19 Ιαν 2020

ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΚΡΙΤΕΣ!

ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΟΙ ΑΚΡΙΤΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟ ΚΑΙ ΥΠΕΡΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΕΧΘΡΟ!
ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!!! 

ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ Η ΟΠΟΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΛΛΑ ΣΤΕΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΝΗΣΙΩΤΕΣ!!!

ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ!!!

ΚΕΡΒΕΡΟΣ

ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΝ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΦΕΔΡΕΙΑΣ!!



''Σε μια εποχή κρίσιμη για την ασφάλεια και την ελευθερία των πολιτών της χώρα μας, όπου όσο πότε άλλο ο τουρκομόγγολος, δείχνει τα δόντια του και ετοιμάζει την πολεμική του μηχανή για να κατάκτηση τα νησιά μας ο πρωθυπουργός μας πετάει χαρταετό.''
Στο ‘’κάδο’’ πετάχτηκε το νέο νομοσχέδιο της Εθνοφυλακής και Εφεδρείας όπου λύνει τα χέρια των διοικητών, ώστε να λειτουργήσει σωστά το σύστημα εκπαίδευσης των Άκριτων / Φυλάκων στα νησιά και γενικός στα σύνορα της χώρας.
Η κυβέρνηση φοβούμενη την αντίδραση του σουλτάνο έκανε ένα βήμα πίσω και δεν έδωσε για ψήφισμα στην βουλή το νέο νομοσχέδιο, δυστυχώς όπως φαίνεται και από τις πράξεις του κράτους των Αθηνών τα νησιά μένουν αβοήθητα.
Χρήματα δεν υπάρχουν καθώς την κρίσιμη αυτή ώρα 50.000.000 που ήταν για την συντήρηση των ακριβών συστημάτων για την άμυνα της χώρας δεσμεύτηκαν από το τον προϋπολογισμό του ΓΕΣ, με αποτέλεσμα στο μέλλον να βγουν εκτός και θα έχουν ίσως και δεκαπλάσιο κόστος για να τα επαναφέρουν σε λειτουργιά. Αν τα επαναφέρουν ποτέ;
Και το μονό που απέμεινε με χαμηλό κόστος ήταν η σοβαρή εκπαίδευση αλλά και ο εξοπλισμός των Εθνοφυλακών και των Έφεδρων (ειδικά των μονάδων στα νησιά μας) σύμφωνα με τα νέα στάνταρ της σύγχρονης εποχής μας που βασίζονται στους νέους τρόπους μάχης.
Άλλα αυτό το πιο απλό πράγμα δεν μπορεί να γίνει καθώς τρέμουν μονό με την ιδέα ότι ίσως ο ‘’Σουλτάνος’’ τους κάνει ‘’ντα ντα’’’
Και μην ξεχνάμε ακόμα κανένας δεν πίρε την πρωτοβουλία να εξοπλίσει τον Αμυντικό Ελληνικό Στρατό που απαρτίζετε από τα δικά μας παιδιά, τα παιδιά του λάου και που τα αφήνει έρμαια στις ορέξεις των τουρκομογγόλων.
Σε μια σύγκρουση θα πέφτουν όλοι οι εθνοφυλακές, οι έφεδροι αλλά και τα μόνιμα στελέχη σαν της μύγες καθώς θα έχουν να αντιμετωπίσουν έναν επαγγελματικό στρατό με εμπειρία στο πόλεμο και σωστά εκπαιδευμένο και εξοπλισμένο.
Ενώ εμείς θα έχουμε ως ασπίδα τα παιδιά μας, αλλά και εμάς τους ίδιους την ώρα που δεν έχουμε μια σοβαρή εκπαίδευση και που δεν μας έχει χρεωθεί από κράτος των Αθηνών σύγχρονος εξοπλισμός μάχης όπως:
1. Κράνη Kevlar
2. Αλεξίσφαιρες εξαρτήσεις
3. Στολές παραλλαγής
4. Αρβύλες
5. Νυχτερινές διόπτρες
6. Θερμικές διόπτρες
7. Σακίδια μάχης
8. Προστατευτικά άκρων και ματιών (επιγονατίδες, επιαγκωνίδες, γάντια και γυαλιά ασφαλείας)

Υ.Γ
Στα νησιά θα πολεμήσουν πατέρες και οι γιοι δίπλα δίπλα, για να προστατέψουν το σπίτι τους και τα γυναικόπαιδα και οι κυβερνώντες αυτής της ''βιασμένης'' χώρας θα πετάνε χαρταετό.

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΙΓΑΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ – ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΚΡΙΤΕΣ.

Στον πόλεμο τίποτε δεν κατορθώνεται παρά μόνο με υπολογισμό. Ό,τι δεν έχει μελετηθεί σε βάθος και με λεπτομέρεια, δεν φέρνει κανένα αποτέλεσμα. Στον πόλεμο χρειάζονται ιδέες απλές και συγκεκριμένες.
Ναπολέων Βοναπάρτης, (1769-1821)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου