24 Μαΐ 2021

Οι παγκοσμιοποιητές σού την έφεραν για πάντα, εμβολιασμένε.



Οι παγκοσμιοποιητές σού την έφεραν για πάντα, εμβολιασμένε.

Το εμβόλιο μπαίνει στους μύες, και τα γονίδια mRNA, που αυτό το εμβόλιο περιέχει, φτάνουν στην κυκλοφορία του αίματος, στα κύτταρα του αίματος (αιμοπετάλια).

Επειδή είναι μεγάλα τα γονίδια, όχι κάτι σαν την ζάχαρη που λιώνει, αυτά δεν μπορούν να φύγουν από το αίμα, δεν μπορούν να διαπεράσουν τα αγγειακά τοιχώματα. ΠΟΤΕ δεν θα φύγουν.

Τα γονίδια θα δημιουργήσουν ακίδες πρωτεΐνης για να αντιγραφούν και να γίνουν πολλά. Τα λεμφοκύτταρα από το ανοσοποιητικό θα θελήσουν να σκοτώσουν τα κύτταρα του αίματος για να μην παράγονται οι ακίδες τις οποίες το σύστημα τις θεωρεί εχθρούς και σκουπίδια.
Οπουδήποτε μέσα στον οργανισμό παράγονται αυτές οι ακίδες (όπου δηλαδή κυκλοφορεί το αίμα του εμβολιασμένου -εγκέφαλο, καρδιά, αγγεία) τα λεμφοκύτταρα θα επιτεθούν για να σώσουν τον οργανισμό, κάνοντας αντισώματα.
Ο ιός από μόνος του δεν θα πήγαινε στον εγκέφαλο. Αλλά εκεί τώρα, μέσω του αίματος, κυκλοφορούν οι ακίδες πρωτεΐνης, με την εντολή του εμβολίου. Αυτό γίνεται με όλα τα εμβόλια που βασίζονται σε γονίδια, επειδή τα γονίδια παρουσιάζονται στα κύτταρα του αγγειακού τοιχώματος, εκεί που ρέει το αίμα.

Αυτά τα εμβόλια λαμβάνονται από κύτταρα που αποτελούνται τα αγγεία. Λέγονται ενδοθηλιακά κύτταρα, είναι κάτι σαν την ταπετσαρία ενός τοίχου.
Ύστερα μέσα στο κορμί η ακίδα πρωτεΐνη αρχίζει να παράγεται από αυτά τα κύτταρα του αγγειακού τοιχώματος, δηλαδή του τοιχώματος όπου μέσα του είναι το αίμα.
Οι ακίδες πρωτεΐνης από την στιγμή που θα αγγίξουν τα αιμοπετάλια, τα ενεργοποιούν. Σαν απάντηση, σαν άμυνα δηλαδή του οργανισμού απέναντι στον εχθρό-ακίδα πρωτεΐνης, τα λεμφοκύτταρα από το ανοσοποιητικό ενεργοποιούν το σύστημα θρόμβωσης. Πήζουν το αίμα εκεί που γεννιούνται οι ακίδες λόγω του εμβολίου.

Για αυτόν τον λόγο αιμορραγείς και θρομβώνεις, αγαπητέ εμβολιασμένε. Κι αυτό δεν θα σταματήσει ποτέ. Όσοι δεν φύγουν τώρα, θα φύγουν το φθινόπωρο. Τότε που μια ελάχιστη, μια ασήμαντη γρίπη, - όχι δεν θα σε σκοτώσει αυτή. Αλλά το ανοσοποιητικό σου σύστημα θα ορμήσει ξανά στον εχθρό του, τις ακίδες πρωτεΐνης που θα γεννιούνται μέσα σου κάθε φορά που γριπιάζεσαι. Και τότε καινούριοι θρόμβοι θα σε σκοτώνουν. Μέχρι να σε αποτελειώσουν. Και το άλλο: Το πριν γερό ανοσοποιητικό σου σύστημα, θα μπορεί μόνο με αυτήν την γρίπη, την φετινή, την κορώνα, να σε «προστατεύει». Με το εμβόλιο αυτή την εντολή πήρε. Όλες οι άλλες εντολές σβήστηκαν.

Ξεκούνα το μυαλό σου, επιτέλους!

ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΟΠΛΟ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΙΑΣ.
(Οι πληροφορίες είναι από το βίντεο του βιολόγου SUCHARIT BHAKDI)
Δεν θα αναρτήσω άλλες πληροφορίες. Φίλοι και ξένοι, διαλέξτε τον δρόμο σας...

To ισχυρό φυσικό αντιβιοτικό που σκοτώνει όλες τις μολύνσεις στο σώμα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου