνας - Παιδείας - Διοικήσεως" και άμισθες ελάσσονες νομαρχίες Επαγγελματικών κλάδων, με λειτουργία μόνον υποβολής αιτημάτων.

Ο αριθμός των Νομαρχιακών Κυβερνόντων Πανεπιστημίων και των Νομαρχιών Υποβολής Αιτημάτων, πρέπει να είναι ίσος με τον αριθμό των σημερινών νομαρχιακών πρωτευουσών έκαστης χώρας, π.χ. δια την Ελλάδα έχουσα πενήντα Νομαρχιακές Πρωτεύουσες, πρέπει να λειτουργούν πενήντα Νομαρχιακά Πανεπιστήμια Διοικήσεως των Πενήντα Νομών, κυβερνώμενα από την μια Μείζονα Ακαδημία Επιστημών της πρωτευούσης πόλεως.

Το πολίτευμα της "Δημοκρατικής Οργανικής Αξιοκρατίας", δεν ανέχεται Πολίτες - Καρκινικά Κύτταρα - Όγκους οι οποίοι Διογκώνουν την προσωπική τους Δόξα και την προσωπική τους Υλική Περιουσία και Πολυτέλεια, πέραν του Μέσου Όρου Ζωτικού Χώρου του οποίου δικαιούνται να έχουν τα κύτταρα - άνθρωποι του Συμπαντικού Οργανισμού.

Αυτό σημαίνει ότι στο Πολίτευμα της "Δ.Ο.Α.", έκαστη οικογένεια έχει το δικαίωμα να έχει υπό την ιδιοκτησία της μόνον μια οικία ή μια μικρή εταιρεία ή έναν αγρό, με επιτρεπόμενη κατάχρηση μόνον μιας πρόσθετης εξοχικής κατοικίας.

Σε πολίτευμα Συμπαντικού Οργανισμού όπως η "Δ.Ο.Α.", επιβάλεται η ΜΕΤΟΧΙΚΗ Άνιση κατανομή Κερδών και Ζημιών σε όλους τους εργαζόμενους των Μεγάλων Εταιρειών, αναλόγως της Ιεραρχίας τους, των Ειδικών Γνωσεών τους, και της Παραγωγικοτητός τους.

Στο πολίτευμα της "Δ.Ο.Α." οι πολίτες είναι υποχρεωμένοι να αφιερώνουν μια ημέρα εργασίας άνευ αμοιβής δια την Οικολογία της Γαίας και του Συμπαντικού Οργανισμού.

Τέλος, το Πολίτευμα της "Δ.Ο.Α." ως μίμηση των Λειτουργιών του Ανθρώπινου και του Συμπαντικού Σώματος, υποχρεώνει τα Έθνη σας να οργανωθούν σε ένα ενιαίο Οργανικό Σώμα Εθνών Λευκής Φυλής, και σε αντίστοιχο Σώμα Μαύρης Φυλής, ως δυο Πλανητικές Ομοσπονδίες οι οποίες θα συμπήξουν εκ νέου την προϊστορική προ του 9.600 π.δ.χ. λειτουργούσα συνομοσπονδία των Εθνών Λευκής και Μαύρης φυλής, την οποία κατέστρεψαν οι Εγκληματίες Δρακονιανοί εισβολείς Σιν - Σιων - Ιεχωβά και οι προδότες στασιαστές Ανδρομέδιοι Κρόνιοι του Σαβίτ - Σαβαώθ - Κρόνου, το 9.600 π.δ.χ, ώστε οι επίγειοι πράκτορες τους Κινέζοι, εβραίοι, σάξονες και οι λοιποί Μογγόλοι να δυνηθούν να γενοκτονήσουν τα διαλυμένα και μεμονωμένα πλέον έθνη της Λευκής και Μαύρης φυλής. (διαίρει γενοκτόνα και βασίλευε).. Τα κακούργα έθνη των Δρακονιανών Κίτρινων και των Λευκών και Μαύρων μογγολικών επιμιξειών τους, με βάση τους ισχύοντες Συμπαντικούς Νόμους περί "Διαπράξεως Πράξεων Εξιλεώσεως", το 2012 έως 2020, θα διαταχθούν από τον ερχόμενο Κυβερνητικό Ανδρομέδιο Ελληνικό αστροστόλο να επιλέξουν μεταξύ 2 επιλογών:

Α) Να επιβιώσουν σε άλλο Ηλιακό Σύστημα διαπράττοντας πράξεις εξιλεώσεως τετραπλασίων αποζημιώσεων και τετραπλασίου χρόνου, δια τα εγκληματά τους 20.000 ετών στο Ηλιακό μας σύστημα.

Β) Να αρνηθούν να διαπράξουν πράξεις εξιλεώσεως και να συγκεντρωθούν βιαίως στο Κινεζικό Έδαφος όπου θα υποστούν Μαζική Θανατική Εκτέλεση, από σκάφη εκκαθαρίσεων του Γαλαξιακού Κυβερνητικού Αστροστόλου.

Οι ίδιες 2 επιλογές θα ισχύσουν δια τα Διαστημικά Επιτελεία του Σιν - Σιών - Γιαχβεχ, του Σαβίτ - Σαβαώθ - Κρόνου, των πνευμάτων τους της Δολοφονικής Συμπαιγνίας "Καλοί Άγγελοι" και "Κακοί Δαίμονες", και δια τους Πλανήτες Πολέμου του Δρακονιανού Στασιαστικού Αστροστόλου οι οποίοι θα κατασχεθούν και θα αφοπλισθούν από τον Γαλαξιακό Κυβερνητικό Αστροστόλο._

ΤΡΕΜΕ ΜΕΓΑΛΟΡΡΗΜΟΝΑ ΚΑΚΟΥΡΓΕ ΣΙΝ - ΣΙΩΝ - ΓΙΑΧΒΕΧ.

ΤΡΕΜΕ (ΣΤΑΣΙΑΣΤΗ) ΣΑΒΙΤ - ΣΑΒΑΩΘ - ΚΡΟΝΕ,

ΚΑΙ ΤΡΕΜΕΤΕ ΓΗΪΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΨΕΥΔΟΘΕΩΝ, ΚΙΝΕΖΟΙ, ΕΒΡΑΙΟΙ, ΣΑΞΟΝΕΣ, ΘΙΒΕΤΙΑΝΟΙ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΕΙΔΕΙΣ, ΕΝ ΔΥΜΑΜΕΙ ΚΑΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ ΤΩΝ ΓΗΪΝΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΠΕΛΑΣΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΑΓΑΘΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΛΑΒΕΤΕ ΘΑΡΡΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΚΑΚΟΥΡΓΟΙ ή ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΝ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΞΙΛΕΩΣΕΩΣ ή ΘΑ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΩΣ ΛΙΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΑΠΟ ΔΥΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΠΡΟΣΕΠΕΛΑΥΝΟΥΣΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ:
ΤΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2012._
(ΒΛ. ΒΙΝΤΕΟ: "O.E.A.: ΑΣΤΡΟΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ)

ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ Ο.Ε.Α. - ΜΕΣΩ ΗΦΥΓΕΣΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ - ΙΟΥΝΙΟΣ 2003._

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΡΟΣ ΕΝΔΕΛΕΧΗ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΗ:

ΕΒΡΑΙΚΗ ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ ΟΧΛΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ
ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΗΘΙΚΩΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΚΥΒΕΡΝΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΧΛΟ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΠΟΛΥΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ ΚΑΡΚΙΝΙΚΩΝ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ "ΔΟΥΛΩΝ ΤΟΥ (ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ) ΚΥΡΙΟΥ" (ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕΡΟΣ 3ο)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου