5 Ιουν 2021

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021


ΣΧΟΛΙΑ ΑΡΘΡΩΝ ΚΑΙ ΤΥΠΟΥ


Επιτέλους συμβαίνει ότι όλοι περίμεναν από τον George Papadopoulos,να  δίνει την πολυαναμενόμενη ενημέρωση για το τι συμβαίνει πίσω από τα παρασκήνια στις ΗΠΑ (beforeitsnews.com), σχετικά με την έρευνα Durhamεκθέτοντας την κατάσταση στις ΗΠΑ, το βαθύ κράτος και το σημαντικότερο, ότι αναμένονται σε μερικές εβδομάδες βαρυσήμαντες αποφάσεις στρατιωτικών δικαστηρίων των ΗΠΑ, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Ειδικότερα αναφέρει ο G.Papadopoulos, σε συνέντευξή του (σχετικό 
βίντεο), ότι:
“Το επίκεντρο της έρευνας Durham είναι η Νέα Παγκόσμια Τάξη!!! Και οι Πατριώτες πρόκειται να καθαιρέσουν τους  παγκοσμιοποιητές!!! Ο Papa-D αποκαλύπτει ότι όλα έχουν χρονομετρηθεί για να συμπέσουν με τον εκλογικό έλεγχο της Αριζόνα. Λέει ότι τα Ντόμινο είναι στη θέση τους, και πρόκειται να δούμε μια κόλαση μιας παράστασης.”

Και καταλήγει: «Είμαστε σε πόλεμο, και αυτό δεν είναι παιχνίδι”….,“Με 
τον ένα ή τον άλλο τρόπο πιέζουμε για την λήξη του παιχνιδιού, ας το ωθήσουμε προς την νίκη “VICTORY”!”
Ειδικότερα η πρώην δικηγόρος του Προέδρου Donald Trump, Sidney Powell αναφέρει, σύμφωνα με τον ιστότοπο beforeitsnews.com, ότι ο “Trump θα αποκατασταθεί» ("Trump will be reinstated!"), ενώ ο δικηγόρος Lin Wood και ο Στρατηγός Flynn συμφωνούν: “Ο Trump Κέρδισε! Q: Παρακολουθείστε τις τρέχουσες εξελίξεις!” (“Watch The Water!”).

Προφανώς και δεν είναι τυχαίο το γεγονός, ότι ο υγειονομικός επικεφαλής 
του Λευκού Οίκου, Dr.Antoni Fauci, αποκάλυψε με ομολογία-«βόμβα», ενώπιον εξεταστικής επιτροπής των ΗΠΑ, ότι ''Χρηματοδοτήσαμε το μοιραίο εργαστήριο της Ουχάν''!, μέσω μίας μη κερδοσκοπικής εταιρίας (EcoHealth Alliance), χρηματοδοτώντας μια «ήπια συνεργασία με πολύ  ξιοσέβαστους κινέζους επιστήμονες, οι οποίοι είναι παγκόσμιες αυθεντίες στον κορονοϊό», μιλώντας για κονδύλι ύψους 600.000 δολάρια του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας των ΗΠΑ, για μελέτη μετάδοσης του κορωνοϊού,  που διοχετεύθηκε σε κινεζική ερευνητική δομή.

Διευκρινίζουμε, ότι Dr.Antoni Fauci, αρνούνταν πρωτύτερα οποιαδήποτε 
αμερικανική εμπλοκή στο κινεζικό εργαστήριο της Wuhan.... 
 όπου δημιουργήθηκε ο κορωνοϊός, αφού βγαίνουν αδιαμφισβήτητα πλέον και από πολλούς επιστήμονες “Όλα στη ''φόρα'': Κινέζοι επιστήμονες δημιούργησαν τον κορονοϊό”, παρότι προσπάθησαν ανεπιτυχώς να καλύψουν τα ίχνη τους!
Είναι συγκλονιστική η αποκάλυψη βόμβα του Γάλλου Νομπελίστα Ιατρικής 2008, Καθηγητή Ιολόγο Luke Montagne, που ανακάλυψε τον ιό του AIDS, σε συνέντευξή του, ότι:  «Ο κορωνοϊός δεν προήλθε από την υπαίθρια αγορά της Γουχάν. Αυτό είναι ένας πολύ ωραίος μύθος. Ο κορωνοϊός προήλθε από το βιοεργαστήριο της Γουχάν. Είναι έργο επαγγελματιών μοριακών βιολόγων», η οποία επιβεβαιώνει όλα τα ανωτέρω.

Μέχρι και ο Πρόεδρος των ΗΠΑ J.Biden, έστω και καθυστερημένα, έδωσε 
εντολή  προθεσμίας 90 ημερών στη CIA για την υποβολή έκθεσης, σχετικά με την προέλευση του  κορωνοϊού, ήτοι: ''Βρείτε αν ο κορονοϊός ξέφυγε από την Ουχάν''!, ενώ τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους.
Ή μήπως πιστεύεται, ότι είναι τυχαίες οι παρακάτω συμπτώσεις των εμπλεκομένων με τα εμβόλια για τον κορωνοϊό και την προώθηση των εμβολιασμών παγκοσμίως, σύμφωνα με ανάρτηση στον ιστότοπο kerberos.blogspot.gr, ήτοι:

“Το κινέζικο βιολογικό εργαστήριο στο Wuhan ανήκει στη Glaxosmithkline,
η οποία (κατά λάθος) κατέχει την Pfizer! "(Αυτή που έκανε το εμβόλιο
κατά του ιού που (τυχαία) ξεκίνησε στο Wuhan Biological Lab και το οποίο
(τυχαία) χρηματοδοτήθηκε από τον Dr. Fauci, ο οποίος (κατά λάθος)
προωθεί το εμβόλιο! «Η GlaxoSmithKline διαχειρίζεται (κατά λάθος) το
τμήμα χρηματοδότησης της Black Rock, η οποία (κατά λάθος) διαχειρίζεται
τα οικονομικά της Open Foundation Company (Soros Foundation), η οποία
(κατά λάθος) διαχειρίζεται το Γαλλικό AXA! "Ο Soros (κατά λάθος) κατέχει
τη γερμανική εταιρεία Winterthur, η οποία (κατά λάθος) δημιούργησε ένα
κινεζικό εργαστήριο στο Wuhan και αγοράστηκε από τη γερμανική Allianz, η
οποία (συμπτωματικά) έχει τη Vanguard ως μέτοχο, ο οποίος (συμπτωματικά)
είναι μέτοχος της Black Rock, "που (συμπτωματικά) ελέγχει τις κεντρικές
τράπεζες και διαχειρίζεται περίπου το ένα τρίτο του παγκόσμιου
επενδυτικού κεφαλαίου. Η "Black Rock" είναι επίσης (συμπτωματικά) ένας
μεγάλος μέτοχος της MICROSOFT, που ανήκει στον Bill Gates, ο οποίος
(συμπτωματικά) είναι μέτοχος της Pfizer (που - θυμάσαι; Πουλάει ένα
θαύμα εμβόλιο) και (συμπτωματικά) είναι τώρα ο πρώτος χορηγός της WHO!
Τώρα καταλαβαίνετε πώς μία νεκρή νυχτερίδα που πωλήθηκε στη λαϊκή αγορά
στην Κίνα έχει μολύνει ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!”.

Στην συνέχεια του ανωτέρω έρχεται και η τελική προειδοποίηση από τον πρώην αντιπρόεδρο της Pfizer, Michael Yeadon (beforeitsnews.com) και    προφανώς δεν είναι τυχαίο, ότι το Ανώτατο Δικαστήριο του Καναδά δέχτηκε υπόθεση για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, που εισηγήθηκαν οι  Dr.Reiner Fuellmich, R.F. Kennedy jnr και η Καθ. Dalores Cahill, ήτοι
ότι τα εμβόλια COVID είναι "Βιολογικά όπλα μαζικής καταστροφής" ("Biological Weapons of Mass Destruction" healthimpactnews.com), σύμφωνα με επίσημες δηλώσεις του Διευθυντή του Κρατικού Τμήματος Δημόσιας Υγείας του Ουαϊόμινγκ των ΗΠΑ,  Ιατρού  Δρ. Igor Shepherd,  ο οποίος   είναι  μέλος της ομάδας ανταπόκρισης του Covid.

“Τα εμβόλια κατά του Covid-19  είναι  όπλα μαζικής καταστροφής – και θα μπορούσαν να αφανίσουν το ανθρώπινο είδος”. ( “Vaccines Are Weapons of Mass Destruction - and Could Wipe out the Human Race”).
Κατά σύμπτωση το SGT Report αναφέρει, ότι “οι εμβολιασμένοι άνθρωποι κατά του COVID θα πεθάνουν σε δύο χρόνια, ενώ η  Δημοκρατία ακόμη πιο γρήγορα!”. (“Vaxxed People Will Die In 2 Years! The Republic Even Sooner!”). ενώ ομοίως η Καθηγήτρια Iατρικής στο UCD (University College Dublin) και αντιπρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής της Πρωτοβουλίας
Καινοτόμων Φαρμάκων (ΙΜΙ), Dοlores Cahill, εκφράζει την ίδια άποψη, ότι «ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ  m-RNA, ΣΕΠΟΣΟΣΤΟ 50-80% ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ »!!! και ειδικότερα “Ένα μεγάλο ποσοστό αυτών που έκαναν το εμβόλιο m-RNA θα πεθάνουν αυτόν τον Φεβρουάριο έως έναν χρόνο αργότερα .. οι μελέτες σε ζώα μας απέδειξαν πως θα πεθάνουν σε ποσοστό έως 50%. Ειδικά έως και το 80% των ανθρώπων που είναι στην ηλικιακή ομάδα από 45 ετών έως και 80 ετών θα έχουν σοβαρές επιπλοκές υγείας ή θα πεθάνουν”.

Το ίδιο αναφέρει κατά σύμπτωση επίσης Γάλλος ιολόγος και προειδοποιεί για τους κινδύνους  από τους  μαζικούς εμβολιασμούς του παγκόσμιου πληθυσμού, ενώ ο Dr. Peter McCullough, μιλά για το πώς αυτή η παντελώς ψεύτικη πανδημία απάτη οδήγησε στο εμβόλιο, για τους θανάτους λόγω των εμβολίων και την ασφυκτική πίεση προώθησης των εμβολιασμών κατά του COVID–19 παγκοσμίως.

Σε 6000% ανέρχεται η αύξηση των καταγεγραμμένων θανάτων το πρώτο τετράμηνο του 2021 συγκριτικά με το πρώτο τετράμηνο του 2020, λόγω των εμβολιασμών με τα πειραματικά  «εμβόλια» κατά του COVID-19, τα οποία δεν έχουν εγκριθεί επισήμως από την αρμόδια υπηρεσία FDA των ΗΠΑ, αλλά έχουν λάβει μόνον άδεια έκτακτης ανάγκης για την καταπολέμηση μιας «πανδημίας», που δημιούργησαν Κινέζοι ερευνητές στα εργαστήρια της Wuhan και παραδέχονται επισήμως, όπως αποκάλυψε Κινέζος Κομμουνιστής καθηγητής, ότι “Οι ΗΠΑ νικήθηκαν στον "Βιολογικό πόλεμο" με την Κίνα”σε βίντεο, το οποίο εμφανίστηκε πρόσφατα στο διαδίκτυο και μεταφράστηκε από την Κινέζα blogger Jennifer Zeng με έδρα τη Νέα Υόρκη.

Οι παρενέργειες των εμβολίων που παρατηρήθηκαν και ειδικότερα οι θρομβώσεις, ωχριούν μπροστά σε αυτά που έρχονται εντός διετίας από σήμερα, ενώ «από τα μέσα καλοκαιριού θα μιλάμε για τείχος ανοσίας», σύμφωνα με το Βατόπουλο.

Κατά τον Θ. Βασιλακόπουλο, είναι αποδεκτή η τροποποίηση του DNA μίας 80χρονης, σύμφωνα με την απαράδεκτη δήλωση που έκανε δημοσίως, η οποία δεν απέχει και πολύ από τις θέσεις των Ιατρών Ναζί του Χίτλερ του Β΄Παγκοσμίου πολέμου (Κώδικας της Νυρεμβέργης – Nürnberger Kodex‎ ), ενώ γνωρίζει και ο ίδιος, ότι αποτελεί εγκληματική ενέργεια κατά του
ανθρώπινου είδους, λόγω των μεταλλάξεων που προκαλούν, δεδομένου ότι περιέχουν συστατικά mRNA, mDNA ή Kombinat (συνδυασμός αυτών), τα οποία μεταλλάσσουν το γονιδίωμα του ανθρώπινου είδους, χωρίς δυνατότητα αντιστροφής.

Σε νέες δηλώσεις που έκανε σε κατάσταση αμόκ, το «αγαπημένο» των φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ, Θεόδωρο Βασιλακόπουλο, επιτέθηκε σε όσους εκφράζουν τον σκεπτικισμό τους για τα εμβόλια και απέχουν από τους εμβολιασμούς, χαρακτηρίζοντάς τους ως «τρελαμένους, ψεκασμένους», βλέποντας την άρνηση πολλών Ελλήνων να υποκύψουν και να εμβολιαστούν με το ζόρι, με το πρόσχημα της πανδημίας του COVID-19, αφού δεν κατάφερα με αλχημείες και άλλα κόλπα να πείσουν τους πολίτες να εμβολιαστούν επιβάλλουν το «κορωνοδιαβατήριο», ενώ υπάρχουν φάρμακα κατά του κορωνοϊού, για τα οποία όμως σφυρίζει αδιάφορα.

Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ D. Trump επιτίθεται στον  Dr.Antoni Fauci, ότι γνώριζε και δεν μιλούσε «Τώρα όλοι, ακόμη και οι "εχθροί" μου, θα αρχίσουν να λένε ότι ο τελικά ο Τραμπ είχε δίκιο», και καθιστά υπεύθυνη την Κίνα για την  πανδημία του κορωνοϊού  «Η Κίνα χρωστάει 10 τρις δολάρια στον κόσμο για την καταστροφή του κορονοϊού».

Ενώ η Τουρκία προαναγγέλλει σύγκρουση με ανακοίνωση θαλασσίων ερευνών εντός της Ελληνικής υφαλοκρηπίδας σε Καστελόριζο και εντός της Κυπριακής ΑΟΖ, η κυβέρνηση διαπραγματεύεται μυστικά για παραπομπή των Τουρκικών διεκδικήσεως με συνυποσχετικό με Τουρκία στο αναρμόδιο δικαστήριο της Χάγης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα ΕΣΤΙΑ “Πίσω από τις κλειστές πόρτες:
Συνυποσχετικό για γκρίζες ζώνες”, σύμφωνα με πρόταση ελιγμό του ΥΠΕΞ Τουρκίας Τσαβούσογλου σε Έλληνα ΥΠΕΞ Δένδυα για συνυποσχετικό προκειμένου να δεχθούν Δικαιοδοσία του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης, η οποία εάν γίνει αποδεκτή ισοδυναμεί με εσχάτη προδοσία από την Ελληνική κυβέρνηση, αφού το μόνο αρμόδιο για τη θάλασσα είναι το Διεθνές Δικαστήριο της Θάλασσας UNCLOS 1982, το οποίο δεν εκχωρεί εθνικά μας δικαιώματα στην Τουρκία, αλλά κατοχυρώνει νομικά την Ελλάδα και αναγνωρίζει το δικαίωμα σε ΑΟΖ και επέκταση στα 12ν.μ. της υφαλοκρηπίδας των Ελληνικών νησιών με 100% επήρεια και όχι μερική όπως θέλει το ΕΛΙΑΜΕΠ, το οποίο αναγνωρίζει απροκάλυπτα τις τουρκικές  διεκδικήσεις της Τουρκίας στο Αιγαίο, με καθορισμό της ΑΟΖ, σύμφωνα με την μέση
γραμμή, εφάπαξ δίχως ουδεμία διαπραγμάτευση με Τουρκία, με ανακοίνωση μόνον των γεωγραφικών συντεταγμένων στον ΟΗΕ, σύμφωνα με τους χάρτες MARINE REGIONS της ΕΕ.

Είναι ανησυχητική η είδηση, ότι Αμερικανο–γερμανικό think tank το οποίο διαμηνύει: «Σημαντική χώρα η Τουρκία – Δεν πρέπει να την διαγράψουμε”,  ενώ η προσφορά των ΗΠΑ στην LOR που υπέβαλλε η Ελλάδα, για την αγορά τεσσάρων φρεγατών MMCS, τις οποίες έκρινε το Ναυτικό των ΗΠΑ ακατάλληλες, αλλά είναι αποδεκτές ως κατάλληλες από Ελληνική Κυβέρνηση του Κ. Μητσοτάκη, και τις προωθεί, αποτελεί  “Προσβολή για την Ελλάδα η αμερικανική προσφορά για τις φρεγάτες” και  μόνον που υπέβαλλε την LOR, αφού «…… ισοδυναμεί με άτυπη παραχώρηση του Αιγαίου στην Τουρκία», όπως δήλωσε ο αναπληρωτής καθηγητής Γεωπολιτικής στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων Κωνσταντίνος Γρίβας, εκφράζοντας απόλυτα το ΠΝ αλλά και τους απλούς Έλληνες πολίτες,  ενώ τα οφέλη από την Γαλλική πρόταση είναι πολλαπλά και στρατηγικής εμβέλειας μέσω της υπογραφής ρήτρας αμυντικής συνδρομής σε περίπτωση Ελληνοτουρκικού πολέμου και παραχώρησης στρατηγικών όπλων μακρού πλήγματος.

ΕΛΛΑΣ ΓΑΛΛΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ!

Σχετικά με το θέμα της επιλογής των φρεγατών,  αποφασίζουν μετά από σύσκεψη στο Μαξίμου: ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης, ο κ. Θ. Ντόκος του ΕΛΙΑΜΕΠ και το ΥΠΕΘΑ και όσοι υποψιάζονται για το αποτέλεσμα, σας βεβαιώνω, ότι δεν θα επιλέξουν τις Γαλλικές φρεγάτες  κατ’ εντολή της φιλότουρκης Γερμανίας της Merkel, η οποία ελέγχει την κυβέρνηση, λόγω των σκανδάλου της SIEMENS, παρότι οι Γαλλικές φρεγάτες είναι οι μόνες κατάλληλες και με το σύμφωνο αμυντικής συνδρομής σε περίπτωση Ελληνοτουρκικού πολέμου, καλύπτουν απόλυτα την άμυνα της Ελλάδος, την κοινή ΑΟΖ Ελλάδας – Κύπρου, και κατοχυρώνει το Αιγαίο ως Ελληνική θάλασσα και όχι μόνον, αλλά αντ’ αυτού παραδίδουν άτυπα το Αιγαίο στην Τουρκία και στρώνουν τον δρόμο για παραπομπή των Τουρκικών διεκδικήσεως στο αναρμόδιο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης με συνυποσχετικό με Τουρκία,
η οποία θέλει την πλήρη δορυφοροποίηση της Ελλάδας και τον γεωπολιτικό αλλά και βιολογικό αφανισμό της, με σύνορα μέχρι τον Νέστο, αντί να ανακηρύξουν ΑΟΖ και να επεκτείνουν  την Ελληνική υφαλοκρηπίδα σε όλα τα νησιά μας με 100% δικαίωμα σε ΑΟΖ, σύμφωνα με μέση γραμμή, εφάπαξ και σε όλη την ελληνική επικράτεια, βάσει του διεθνούς δικαίου της θάλασσας
UNCLOS 1982, του μόνου αρμοδίου Διεθνούς  Δικαστήριο της Θάλασσας με έδρα το Αμβούργο της Γερμανίας.

Μετά την εμφάνισή της με τσόκαρα σε επίσημη εκδήλωση, κάνοντας μας περίγελο των Τούρκων, έρχεται εκ νέου η ΠτΔ Κ. Σακελλαρούπουλου, με μία απίστευτη δήλωση που έκανε, δίδοντας την δική της «λύση» στο δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας, καθώς ζήτησε την «ανανέωση» τoυ ελληνικού πληθυσμού με παράνομους μετανάστες!  και ειδικότερα:

“H ομαλή ένταξη τους δεν συμβάλλει μόνο στην οικονομική ανάπτυξη, αλλά
βοηθά και στην τόσο αναγκαία ανανέωση του πληθυσμιακού δυναμικού της
χώρας μας. ….

Aναγκαίο να δούμε το θέμα της ενσωμάτωσης των μεταναστών, ιδιαίτερα αυτών που προσπαθούν να ενταχθούν στην ελληνική κοινωνία. Η ομαλή ένταξή τους δεν συμβάλλει μόνο στην οικονομική ανάπτυξη, αλλά βοηθά και στην τόσο αναγκαία ανανέωση του πληθυσμιακού δυναμικού της χώρας μας”! Μήπως γι' αυτό ζητούσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης χρήματα από το Βερολίνο για την μονιμοποίηση των παράνομων μεταναστών στην Ελλάδα;  (www.pronews.gr)
Η αλλαγή κυβέρνησης στο Ισραήλ θα επηρεάσει δυσμενώς τις Ελληνο-ισραηλινές σχέσεις, δεδομένου ότι ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός Νετανιάχου, αλλά και ο γιός του είναι ένθερμοι υποστηρικτές της Ελλάδας και εχθροί της Τουρκίας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ σε συνέχεια της συμφωνίας των Πρεσπών και των προκλήσεων της Τουρκίας, προτείνει ως γνήσιος δούρειος ίππος και Πέμπτη φάλαγγα υπέρ  Τουρκίας εντός των τειχών, ''Να ακολουθήσουμε πολιτική με την Τουρκία, όπως & με την Συμφωνία των Πρεσπών'', με ευήκοα ώτα στελεχών της κυβέρνησης της Ν.Δ. του Κ. Μητσοτάκη, όπως υπογραφή συνυποσχετικό με Τουρκία για Δικαιοδοσία του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης, δηλαδή
παράδοση του Αιγαίου και εθνικής κυριαρχίας άνευ όρων.

Η Τουρκία είναι αποδεδειγμένα ένας αναξιόπιστος σύμμαχος του ΝΑΤΟ και της ΔΥΣΗΣ, που ενδιαφέρεται μόνο για τον εαυτό της, αφού "μαχαίρωσε" πισώπλατα το ΝΑΤΟ λόγω Λευκορωσίας, θεωρεί όπως είπε ο ίδιος ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ερντογάν, σε κλειστή συνομιλία με στενούς συνεργάτες του, ότι «Το ΝΑΤΟ και οι ΗΠΑ είναι τρομοκράτες, όπως το Ισραήλ» και ότι ''Θα γ@μ@σ@ ΝΑΤΟ & Ισραήλ-ΗΠΑ'', δημιουργώντας μείζον
διπλωματικό ζήτημα, και βγάζοντας το Γιαβούζ για γεωτρήσεις στη Μεσόγειο ο αποθρασυσμένος Ερντογάν δηλώνει ότι «Από εδώ και πέρα έχει σημασία το τι λέμε εμείς».

Την ίδια στιγμή ο Γενικός Γραμματέας του NATO Jens Stoltenberg χτυπάει πισώπλατα την Ελλάδα, μιλώντας για ''Διαφιλονικούμενα ύδατα Αιγαίο & Α. Μεσόγειος'', με την Τουρκία να έχει ήδη ενταχθεί στον πυρηνικό άξονα ΤΟΥΡΚΙΑ – ΠΑΚΙΣΤΑΝ – ΚΙΝΑ, εναντίων των ΗΠΑ, της Δύσης γενικότερα, αλλά και της Ρωσίας, να γράφει το ΝΑΤΟ και τη ΔΥΣΗ στα @ρχί@ια της, με
απώτερες βλέψεις να κυριαρχήσει παγκοσμίως, ως ηγέτες του Ισλάμ στην υφήλιο, με ενεργό ανάμιξη στα εσωτερικά των χωρών της ΕΕ (Γαλλία, Γερμανία, Βέλγιο κλπ.), Βαλκάνια (Βουλγαρία, Σκόπια, Αλβανία, Κόσσοβο, Ελλάδα κλπ.), χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, Συρία, Αίγυπτος κ.α. Αφρικανικές χώρες με τελευταίας τις ΗΠΑ, όπου σκοπεύει να ξεσηκώσει σε τζιχάντ τους μαύρους στις ΗΠΑ, οι οποίοι είναι στην πλειονότητά τους μουσουλμάνοι, εναντίων των λευκών χριστιανών, προκαλώντας εμφύλιο πόλεμο, σύμφωνα με τους σχεδιασμούς της Κίνας της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ (NEW WORLD ORDER) για απόλυτη κυριαρχία στον πλανήτη έως το έτος 2027.

Η ΤΟΥΚΙΑ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ και ΔΥΣΗΣ, ΜΟΝΟΝ ΩΣ ΑΚΕΝΔΟΤΟ!
Τουρκοβρετανικός "Δούρειος ίππος" είναι η  Βρετανική κυβέρνηση του Boris Johnson, με εργαλείο το ΝΑΤΟ,  για Ευρώπη - Ελλάδα, προκειμένου να βάζει χέρι στα συστήματα ασφαλείας των χωρών του ΝΑΤΟ, κατά της Δύσης και των ΗΠΑ, δρώντας εμφανώς αποσταθεροποιητικά και υπέρ της Κίνας και της ναζιστικής Νέο-οθωμανικής αναθεωρητικής Τουρκίας, η οποία Τουρκία θέλει να αναδειχθεί σε παγκόσμια πυρηνική υπερδύναμη και ηγέτιδα του Ισλάμ.
Στην συνέχεια έρχεται και νέο χτύπημα κάτω από την ζώνη υπέρ Τουρκίας, με το «πορτοκαλί» των Βρετανών, που φέρνει νέες ακυρώσεις και αυξάνει την αγωνία για τον Ελληνικό τουρισμό με μόλις τα 2.000 από τα 10.000 ξενοδοχεία ανοικτά.

Το ερώτημα που τίθεται είναι εάν θα τους αφήσουμε να δημιουργήσουν μία παγκόσμια δικτατορία της ΚΙΝΑΣ, μπροστά στην οποία θα φαντάζει παιδική χαρά η πρώην ναζιστική Δικτατορία της Γερμανίας του Adolf Hitler.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΠΑΖΗΣ

ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ  ΑΡΘΡΑ

https://beforeitsnews.com/alternative/2021/05/the-intel-everyone-has-been-waiting-for-papadopoulos-goes-scorched-earth-exposing-the-deep-state-military-tribunals-are-weeks-away-video-3750853.html
The Intel Everyone Has Been Waiting For: Papadopoulos Goes Scorched
Earth Exposing the Deep State, Military Tribunals Are Weeks Away (Video)
Friday, May 21, 2021 8:51
by N.Morgan


https://www.pentapostagma.gr/kosmos/7013800_faoytsi-hrimatodotisame-moiraio-ergastirio-tis-oyhan
Κόσμος 26.05.2021 - 11:20
Φάουτσι: ''Χρηματοδοτήσαμε το μοιραίο εργαστήριο της Ουχάν''!
Newsroom
Μίλησε για 600.000 δολάρια για μελέτη μετάδοσης του κορονοϊού


https://www.enikos.gr/international/714242/dilosi-vomva-nompelista-pou-anakalypse-ton-io-tou-aids-o-koronoio
Δήλωση "'βόμβα" νομπελίστα που ανακάλυψε τον ιό του AIDS: Ο κορονοϊός
προέκυψε από έρευνα σε εργαστήριο
4:11 μμ, Σαββατο 18 Απρ 2020


https://www.pentapostagma.gr/epistimi/7014430_ola-sti-fora-kinezoi-epistimones-dimioyrgisan-ton-koronoio
Επιστήμη 29.05.2021 - 10:44
Ενημερώθηκε στις: 29.05.2021 - 12:25
Όλα στη ''φόρα'': Κινέζοι επιστήμονες δημιούργησαν τον κορονοϊό
Newsroom
Προσπάθησαν να καλύψουν τα ίχνη τους!


https://www.pentapostagma.gr/kosmos/ipa/7013956_mpainten-se-cia-breite-o-koronoios-xefyge-apo-tin-oyhan
ΗΠΑ 26.05.2021 - 21:42
Ενημερώθηκε στις: 26.05.2021 - 22:29
Μπάιντεν σε CIA: ''Βρείτε αν ο κορονοϊός ξέφυγε από την Ουχάν''!
Newsroom


https://beforeitsnews.com/awakening-start-here/2021/05/dr-peter-mccullough-md-talks-about-how-this-whole-fake-pandemic-was-all-about-the-vaccine-shot-15602.html
Everyone vaccinated for covid will DIE, warns French virologist./4,400
Covid 19 Vaccine Deaths and new research from Washington
University/4,200 Covid 19 Vaccine Deaths/Dr. Peter McCullough, MD -
Talks About How This Whole Fake Pandemic Was All About the Vaccine
Shot!2,600 Covid Vaccine Deaths and The Push For Covid Booster Shots
Saturday, May 29, 2021 18:49
Dr. Peter McCullough, MD – Talks about how this whole fake pandemic was
ALL about the Vaccine SHOT!!


https://beforeitsnews.com/opinion-conservative/2021/06/vaxxed-people-will-die-in-2-years-the-republic-even-sooner-sgt-report-must-video-3582111.html
Tuesday, June 1, 2021 9:58
Vaxxed People Will Die In 2 Years! The Republic Even Sooner! - SGT
Report Must Video


https://amethystosbooks.blogspot.com/2021/02/blog-post_652.html
Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2021
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ... ΠΑΝΤΩΣ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ
ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!
PROFESSOR DOLORES CAHILL: «ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ  m-RNA,
ΣΕΠΟΣΟΣΤΟ50-80% ΘΑΠΕΘΑΝΟΥΝ »!!!


https://vernoncoleman.org/videos/covid-19-vaccines-are-weapons-mass-destruction-and-could-wipe-out-human-race
Covid-19
 Vaccines Are Weapons of Mass Destruction - and Could Wipe out
the Human Race
13th March 2021
https://brandnewtube.com


https://beforeitsnews.com/opinion-conservative/2021/05/final-warning-from-ex-pfizer-vice-president-michael-yeadon-3580651.html
Final Warning From Ex Pfizer Vice President Michael Yeadon
Τελική προειδοποίηση από τον πρώην αντιπρόεδρο της Pfizer, Michael
Yeadon
Friday, May 21, 2021 13:34
https://brandnewtube.com


https://vernoncoleman.org/videos/covid-19-vaccines-are-weapons-mass-destruction-and-could-wipe-out-human-race
Covid-19
 Vaccines Are Weapons of Mass Destruction - and Could Wipe out
the Human Race
13th March 2021
https://brandnewtube.com



https://www.pentapostagma.gr/koinonia/7012727_eof-oi-thromboseis-stin-kriti-ofeilontai-sto-embolio
Κοινωνία 20.05.2021 - 19:49
Ενημερώθηκε στις: 20.05.2021 - 20:54
ΕΟΦ: "Οι θρομβώσεις στην Κρήτη οφείλονται στο εμβόλιο"
Newsroom
Ερωτηματικά για τις διαρκείς δηλώσεις της επιτροπής για τον μη
συσχετισμό των θρομβώσεων με το σκεύασμα


https://www.pentapostagma.gr/koinonia/7014982_batopoylos-apo-ta-mesa-kalokairioy-tha-milame-gia-teihos-anosias

Κοινωνία 01.06.2021 - 08:13
Ενημερώθηκε στις: 01.06.2021 - 08:14
Βατόπουλος: «Από τα μέσα καλοκαιριού θα μιλάμε για τείχος ανοσίας»
Newsroom



https://www.pentapostagma.gr/koinonia/7014101_aparadekti-apantisi-basilakopoyloy-se-80hroni
Κοινωνία 27.05.2021 - 16:15
Ενημερώθηκε στις: 27.05.2021 - 16:26
Απαράδεκτη απάντηση Βασιλακόπουλου σε 80χρονη
Newsroom
"Εδώ που τα λέμε δεν θα ήταν λάθος να αλλάξει το DNA κάποιων συμπολιτών
μας"



https://beforeitsnews.com/alternative/2021/05/sidney-powell-trump-will-be-reinstated-lin-wood-gen-flynn-agree-trump-won-q-watch-the-water-3751681.html
By Christian Patriot News
Sidney Powell "Trump will be reinstated!" Lin Wood & General Flynn
Agree: Trump Won! Q: Watch The Water!
Monday, May 31, 2021 18:20



https://www.pentapostagma.gr/ethnika-themata/ellinotoyrkika/7014061_amerikano-germaniko-think-tank-simantiki-hora-i-toyrkia-den
Ελληνοτουρκικά 27.05.2021 - 13:57
Ενημερώθηκε στις: 27.05.2021 - 14:00
Αμερικανο-γερμανικό think tank: ''Σημαντική χώρα η Τουρκία-Δεν πρέπει να
την διαγράψουμε''
Newsroom
'Σφαγή" ΗΠΑ-ΕΕ στα πόδια της Τουρκίας προμηνύοντας άσχημες εξελίξεις για
Ελλάδα-Κύπρο



https://www.pentapostagma.gr/ethnika-themata/ellinotoyrkika/7014202_gribas-prosboli-gia-tin-ellada-i-amerikaniki-prosfora-gia
Ελληνοτουρκικά 28.05.2021 - 09:23
Ενημερώθηκε στις: 28.05.2021 - 09:24
Γρίβας: «Προσβολή για την Ελλάδα η αμερικανική προσφορά για τις
φρεγάτες»
Newsroom
  «Να μην κάνουμε το πλυντήριο της Τουρκίας στην Δύση” τόνισε ο
αναπληρωτής καθηγητής Γεωπολιτικής στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων
Κωνσταντίνος Γρίβας

https://www.pentapostagma.gr/kosmos/7014723_rihnoyn-ton-netaniahoy-konta-sto-shimatismo-kybernisis-apo-tin-antipoliteysi
Κόσμος 30.05.2021 - 20:50
Ενημερώθηκε στις: 30.05.2021 - 22:55
''Ρίχνουν'' τον Νετανιάχου - Κοντά στο σχηματισμό κυβέρνησης από την
αντιπολίτευση
Ανδρέας Μουντζουρούλιας
Πως επηρεάζεται η χώρα μας


https://www.pentapostagma.gr/ethnika-themata/ellinotoyrkika/7013570_proanaggelia-sygkroysis-i-toyrkia-anakoinose-ereynes-se
Ελληνοτουρκικά 25.05.2021 - 09:44
Ενημερώθηκε στις: 25.05.2021 - 14:17
Προαναγγελία σύγκρουσης: Η Τουρκία ανακοίνωσε έρευνες σε Καστελόριζο &
Κυπριακή ΑΟΖ!
Newsroom



https://www.pentapostagma.gr/ethnika-themata/ellinotoyrkika/7013619_na-akoloythisoyme-politiki-me-tin-toyrkia-opos-me-tin
Ελληνοτουρκικά 25.05.2021 - 17:34
''Να ακολουθήσουμε πολιτική με την Τουρκία, όπως & με την Συμφωνία των
Πρεσπών''!
Ανδρέας Μουντζουρούλιας
Ο ΣΥΡΙΖΑ , η συμφωνία των Πρεσπών και η προκλητική Τουρκία



https://www.pentapostagma.gr/kosmos/ipa/7014302_i-toyrkia-mahairose-pisoplata-nato-gia-tin-leykorosia
ΗΠΑ 28.05.2021 - 18:03
Ενημερώθηκε στις: 28.05.2021 - 18:06
Η Τουρκία "μαχαίρωσε" πισώπλατα το ΝΑΤΟ για την Λευκορωσία
Γιώργος Μοτσάκος
Οι Τούρκοι είναι σύμμαχοι μόνο του εαυτού τους


https://www.pentapostagma.gr/kosmos/7015750_toyrkobretanikos-doyreios-ippos-nato-gia-eyropi-ellada
Κόσμος 04.06.2021 - 17:40
Τουρκοβρετανικός "Δούρειος ίππος" το ΝΑΤΟ για Ευρώπη-Ελλάδα
Newsroom
Τουρκία-Βρετανία προσβλέπουν στην ενίσχυση του ρόλου των συμμάχων του
ΝΑΤΟ που είναι εκτός ΕΕ


https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/naytiko/992245_syskepsi-sto-maximoy-kmitsotakis-thntokos-kai-ypetha-apofasizoyn-gia
05/06/2021
 - 08:59
ΝΑΥΤΙΚΟ
Σύσκεψη στο Μαξίμου: Κ.Μητσοτάκης, Θ.Ντόκος και ΥΠΕΘΑ αποφασίζουν για
τις φρεγάτες
Newsroom
email: info@pronews.gr



https://www.pronews.gr/ygeia/992009_se-amok-o-thvasilakopoylos-trelamenoi-psekasmenoi-osoi-ekfrazoyn-ton-skeptikismo-toys
04/06/2021
 - 08:32  |  Τελευταία ενημέρωση: 04/06/2021 - 15:59
ΥΓΕΙΑ
Σε αμόκ ο Θ.Βασιλακόπουλος: «Τρελαμένοι, ψεκασμένοι» όσοι εκφράζουν τον
σκεπτικισμό τους για τα εμβόλια! (βίντεο)
Παραλήρημα από τον Θ.Βασιλακόπουλο
Newsroom
email: info@pronews.gr



https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/992066_ptd-ksakellaropoyloy-zitise-tin-antikatastasi-ton-ellinon-apo
04/06/2021
 - 11:27  |  Τελευταία ενημέρωση: 04/06/2021 - 19:15
PROVOCATEUR
ΠτΔ Κ.Σακελλαροπούλου: Ζήτησε την «ανανέωση (!) του ελληνικού πληθυσμού
με παράνομους μετανάστες» (βίντεο)
Η «λύση» της ΠτΔ Κ.Σακελλαρούπουλου για το δημογραφικό
Newsroom
email: info@pronews.gr




https://www.pronews.gr/kosmos/991791_kolpo-me-ta-eisitiria-me-nees-alhimeies-theloyn-na-kanoyn-ypohreotiko-ton-emvoliasmo
04/06/2021
 - 06:22  |  Τελευταία ενημέρωση: 04/06/2021 - 08:46
ΚΟΣΜΟΣ
Το «κόλπο» με τα εισιτήρια: Αλχημείες για να πείσουν τους πολίτες να
εμβολιαστούν - Ο ρόλος του «κορωνοδιαβατηρίου»
Οι κυβερνήσεις ξέρουν ότι δεν μπορούν να κάνουν υποχρεωτικό τον
εμβολιασμό
Newsroom
email: info@pronews.gr



https://www.pronews.gr/travel/991998_agonia-gia-ton-toyrismo-stoiheia-sok-apo-toys-xenodohoys-katastrofi-portokali-ton
04/06/2021
 - 13:32  |  Τελευταία ενημέρωση: 04/06/2021 - 18:37
TRAVEL
Αγωνία για τον τουρισμό: Στοιχεία σοκ από τους ξενοδόχους - Καταστροφή
το «πορτοκαλί» των Βρετανών φέρνει νέες ακυρώσεις
Από τα 10.000 ξενοδοχεία μόλις τα 2.000 είναι ανοιχτά
Newsroom
email: info@pronews.gr



https://www.pentapostagma.gr/ethnika-themata/ellinotoyrkika/7015852_sok-apo-nato-diafilonikoymena-ydata-aigaio-mesogeios
Ελληνοτουρκικά 04.06.2021 - 22:04
Ενημερώθηκε στις: 04.06.2021 - 22:16
Σοκ από ΝΑΤΟ: ''Διαφιλονικούμενα ύδατα Αιγαίο & Α. Μεσόγειος''
Newsroom
Σε άλλο ''κόσμο'' ο Στόλτενμπεργκ



https://www.pentapostagma.gr/kosmos/ipa/7015934_tramp-i-kina-hrostaei-10-tris-dolaria-ston-kosmo-gia-tin-katastrofi-toy
ΗΠΑ 05.06.2021 - 12:44
Ενημερώθηκε στις: 05.06.2021 - 12:54
Τραμπ: «Η Κίνα χρωστάει 10 τρις δολάρια στον κόσμο για την καταστροφή
του κορονοϊού»
«Τώρα όλοι, ακόμη και οι "εχθροί" μου, θα αρχίσουν να λένε ότι ο τελικά
ο Τραμπ είχε δίκιο»



https://www.pentapostagma.gr/kosmos/7015953_erntogan-tha-gms-nato-israil-ipa
Κόσμος 05.06.2021 - 14:01
Ερντογάν: ''Θα γ@μ@σ@ ΝΑΤΟ & Ισραήλ-ΗΠΑ''
«Το ΝΑΤΟ και οι ΗΠΑ είναι τρομοκράτες, όπως το Ισραήλ» είπε ο
πρωθυπουργός Ερντογάν, σε κλειστή συνομιλία με στενούς συνεργάτες του



https://www.pentapostagma.gr/ethnika-themata/ellinotoyrkika/7015968_bgazei-giaboyz-gia-geotriseis-sti-mesogeio-o-erntogan
Ελληνοτουρκικά 05.06.2021 - 14:18
Ενημερώθηκε στις: 05.06.2021 - 19:15
Βγάζει το Γιαβούζ για γεωτρήσεις στη Μεσόγειο ο Ερντογάν
«Από εδώ και πέρα έχει σημασία το τι λέμε εμείς»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου