12 Απρ 2021

ΝΟΜΟ αποτελεί πλέον η μεταφορά πολιτών που θεωρούνται «υγειονομική απειλή» σε «κρατικές εγκαταστάσεις»


Τα αμερικανικά γκουλάγκ των μαρξιστών είναι γεγονός!

Ψηφίστηκε στη Νέα Υόρκη πριν από λίγες ημέρες -και συγκεκριμένα στις 5 Απριλίου- ο νόμος Α416 που μεταξύ άλλων προβλέπει τη σύλληψη και ακολούθως μεταφορά ατόμων με «μεταδοτικές ασθένειες» σε «καθορισμένες κρατικές εγκαταστάσεις».

Σαν σκοπό αυτό το νομοσχέδιο που στήριξαν οι αριστεροί Βουλευτές και Γερουσιαστές έχει την απομάκρυνση των ανθρώπων που μπορούν να αποτελέσουν απειλή για τη δημόσια υγεία!

Από τη στιγμή που το νομοσχέδιο υπογραφεί από τον Κυβερνήτη της Νέας Υόρκης, Andrew Cuomo, υγιείς άνθρωποι που θεωρούνται «μεταδοτικοί» θα μπορούσαν να μεταφερθούν σε σύγχρονα “ γκουλάγκ συγκέντρωσης”!

Μάλιστα το να βγει κάποιος από αυτές τις κρατικές δομές δεν θα είναι καθόλου εύκολη υπόθεση, καθώς θα απαιτείται δικαστική απόφαση!


Ο συγκεκριμένος νόμος αφορά άμεσα όχι μόνο τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού, αλλά και όλους όσους θεωρούνται “στενές επαφές” ή “ύποπτα περιστατικά”!

Εντέχνως στο εν λόγω νομοσχέδιο ελάχιστες είναι αναφορές που γίνονται στην πανδημία covid-19 και χρησιμοποιούνται γενικότεροι όροι όπως:

«ΔΡΑΣΗ για την τροποποίηση του νόμου περί δημόσιας υγείας, σε σχέση με την απομάκρυνση περιστατικών, επαφών και φορέων μεταδοτικών ασθενειών που αποτελούν κίνδυνο για τη Δημόσια Υγεία».

Μπορείτε να δείτε όλο το νομοσχέδιο ΕΔΩ.

Και συνεχίζει:
«Ένα τέτοιο άτομο ή ομάδα ατόμων θα κρατείται σε ιατρική εγκατάσταση ή άλλη κατάλληλη εγκατάσταση ή εγκαταστάσεις που ορίζονται από τον Κυβερνήτη ή τον πολίτη».
Το μόνο που πρέπει να κάνει η τοπική κυβέρνηση της Νέας Υόρκης -για αρχή- είναι να κατηγορήσει ένα άτομο ότι πιθανώς μολύνθηκε με «ιό» (όχι μόνο covid-19) και αυτό θα δικαιολογούσε την απομάκρυνση του ατόμου από την κοινωνία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου