3 Φεβ 2020

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!!


ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ:

ΚΥΡΙΟΙ, ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ;
(ΑΠΟ Ιωάννης Λαμπρόπουλος συγγραφέας-ερευνητής-αρθρογράφος giannis_lampropoulos@yahoo.com)


Από το ξημέρωμα της 31ης Ιανουαρίου του 1996 μέχρι σήμερα, συντηρείται και διαδίδεται από ανθέλληνες πατριδοκάπηλους και προδότες, ένας παντελώς ψεύτικος μύθος για τα Ίμια, που παρουσιάζει τους Έλληνες «ηττημένους», ενώ η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική.

 Στα ΙΜΙΑ εκείνο το βράδυ, οι Έλληνες ΟΥΚ νίκησαν και συνέλαβαν τους Τούρκους και ήταν μία καθαρή ΝΙΚΗ των Ελλήνων.


 Για να κρύψουν όμως την νίκη μας και να αντιστρέψουν τις εντυπώσεις υπέρ των Τούρκων, το Ελληνικό ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ έκανε την μεγαλύτερη προδοσία:
 Πρώτα διατάζει τους Έλληνες ΟΥΚ να αφήσουν τους Τούρκους και να αποχωρήσουν από την δυτική Ίμια και να πάνε στην ανατολική που βρίσκονται ήδη οι άλλοι Έλληνες ΜΥΚ.

 Και μετά διατάζει, να σηκωθεί το ανθυποβρυχιακό και ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ γι’ αυτήν την επιχείρηση ελικόπτερο, για να κάνει υποτίθεται «αναγνώριση στόχου», ενώ ήδη έχει γίνει η αναγνώριση από την ΜΥΚ.

 Αυτό το ελικόπτερο δεν είναι μόνο ακατάλληλο για την επιχείρηση, αλλά είναι και σαμποταρισμένο από προδότες, που ξέρουν πως το στέλνουν σε πτήση χωρίς επιστροφή...

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΕΔΩ


ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!! ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120/4 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΗΡΩΑ ΤΟΥ 1821 ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ!!!

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου