20 Μαΐ 2021


*ΜΠΑΓΚΝΤΙ: 
"ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ; ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ;"



Δείτε την αποκαλυπτική συνέντευξη του ΔΡ. Sucharit Bhakdi στον Μάριο Δημόπουλο στο Bitchute 




ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

To ισχυρό φυσικό αντιβιοτικό που σκοτώνει όλες τις μολύνσεις στο σώμα





*Sucharit Bhakdi. Διάσημος γιατρός, καθηγητής, επιδημιολόγος και μικροβιολόγος. Τα βάζει με τις φαρμακοβιομηχανίες, τις κυβερνήσεις και καλεί τους Έλληνες να επιδείξουν αρετή, τόλμη, θάρρος και δημοκρατικότητα ανάλογη με την ιστορία τους!!
Σας ανεβάζω συνδέσμους από συνεντεύξεις του Sucharit Bhakdi και σας παραθέτω λίγα στοιχεία από το βιογραφικό του.

Ο Bhakdi σπούδασε στα Πανεπιστήμια της Βόννης, Gießen, Mainz και Κοπεγχάγης και στο Ινστιτούτο Ανοσοβιολογίας και Επιγενετικής του Max Planck στο Φράιμπουργκ.
Σπούδασε ιατρική στο Πανεπιστήμιο της Βόννης από το 1963 έως το 1970, κατά την οποία μέρος (από το 1966 έως το 1970) ήταν κάτοχος υποτροφίας της Γερμανικής Υπηρεσίας Ακαδημαϊκών Ανταλλαγών Ο Bhakdi εργάστηκε για λίγο ως ιδιωτικός βοηθός στον ειδικό της εσωτερικής ιατρικής Walter Siegenthaler. Τον Φεβρουάριο του 1971 έλαβε το διδακτορικό του στην ιατρική. Από το 1972 έως το 1978, σπούδασε στο Max Planck Institute for Immunobiology στο Freiburg με υποτροφίες από την Max Planck Society στο Max Planck Institute of Immunobiology στο Freiburg και το Alexander von Humboldt Foundation.
Εργάστηκε στο Πανεπιστήμιο της Κοπεγχάγης για ένα χρόνο προτού μετακομίσει στο Ινστιτούτο Ιατρικής Μικροβιολογίας στο Πανεπιστήμιο Justus Liebig στο Gießen, όπου εργάστηκε από το 1977 έως το 1990.
Ο Bhakdi διορίστηκε καθηγητής C2 στο Gießen το 1982. Πέρασε ένα ακόμη έτος στην Κοπεγχάγη και έγινε καθηγητής C3 ιατρικής μικροβιολογίας (στο Gießen ξανά) το 1987 πριν διοριστεί στο Πανεπιστήμιο του Μάιντς το 1990. Από το 1991 διευθύνθηκε στο Ινστιτούτο Ιατρικής Μικροβιολογία και Υγιεινή ως καθηγητής C4.
Μέλος των Κέντρων Συνεργατικής Έρευνας του Γερμανικού Ιδρύματος Ερευνών "Proteins as Tools in Biology" στο Πανεπιστήμιο του Giessen (1987-1990),
Αναπληρωτής Εκπρόσωπος του Συνεργατικού Ερευνητικού Κέντρου «Ανοσοπαθογένεση» (1990-1999)
Εκπρόσωπος του Συνεργατικού Ερευνητικού Κέντρου "490 Λοίμωξη και Ανθεκτικότητα στις Λοιμώξεις" στο Μάιντς (2000-2011).
Συνιδρυτής και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Ιατρών και Επιστημόνων για την Υγεία, την Ελευθερία και τη Δημοκρατία, η οποία ιδρύθηκε τον Μάιο του 2020. Σκοπός της ένωσης είναι να αναλάβει δράση κατά των κυβερνητικών μέτρων περιορισμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων με αφορμή την πανδημία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου